Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

POLITIKA: Není důvod novou vládu šanovat

Všichni mají nechat Petra Fialu být, dát mu klid na práci a na to, aby - jak slíbila nová pětikoalice - dal tuto zemi do pořádku. Ano, tento apel má svoji váhu a nejspíš i odůvodnění.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

Jeden zajímavý citát ze článku pana Holáska Demagogie jako kvalifikace novináře: " je profesí novinář a u těch se s ohledem na životnost novinových informací nepředpokládá ani bystrost, ani myšlenková konsekventnost". Dalšího komentáře netřeba.

0 0
možnosti
RT

Sorry jako, ale nebyt pohruzky par 66, tak nas Mynar a spol vodili za nos kolem mumifikovaneho Zemana. Takhle byli donuceni vylozit karty a jednat.

0 0
možnosti
JH

P. Šimona, ve slově MEZI se píše měkké Y.

0 0
možnosti
JH

P. Holásku, kdo hledá ve vašem povolebním žlučovitém a nenávistném rozumování nějakou hlavu a patu, je nenapravitelným optimistou, skoro bych řekl bláznem.

0 0
možnosti

L63u71b44o67š 88Š58i25m92o74n

18. 12. 2021 22:06

Patřím tedy mezy blázny a optimisty. Přesto jsem hluboce přesvědčen o tom, že pan Holásek ( a mnoho jiných) má v tomto pravdu.

0 0
možnosti
OK

O29t48a20k72a39r 68K36u54r18z

18. 12. 2021 11:46

Ta honička na Lipavského je nesmysl a dokazují to i prezidentovy důvody. Nikdy se mě při pohovorech nikdo na mé známky neptal a moje diplomová práce odpočívá kdesi v nitru knihovny na basilejské universitě. Co se názorů pana Lipavského týče, mohou se někomu nelíbit, ale on se stejně musí řídit programem a pokyny vlády, takže je to všechno bouře ve sklenici vody.

0 0
možnosti
ŠH

Jste zajímavý mudrolog, Kurzi.

Mě, tedy asi vždy níže postaveného než Vy, se na moje vstupní papíry vždy ptali. Taky, "než jsem za to vzal", byla nějaká státní zkouška. Moc se nekecalo, zkoušelo se!

Leccos lze měřit. Lze změřit naprostou nekompetentnost Lipavského. Lejstry, skutky předchozími i rozhovorem.

Lipavský není Pernerem, který - mladší než on - stavěl úseky dráhy Praha-Olomouc. Samostatně. Ani není Rosenauerem (což nepíši pro Vás).

Lipavského lze poměřovat leda tak s uklízečkou na ministerstvu zahraničí, ta totiž taky ví všechno! Úplně!

0 0
možnosti
Foto

Řekl bych, že kdyby pan Fiala oznámil, že v Podkrušnohoří bylo objeveno ložisko sto milionů tun ryzího zlata, pan Holásek by napsal článek o tom, jak bude krajina zdevastována neurvalou těžbou podporovanou vládní klikou. Není nad objektivitu ;-D.

0 0
možnosti
MV

Pletete se a to hrubě. Babiš podrazil Zemana, jelikož usoudil, že už to má stařičký mocnář sečtené. No a když se stařičký mocnář sebral, tak mu nezbylo nic jiného, poté co mu došlo, že na Fialu nemá, než se zachovat "státotvorně".

0 0
možnosti
ŠH

Nečumte na tu bednu!

0 0
možnosti
JO

Ještě že sem posílají své příspěvky lidé s nadhledem a erudicí. Afektovaných a dosthisterických Astonů už bylo víc než

0 0
možnosti
JJ

J58u61r20a 61J54u74r45a17x

18. 12. 2021 18:59

Ano.

Jste také majitelem nadhledu a erudice?

Apropó, co je to dosthisterický?

0 0
možnosti
JP

Profesionální politici, novináři a obecně slušní lidé dávají nové vládě zpravidla 100 dní hájení. Zcela neprofesionální tlučhubové se chovají jinak...

0 0
možnosti
JP

Pak je ovšem naše nová silná vláda velmi neprofesionální. Hnojomety spojené s 5K zahájily palbu na Babišovu vládu hned po zvolení.

0 0
možnosti
JN

J93i49ř21í 27N51o27v37á34k

18. 12. 2021 9:19

Bruselského bolševika nesnáším stejně, jako jsem kdysi nenáviděl toho moskevského.

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz