Sobota 1. 6. 2024Laura polojasno10 °C

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

  • Příspěvků: 146
  • Poslední: 3.4. 2009 23:38
  • Řadit dle: vláken
  • času vložení
SW 2.4.2009 7:29

Věrný sluha

Paroubek 9.8.2005 pro iDnes: Bublan CzechTek politicky podcenil

The Prague Post 26. srpna - Frantisek Bublan: I'm still loyal to Jiri Paroubek ...

Milada 2.4.2009 7:55

Re: Věrný sluha

asi tak...a mimochodem, spravedlivý, čestný a čistý pane Bublane, když už je řeč o justiční mafii a když už vaše partaj tak velkohubě blábolí o nápravách cauz minulých....zdá se, že váš milovaný přesdeda stále naznačuje, že si ÚOOZ leccos vycucal z prstu, jen aby vaši stranu a že Kubice je maniakální postava trpící bludy...jenže ono to tak nebude a zloděj křičí, chyťte zloděje...ona asi touha vlastnit a ovládat člověka zavede na mizerné cestičky a do podivných lunaparků...probůh, nemluvte o slušnosti a mravní čistotě, nemoralizujte a netrapte se. Je jen málo lidí, kteří jsou ochotní věřit, že si vaši páni poslanci, majitelé nevěstinců, ctitelé lochnesky a houpaček a milovníci koček prsty nesmočili...jinak by se nesnažili tak pěkně Kubicemu zatopit.;-€ velice by mě zajímala pravda...skutečná pravda. Ale kdo z vás, klobásových strejců rozhodujících o našich osudech by dokázal mluvit otevřeně a čestně? Na Mirky Dušíny v poslaneckých lavicích by věřil jen úplný zoufalec...

Reptal 2.4.2009 7:28

Pane Bublan-je mi jasný,že ČSSD to myslí s lidmi jen dobře-

.a proto jste všichni nej-nej-nej.Ale na dluh by uměly vládnout i děti ze školky.

Petr Kohout 2.4.2009 7:28

Pan ministr Pospíšil velmi usilovně ROZBÍJÍ JUSTIČNÍ MAFII,

i když má k tomu málo prostředků. Což se velitelům policejně-jističní mafie (Marie Benešová, Fratišek Bublan) pochopitelně nelíbí.

Hubený 2.4.2009 7:26

Jo,jó .......

Pravda bolí,že modráci ???? Můžete nadávat,můžete kvičet,můžete vyhrožovat ........ostatně ani nic jiného neumíte ...:-/

j 2.4.2009 7:38

Re: Jo,jó .......

Měl by jste si číst svoje články a potom piště kdo tady kvičí

5P 2.4.2009 7:18

ach jo

Chápu, že nemůžete nic jiného napsat, ale je potřeba Vám připomenout, že ve svých řadách máte přesně to o čem píšete. A není potřeba zmiňovat chartu 77. Nikdy jsem po jejím přečtení nepochopil proč soudruzi byli tak tupí a ty, kteří chartu podepsali zavírali. Ale jinak na závěr. Chápu, že je zde něco co si říká demokracie, ale máte na výběr, stejně jako ostatní. Já bych třeba s poslancem Vondruškou v lavici neseděl.

Hubený 2.4.2009 7:20

Re: ach jo

Ale seděl.Za sto tisíc měsíčně,by jste seděl i čertem......:-/

Fafa 2.4.2009 9:44

Re: ach jo

Zrejme soudite podle sebe, ale vite, ono sto tisic mesicne se da vydelat i jinak nez sezenim v parlamentu vedle byvaleho bachare.  

HlavaXXII 2.4.2009 7:10

Ať mluvíte

jak mluvíte, pořád mi z toho vychází, že jste oranžová banda zoufalců, která způsobila situaci se kterou si nyní nedokáže poradit. Maskuje to šrotovným a dalšími kravinami, které v současné době rozhodně nepomohou. Pomohou tak maximálně udělat větší díru do státní kasy. V tom na vás opravdu nikdo nemá.

honzak 2.4.2009 6:35

včera jsem

tě Fando pozoroval v televizoru. Ty jsi ale óbrswině, viď?

Zebra 2.4.2009 8:24

Re: včera jsem

Kyselej fotr teď, když se to může, nadává člověku, který byl statečný, když se za to zavíralo.

eTony 2.4.2009 6:32

o čem ten článek vlastně je ?

možná jako obhajoba, ale čeho ? Nebo o nezodpovědnosti a její obhajobě ? Možná je to také zastírací koktání, zastírací proto, že když má někdo ambice odvolat vládu, musí mít také plán "B" - sami mít zodpovědnost vládnout. A co má socdem, pane Bublane ?  Zašvihnutý spoďáry a ten smrad je cítit všude. Je to stejné jako když pukne sexymozek, zlaté H2S.... Takže si nechta ty pindy pro ty, co žerou seno.

Jerome 2.4.2009 6:23

Vynikal

Vynikal by v KDU-ČSL. Že ho to nenapadlo u předchozích případů??

ginANDtonix 2.4.2009 2:12

Zase dalsi idiotske prirovnani.

Za sympatie s Chartou hrozil kriminal. Komu pad vlady toto pripomina, tak je kreten. ODS neni idealni, ale CSSD je snad slozena ze samych kretenu. Ja zasnu...

Petr Vileta, balík z Plzně :-) 2.4.2009 1:54

jednoducha otazka

Pane Bublane, polozivm vam jednoduchou otazku:

Kdyz se budete muset vemi nutne pohadat se svou manzelkou a budete zrovna na navsteve u znamych, udelate to

a) okamzite?

b) az doma?

jirkasima 2.4.2009 1:26

Jj,už i v pohádkách se o Vás zmiňují, pane B.

V jedné pohádce Vám lidé povídají: " Pro pár špinavých zlaťáků, pro falešnou slávu! To je bída..." Lidé nejsou hloupí, lidé jsou lenivý! Ale jsou okamžiky, kdy vnímají, pane B. Buď neslyšíte, nebo nemáte svědomí! Obojí je ovšem strašné! Tedy pro pána Vašeho postavení a s Vaším výhledem.. Dobré spaní Vám přeji, pane B.

Míra 2.4.2009 1:17

Předevčírem Zvorálek, včera Křeček a dnes Bublan

Vypadá to, že jste od duceho Pablbka dostali stranickým úkolem psát na všechny strany. Pane Bublane, Křečku atd. OBHAJUJETE NEOBHAJITELNÉ!!!!! Tím, že jste vyvolali pád vlády uprostřed předsednictví, jste POŠKODILI ZÁJMY ČR zcela jednoznačně a nezpochybnitelně. Celá Evropa si z tohoto Švejkova dělá prdču. A já pevně doufám, že vám to voliči nezapomenou a patřičně vám to spočítají. Jste opravdu geniální stratégové. A jak to srávně řekl Zeman: "Sociální demokracie vždy brala ohledy na zájmy státu." Vy a vaše parta jste vše, jen ne sociální demorati.

Harry 2.4.2009 1:10

I já jsem měl dosud o panu Bublanovi celkem dobré mínění.

Jak jsem starej, tak jsem blbej.

ceskej Honza 2.4.2009 5:05

Re: I já jsem měl dosud o panu Bublanovi celkem dobré mínění.

osobne mu nikdy nazapomenu reakci na zásah proti "technácum" na Mlýncích, kde bydlím, a kde bylo vsechno úplne jinak, nez psala média !! 

Nejsem technác, je mi 58 let, ale to, co tam predvedli CSSD a Bublan je na kriminál. Uz se zapomnelo, jako vzdycky!

Margareta 2.4.2009 9:31

Re: I já jsem měl dosud o panu Bublanovi celkem dobré mínění.

Myslím, že nezapomnělo. Já si to určitě pamatuji. Doufám, že pan Bublan již nebude nikdy ministrem, je slabý.

To co však napsal má opodstatnění. Platí, že věci se sčítají, to co nevadilo včera, vadí dnes...Proto se střídají strany u moci. Pokud chcete vládnout, musíte si zajistit loajalitu i těch, co s Vámi nesouhlasí. Když ponížíte Tlustého, nezjednáte vyvážení proudů u koaličního partnera Zelených a držíte nesmyslně ve vládě vyšetrovaného člověka, je otázkou času, kdy se položí vláda. Proto nevydržela do řádných voleb. A mám radost, že svůj názor budu moci vyjádřit na podzim.

Mezitím by si měla ODS vyčistit ten pragmatický guláš v programu přiznat si, zda je již Unií svoboby a zeptat se voličů, zda o tuto novou stranu stojí. Zatím trucuje, předvolebně se vlní- to né my, to oni(každý den někdo jiný),ať si tu vládu Paroubek veme...V sobotních novinách všude Topolánek, snad i z té konzervy by skočil. A to prý nemá podporu PR. Tak  ODS do práce, neudělali jste  to na sjezdu a je to tady znovu. Nebo nejsou lidi?

R.J. 2.4.2009 0:48

Jaké hodnoty máte na mysli pane Bublane ? Apríl byl včera !

novaja 2.4.2009 0:34

Jak neříci nic

Pane Bublane, myslím že jste se s tímto článkem zbytečně namáhal. Vždyť jste neřekl vůbec nic. Ani chodit blízko problému se vám nedaří. Jistě se bojíte hněvu vašeho vůdce. Kdysi jsem vás považoval za slušného člověla. Vsadil jsme na špatného koně. Jen vás můžu utěšit, nebylo to poprvé.

Jirka 2.4.2009 1:11

Re: Jak neříci nic

Bublan dělá čest svému jménu.Jenom bublá.:-D

slava 2.4.2009 1:19

Re: Jak neříci nic

Ovšem bublá pravdivě a k věci, vy jen plácáte blbiny, které navíc patrně ani nejsou z vaší hlavy.

ceskej Honza 2.4.2009 5:19

pane Slava

Nevadí mi ze jste patrne na strane CSSD, nebo KSCM.

Zaujalo me, ze jako za stara, kdyz mel nekdo pro vás odlisný názor, nebylo to z jeho hlavy, jak písete. Patrne jste stále presvedcen, ze jsme vsichni manipulováni CIA a stvavou stanicí Svobodná Evropa ? Jak zábavné ;-D

Jerry 2.4.2009 5:40

Re: pane Slava

Pane,ani si nepřejte vědět,co má ve své hlavě Slava.Ač jste českej honza a tudíž dost odolnej blbosti,asi by jste to nevydejchal.