Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

POLITIKA: Kruh se uzavírá

Vláda schválila, že pošle zemím platícím eurem prostřednictvím Mezinárodního měnového fondu 38 miliard korun. Je jedno, zda vláda pošle peníze zemím západní Evropy ze státního rozpočtu nebo z devizových rezerv, stále jde o peníze České republiky.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

J. Malá

30. 1. 2012 16:08
Nejen stranické pokladny

i do vlastních kapes osvícených politiků padají miliony z Evropy.Kdo je spolumajitelem goplfového hřiště v Čeladné? No přece Rob,in Hood., dříve lidovec, nyní posila TOP.Golfové hřiště ve vesnici Kravaře na Opavsku za 80 evropských milionů má také několik spolumajitelů, z řad osvícených politků. A že pan Pilip po návratu z Lucemburku si mohl koupit zámek je jisté, ale rekonstrukc i včetně bytového  zařízení už hradila evropská unie- atd. - A pak řekne pan Mach, ať se těch penez raději vzdáme.My ano, ale politici nikdy.Čas se jim krátí a coje doma, to se počítá, pánové.

0 0
možnosti
JK

J. Kanioková

27. 1. 2012 20:07
Ano, dotace JSOU drogou a živnou půdou pro korupci !

0 0
možnosti
AN

A. Nováček

27. 1. 2012 14:09
Kruh se uzavírá.

Naprostý souhlas s příspěvkem.

0 0
možnosti
LK

L. Kubeš

27. 1. 2012 11:35
Naprostý souhlas s autorkou

Ty dotace jsou podstatou té morální bídy po celé Evropě, je to ještě horší než to co přinesla slavná RVHP, spadli jsme z louže pod okap, jenom snad jediné plus je to, že se o tom ještě zatím dá psát...

0 0
možnosti
RG

R. Gramblička

27. 1. 2012 9:53
hohohó

Tak tohle je vodvaz. Autorka šla až ke kořenu věci a odhalila holou pravdu. A přitom stručně a jasně. Plyne z toho, že jsme na tom hůř, než jsem si myslel

0 0
možnosti
RG

R. Gramblička

27. 1. 2012 10:07
Re: hohohó

aspoň, že o tom můžeme stále svobodně psát a žvanit. Možná opět přijde doba, kdy už to možné nebude

0 0
možnosti
OZ

O. Zuckerová

27. 1. 2012 9:20
Vždycky žasnu

nad tím, jak žádný politik neumí hovořit bez vycpávek.. Ono to není nemravné, ono je to "nemravné a nemorální" - chybí tam ještě "neetické". Podle mne je hlavně  "nemorální a nemravné" zaflákat dobrou ornou půdu řepkou za tím účelem, 1)aby si její pěstitelé mastili kapsy 2) aby se zadřelo a zničilo co nejvíc motorů (to potom půjdou nová auta na odbyt, výroba se rozjede, do nových se zase naleje benzin s řepkou, ta se zničí, půjdou nová na odbyt... atd). Prostě hospodářský zázrak (ale v opačném gardu...)

0 0
možnosti

S. Ševeček

27. 1. 2012 9:22
Re: Vždycky žasnu

Z tohoto pohledu byl nejlepší Mirek Té - vycpávky v rozkroku.

0 0
možnosti
MP

M. Petr

27. 1. 2012 6:03
Ano..je to nový způsob...

...jak krást ve velkém. Jen a jen politici rozhodují, kdo bude dotace čerpat...spousta nesmyslných a nekontrolovaných projektů, které umožňují vydělávat přes své kumpány politickým funkcipnářům na všech úrovních..od nevyšších až, a to zejména, po komunální zloděje. K tomu je nutné mít všude své lidi včetně policie, kontroly, zastupitelství a soudů.

0 0
možnosti
JS

J. Schwarz

27. 1. 2012 9:47
Re: Ano..je to nový způsob...

A ony "kontroly z EU" slouží leda tomu, aby prachy ze "strukturálních fondů" přišly k těm správným lidem a ne, jak přesvědčuje propaganda v médiích - aby nebyly vydávány "neprůhledně".

0 0
možnosti
TP

T. Pansky

27. 1. 2012 0:19
Ano, kruh se uzavira. Z prijemncu EU dotaci se stali fetaci.

Dnes uz neni schopen nikdo uvazovat bez dotaci. A presne o tohle evropskym socialistum slo. Tento fenomen ochromil pocit lidske zodpovednosti a smysl pro realitu. Proto se tu otevira prostor pro stranu s durazem na konzervativni chapani politiky. Ono ani nic jineho nezbyva - Evropa se topi v dluzich a jen otazkou zasu, kdy evropske bankovnictvi zacne tonout v nesplatitelnych dluzich (a hyperinflaci). Osobne se bojim nastupu nejake "pravicove" strany schopne vsechno vyresit. S tim ma Evropa sve zkusenosti. Jsme schopni se rozpomenout? top0625top@live.com

0 0
možnosti
PS

P. Sulc

27. 1. 2012 2:12
Re: Ano, kruh se uzavira. Z prijemncu EU dotaci se stali fetaci.

Me by ale zajimalo, kolik rocne Cesko od Unie bere, ale take kolik dava. A totez pro ostatni zeme. Jiste, je to nekde na Internetu, ale nejsem zase tak zhavej abych u toho ztravil hodinu hledanim. Takze pan ministr mohl rici: tolik sme dostali, tolik jsme dali. Cesko snad preci jen neni "cerna dira", francouske zemedelstvi.

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz