Pondělí 3. 6. 2024Tamara polojasno10 °C

Diskuse k článku

POLITIKA: Kam s Grossem?

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

  • Příspěvků: 86
  • Poslední: 29.6. 2008 22:18
  • Řadit dle: vláken
  • času vložení
Helena 26.6.2008 9:50

Ne moc inteligentni stale do toho plest Sarku

myslim, ze jeji role je jen z 50%. Styky, kvuli  kterym Gross nemuze spat, urcite nekontaktoval na pokyn cisnice.

Esmerald 26.6.2008 10:18

Re: Ne moc inteligentni stale do toho plest Sarku

" Heleno "....., již to jméno evokuje nepodloženou a snad selektivní skromnost ve vlivu ženy na především stupidní ( výjimečně i pozitivní ) jednání muže. Mimochodem, je to  jen hloupý hormon, který donutí muže, aby za přítomnosti ženy použil třeba motocykl, ve vzduchu ve výšce několika pater udělal zcela stupidní otočky a přemety. Nedomyslí, že dopadne-li jednou na hlavu a přijde o atraktivitu, žena bude ta první, která zmizí ( s polovinou ) do červánků. Máte ovšem pravdu, i těch 50% stupidity jsou ty hormony  JEHO(!)   

Jarin 26.6.2008 19:40

To s tou motorkou,

mluvite z vlastni zkusenosti?

tich@dohoda 26.6.2008 9:50

Možná by bylo dobré podat na Klause a jeho manželku trestní oznámení, když už máte tak dobré informace podepřené důkazy. Řekl bych , že mluvit o někom jako o zloději jen tak je docela síla, ať je to kdokoliv.

soudruhu /modry/ Pavle , slysel jste nekdy o technologii moci ? Jiste na soudruha Klause a zlodejku Livii lze podat trestni oznameni, podobne jako na "hladkou uprimnou tvar" ci podvodnici Carku, problem je  v tom, ze tito lide = politici=poslanci si uparavili zakony tak aby to co delali bylo z pohledu zakona "ciste" . Vam jako komunistovi/modrem / vadi ze se napakoval Satnley a Carka me vadi oba ale i soudruh profesor a zlodejka Livie a spousty dalsich co se na tech "spatnych" zakonech napakovali. Dost podobne se to delo za rudych komacu, to se ovsem kradly jen "drobne" . Cest :-)

Pavel 26.6.2008 12:29

Re: Možná by bylo dobré podat na Klause a jeho manželku trestní oznámení, když už máte tak dobré informace podepřené důkazy. Řekl bych , že mluvit o někom jako o zloději jen tak je docela síla, ať je to kdokoliv.

Na rozdíl od Vás jsem v KSČ nebyl a nemelu nesmysly. Jděte si to hodit.:-)

Jířa 26.6.2008 9:47

Snadná kořist.

Pan Gross na začátku netušil co jej vlastně čeká. Vzhledem k mizivým zkušenostem a jisté míry hlouposti byl nahoru vytažen jako snadná kořist. Samozřejmě rád a postupně s vidinou zlaté budoucnosti. Jakou radost museli mít ti všichni šíbři, poradci, kamarádi. Standu stačilo poplácat po zádech a přesvědčit o genialitě a nedotknutelnosti. Nejhorší na tom je, že tomu všemu začal ve své prostotě sám věřit. Dostrkat do vysoké politiky a nechat řídit republiku takovou loutku nemohlo být jen tak z čisté sympatie. Postupné odhalování Grossových hříchů o tom jasně svědčí.

Palivec 26.6.2008 10:25

Re: Snadná kořist.

Naprosto stejná figura jako Topol . Rétorika jiná, ale na nitkách je vodí stejní loutkovodiči.

Jířa 26.6.2008 10:38

Re: Re: Snadná kořist.

To je naprosto úděsná představa. Prostě nýmandi nepatří na vrchol, ale kde brát.

gerontusinza 26.6.2008 12:15

A pan hulín je dle vás kdo? Re: Re: Re: Snadná kořist.

fenomén? ten člověk jenom napsal výtvor za který mu je zaplaceno..... Je to pravda? smyšlenka? když to tak čtu, tak je viditelné že nic konkrátního neví a většina jsou tedy jeho představy a tedy cancy....:-/ Gross je mě u řiti a le panu Hulínovi asi ne, tak vytahuje kostlivce ze skříně.....   ;-)

Stejskalové 26.6.2008 12:34

Re: A pan hulín je dle vás kdo? Re: Re: Re: Snadná kořist.

Vůbec nevím kdo jste vy ale jste určitě zlý závistivý  máte      málo klientů brnkněte Standovi on vám pomůže a pak začněte skutečně od písmene A,neblbněte nás stačí ném topolánek  s julíhkem

gerontusinza 26.6.2008 14:43

No standík mě slíbil 2 pětky na pivoRe: Re: A pan hulín je dle vás kdo? Re: Re: Re: Snadná kořist.

co bych mu nepíchnul, ale kolik slíbili Hulíkovi opravdu nevím ale napsal to tak, že nikde nezůstala nitka suchá ale žalovat se to nedá...... proč taky, nařčení a názory nýmanda a blba se přehlíží;-)

Haf 26.6.2008 9:42

Milane, dobrý - ale takový bez úderu

vostatně naco tady taky bouchnout do stolu, když by se nám mohl pos rat, že ?

