Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

POLITIKA: Miloš Nixon Zeman

Volební kampaň Richarda Nixona v roce 1972 sjednotila téměř všechny vzdělané a kultivované Američany: hlasovali proti němu. Jen málokterý příslušník vyšších vrstev pochyboval, že Nixon je slabomyslný buran a jeho stěhování do Bílého domu by bylo skandální.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PM

P. Maleček

29. 1. 2013 4:23
Autor říká, že Zeman skončí jako Nixon

No příspěvek hodný agitky na komunistické schůzi ve Šluknovském výběžku. Jen chybí poučení jak Nixon skončil. Jestli to autor udělal schválně, aby tím podvědomě zdůraznil, že Zeman skončí stejně ( s lidmi jako Šlouf je to vysoce pravděpodobné), tak autore díky a smekám nad vaší genialitou.

0 0
možnosti
PP

P. Pavlovský

29. 1. 2013 3:29
V. Klaus neurazil pouze lidi,

svým výrokem o tom, že konečně zvítězily pravda a láska, dopustil se zjevné HYBRIS.

Před následky jej žádná ochranka světa nemůže ochránit.

Je to mimo naši představu.

0 0
možnosti
TP

T. Pansky

29. 1. 2013 1:28
Prima volba ma potencial se vyporadat s zroganci. Jenze ...

... ceska mentalita je nekde jinde a autor to nevystihl.  Ze by byl pan Zeman takovy genius?  Ale kdepak.  Je to takovy maly cesky clovek, ale pomerne chytry.  Jeho malocesky nacionalismus vystihuje vetsi cast nasi populace.  K tomu mu nahrava i jeho predstirane proti-evropanstvi, prestoze vysel z luna strany, ktera zije pro vytvoreni evropske federace.  Jeho hrubost a buranstvi take odrazi vetsi cast ceske spolecnosti.  Ceska levice v cele s panem Zemanem ma mnohem jednodussi ulohu nez pravice.  Jejich zakladnim ukolem je zbankrotovat ceskou ekonomiku, z lidi udelat mrzaky zavisle na statu a potom jim slibovat, ze se o ne stat postara.  Ted ukazalo, ze je proste techto lidi vice.  Pravice si to musi uvedomit a zacit na tom pracovat.  Do ted, ceska pseudo-pravice (rozumej ODS), se na vytvareni tohoto prostredi podilela.  No uvidime ... top0625top@live.com

0 0
možnosti
JV

J. Vozábalová

29. 1. 2013 1:14
Omlouvám se!

A to hodně - padala mi internetová stránka a vypadalo to, že se příspěvěk ztrácí - tak je tu to prakticky 3x - to jsem opravdu neměla v úmyslu.

0 0
možnosti
BN

B. Novacek

29. 1. 2013 1:29
Ale urcite mela!

Ale urcite mela!...blbcum, kteri si dovolili nezvolit Schwanz-trautenberka a volili Zemana je treba rict vsechno nejmene trikrat!

A poslechnou, voni Vozabalova...kde vzali cas na psani lizatkovych poucek do diskuze? Ze by jim Jeho huhnava jasnost dala volno vod necek a valchy?...jdou ztuha vyprat ty knizeci spodky, ze?

0 0
možnosti
VP

V. Plocek

29. 1. 2013 0:34
Miloš Nixon Zeman

Konečně na tvrdo řešená pravda. Pravicové strany doplatily na aroganstní jednání vůči venkovu  v ruku v ruce s vlastní neschopností. Ale myslím si, že tlak medií pro p. hraběte  a skutečně neskutečná pravice výrazně napomohli zástkupci kecalů k vítězství. A navíc on ten kecal má v mnoha případech pravdu, když mluví o pravici.

0 0
možnosti
JV

J. Vozábalová

29. 1. 2013 0:56
Re: Miloš Nixon Zeman

Pane Plocku,

pokud už chcete použít šlechtický titul, mělo by to být správně, Schwarzenbergové jsou knížecí rod, tudíž hlava rodu je kníže, píše se to takto: Karel VII, kníže ze Schwarzenbergu. Samozřejmě můžeme použít i další křestní jména. Ostatní mužští příslušníci nesou titul "princ ze Schwarzenbergu".

Knížete ovšem neoslovujeme "pane kníže", mluvíme o něm jako o Jeho Jasnosti, oslovujeme Vaše Jasnosti.

No, ne že by to všechno  bylo potřeba, pokud šlechtický titul používat nebudeme, vystačíme docela dobře s označením "pan Schwarzenberg" a s oslovením "pane Schwarzenbergu".

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz