29.3.2024 | Svátek má Taťána


Diskuse k článku

POLITIKA: Klidný víkend

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
vládík 5.7.2006 10:08

Nevím, jak poslanci ČSSD,

ale já jsem pochopil, že je konec demokracie ve sněmovně. Bolševický způsob prezentace "tajného" hlasování Paroubkem a pak Zaorálkem je nesporný. I za bolševika stála ve volební místnosti plenta (hodně bokem, aby byl každý, kdo do ní půjde jasně oznašen). A bolševik tvrdil, že za ní nikdo nechodí díky jednotné vůli pracujících volit kandidáty NF.  Zaorálek obdobně tvrdí, že všichni hlasovací lístky schovali, aby deklarovali jednotnou vůli nevolit Paroubkem neodsouhlaseného kandidáta. Jen by mě zajímalo, jaký podvod vymyslí při volně "pro".

 PS: Všimli jste si nové rétoriky kdysi poměrně slušných a logicky se vyjadřujících členů ČSSD pod Paroubkovou metlou (např. Svoboda, Zaorálek). Kdo chtěl zůstat slušný, raději sbalil kufry (Buzková).

jan 4.7.2006 23:07

Politika: Klidný víkend

Autor tohoto článku, je neskutečný blb s modrými brýlemi, takovou hovadinu už jsem dlouho nečetl, nevím jakým právem si toto individuum říká novinář!!!!!

vládík 5.7.2006 10:10

Z čeho se pozná blb

Z toho, že má jiný názor než vy?  Ale pak by ta logika musela fungovat i obráceně (neboli každý, kdo s vámi nesouhlasí by si totéž musel myslet o vás). Ale tak to je jen v představách Ratha.

Malý Aston 4.7.2006 15:51

Klidný víkend,čím více klidných,tím lépe.

Vadí Vám,že nemáme předsedu poslanecké sněmovny? Já jej osobně nepotřebuji.Vadí Vám,že ještě není nový premiér? Já jsem spokojený s tím starým.Co může bez poslanců dělat? Nic,jen popíjet kafe nebo pivo.Vadí Vám,že někdo nemůže přijímat nové a nové zákony? Já jsem spokojený s těmi starými.Tak to připadá,že my ty poslance a vládu ani nepotřebujeme.Na zákony,které musíme přijat dle rozhodnutí Evropské unie postačí schopná překladatelka,poslanci tam nebudou prosazovat svoje blbosti jako do silničního zákona,oni se strachy nehnou z Prahy aby jsme na tu jejich zbytečnost nepřišli,ušetříme na cestovném a o zahraničních cestách si mohou jenom zdát. A čím déle budou jednat,tím více pochopíme jak a proč jsme šli k volbám. KSČM mělo nejhorší výsledek a pokud by to tak pokračovalo,mohli zaniknout jako US-DU a ostatní pidistrany. Ale to né ČSSD je táhne do koalice,do ministerských křesel,jen nepřijít o svá koryta. A tak se dívejme a pozorujme,nové volby jsou v dohlednu a ono se ukáže,jak občané vnímají nebo nevnímají o co se tady hraje.Mám dojem z řevu z levé strany,že jim to již došlo. Nikdo je nemá rád a za to může Rath.

jájina 4.7.2006 15:24

Klidný víkend

Pokud by došlo k předčasným volbám,myslím si,že by se měli spojit všechny pravicové strany,přestat vést žabomyší války,někdy také házet špínu na ty druhé a Paroubkova ČSSKČSM by neměla šanci.

kamil 4.7.2006 12:26

pane redaktore-gratuluji-vše je jasné-jen čssd musí ustoupit-je v nevýhodě-v opakovaných volbách by propadla-vy jste ale věštec-otevřete si věštírnu-má to jednu chybu -čssd nemusí podporovat modrý ráj- k tomu je voliči nezmocnili-to je jen vaše zbo

cca 4.7.2006 9:28

přísloví

na Slovensku je přísloví : čo sa babe chcelo to sa babe prisnilo, s Vámi je to úplně stejné.

Malý Aston 4.7.2006 9:24

Jsem pro předčasné volby!

Občané skutečně jsou rozděleni do dvou směrů,levičáci a parvičáci. ODS pokud uzavře nějakou dohodu s ČSSD,tak končí a pravicoví voliči se podívají,kde je nějaká pravicová strana jiná.Pokud ČSSD utvoří veřejnou nebo tajnou dohodu nebo koalici s KSČM,tak taky končí,protože levicoví voliči budou volit přímo KSČM,proč volit ČSSD,když mohou volit přímo komunisty.Pidistrany již nikdo volit nebude. Jsem pro nové volby. Když tady bude vládnout čistá levice,bude vládnout.Když tady bude vládnout čistá pravice,tak taky bude vládnout. Těch kočkopesů,které jsme tady měli za posledních 8 let již bylo dostatek. Jedni říkají,my jsme chtěli ale oni nechtěli a pořád to jde dokolečka. Nikdo nenese za nic ani osobní ani politickou odpovědnost.

Vlali 4.7.2006 9:51

Re: Jsem pro předčasné volby!

Osobní odpovědnost! To je pro (aspoň naše) politiky to nejstrašnější slovo. O chybách, přehmatech a podobně se píše hovoří a to je všechno. Odešel snad Klaus, když si nepamatoval (ale opravdu nepamatoval) kdo podával daňové přiznání za OdS, které podepsal. Zavřeli snad Tlustého a Grosse za neprůhledné peníze na bydlení. Další kakaové, biolihové, topné oleje a spol netřeba snad připomínat. Kdyby (a byl bych skutečně rád) platilo mám o tobě důvodné pochybnosti di do háje, pak by naše politická scéna byla o 200% lepší a možná i klidnější. Jenže, když o místě na kandidátce mohou rozhodovat i mrtvé duše (Praha 5) pak nečekejme jakoukoliv sebereflexi.

Malý Aston! 4.7.2006 10:52

Re: Re: Jsem pro předčasné volby!

Souhlasím s Vámi.:-D

Vlali 4.7.2006 7:54

realita a zbožné přání

Vážený pane Vaše naivita se téměř nebes dotýká. Svůj článeček si pěkně píšete na základě zbožných přání a osobních sympatií a antipatií. Povolební pat není patem socanů nebo OdS je patem této společnosti. Ta je (ať se Vám to líbí nebo ne) rozdělena přibližně na dvě poloviny s mírným příklonem tu vlevo tu vpravo. Váš předpoklad příklonu k OdS je založen na mylné myšlence, že lidé volili programy (reformy,jistoty,změnu). Není tomu žel tak. Lidi volí dle jediného hlediska co je pro výhodnější nebo naopak co je nejvíc štve. Ten trik s Kubicem lze stěží opakovat a možná bude stát v předčasných volbách tolik co má dnes OdS navíc.

Ladislav N. 4.7.2006 9:33

Re: realita a zbožné přání

"Příště" už bude občanstvo nas*ané kvůli idiotskému silničnímu zákonu a jeho nesmyslnému uplatňování v praxi spojenému s vyšší korupcí policistů. Dalších "ověřených působů", jak KSČSSD odstraší voliče, už předvedla celou řadu. Kubiceho netřeba. ;-)

Vlali 4.7.2006 9:43

Re: Re: realita a zbožné přání

No jo ale von ten Šimoonovský co jediný chce zvýšit účinnost (rozumněj zpřísnit postihy) je vod černoprdelníků. A ta je součástí modro-černo-zelené koalice. Bude-li ministrem vnitra Langer pak korupce (jaký pán taký krám) spíše poroste než bude klesat. A to všechno jsou spíše body pro levou část spektra než pro pravou. Dluhy, nutné reformy a podobné skutečně důležité záležitosti pak půjdou stranou. To je bída.

jasan 4.7.2006 10:20

Re: Re: Re: realita a zbožné přání

a kdopak ze ten zakon "prohlasoval"?  mate lidi za blbce....

Ladislav N. :-))) 4.7.2006 3:41

Nic není Paroubkovi více vzdáleno, než trpělivé budování pozice. Zatím v tom létá, jak opilec mezi zdí a kandelábrem a občas nějakou vezme i o chodník.

 ;-DR^ .... ;-P

Olina 4.7.2006 8:48

Re: Nic není Paroubkovi více vzdáleno, než trpělivé budování pozice. Zatím v tom létá, jak opilec mezi zdí a kandelábrem a občas nějakou vezme i o chodník.

Když nic jiného,tak jsem se alespoň zasmála anžto mám dost velkou představivost.

Cedr 4.7.2006 0:22

Přetvořit mediální obraz

Bohužel ve volbách ODS nejde o pravdu, ale o vytváření mediálního obrazu. Vy a Vám podobní se také občas odkopají.

Aton 4.7.2006 10:45

Re: Přetvořit mediální obraz

Ty v tom také pěkně lítáš viď?Přečti si názory nad Tvým blábolem.Já, jsem se pěkně zasmál.Protože to není vtip,to je fakt.