Niky.\. 26.6.2008 9:42

Musím se smát,

když spousta lidí tvrdí,že v jiných zemích se nic takového nestává,že prý je tam mnohem vyšší politická kultura a jiné podobné nesmysly,opak je pravdou,na východ i na západ od našich hranic je to ještě podstatně horší.

whaler 26.6.2008 9:54

Re: Musím se smát,

Ale vymahatelnost práva, směrem na západ je bezpochyby větší.

Esmerald 26.6.2008 10:43

Re: Re: Musím se smát,

Naprosto !!R^

dvd 26.6.2008 13:30

Re: Re: Musím se smát,

Jak kdy :-D

huhu 26.6.2008 9:34

přeci jen pravověrný socan

socialisté jsou lidé, kteří se snaží urvat mocensky více, nežli by jim ostatní na svobodném trhu ze svých peněženek dali za za jimi nabízenou práci. Prostě základem myšlení socana je zlodějna a násilí, a ta ideologie mu zdůvodňuje, že je to "ušlechtilé".

Takovými "půlpány" jako Standa byli všichni socialističtí vůdcové v historii nejen u nás Gottwald/Gottwaldová či Bilak a Čepička či Paroubek, ale všude v světě - Stalin, Ceaušescu, Hitler či Mao, Fidel a Kim Ir sen...

Být socialistou není otázkou IQ, ale především špatného charakteru

-ferry- 26.6.2008 9:27

Dítě doby...

Řekl bych,že St.Gross je dítětem této doby.Doby,ve které se všechno měří penězi.Kde se dá prodat všechno.Zobchodovat se dají třeba i vlastní rodiče.Gross? Pamatuju se,jak na sedm stovek delegátů jejich sjezdu (nebo jak to nazývají) povstáním a dlouhotrvajícím potleskem odměnilo  tohoto svého předsedu,který jim z tribuny v blairovském odění (tedy v košili a v kravatě) říkal ... my jsme vlastně hloupí ... ! Pamatuju se,jak jeden jeho kolega z lokomotivního depa,kde Gross pracovával mu v rozhlase nechal zahrát píseň Pověste ho vejš  od Michala Tlustého.Neskutečné oslavování,hraničící s adorováním kazí moralku lidí.Dopadli tak všichni : Havel,Klaus,Zeman ... Proč by měl být Gross výjimkou? Havel si také škrtem pera vydělal 55 milionů na "své" polovině Lucerny. I Klaus se určitě už napakoval na provatizaci a pořád je miláčkem části národa.Dnes nakupuje nemovitosti,to jsou dobře uložené peníze. I jako třetitřídní ekonom to ví. Havel dělal totéž,Gross dělá totéž ...

Niky.\. 26.6.2008 9:34

Re: Dítě doby...

Nejsi ty náhodou přiblblo obecný alias ferry noha brdský les.

K.Oblich 26.6.2008 9:36

Re: Dítě doby...

Vy o "napakování se" prezidenta Klause na privatizaci něco víte? Pak ovšem jste povinen podat trestní oznámení, jinak budete spolupachatelem trestného činu.

Nebo nevíte? Pak jste se právě dopustil trestného činu pomluvy...

čtenář zdrojů 26.6.2008 10:04

Oblichu

sdělte nám, kdy Topolánek podal trestní oznámení na Paroubka? Ten Topolánek, který vpřímém přenosu v televizi obvinil Paroubka z organizování nájemních vražd a z podílu na organizovaném zločinu.

Tahle Topolánkova prasárna je původem dnešního kydání špíny na všechny strany. Když to tehdy prošlo dnešnímu premiérovi, proč by dnes to kydání špíny na druhé bez důkazů neprošlo i jiným.

Mimochodem, už jste podal trestní oznámení na Grosse?

whaler 26.6.2008 9:52

Re: Dítě doby...

... jo a ten zpěvák byl Michal Tučný!!!!!!

jirka.s. 26.6.2008 17:08

Re: Dítě doby...

Ty už jsi z těch Tlustých, Topolánků, Tluchořů a Tučných úplně zmagořil, viď? ;-(

pech 26.6.2008 9:19

část pravdy

Souhlasím s mnohým, Standa by asi byl svazák, seděl by možná i v ÚV SSM a velmi dobře by si rozuměl se svazákem Mirkem Topolánkem, oba by vstříc hleděli zářným zítřkům. To statně hledí i dnes. Tak o co jde?  K neohlášení trest. činů p.Klausové nevím, co dodat, snad jen to, že u Standy ohlášeny byly a dle orgánů činných v tr. řízení se nestaly. Jeho koktání o invalidních strýcích půjčujících miliony vedlo nakonec k tomu, že odstoupil z politiky. A co pan Čunek? Máte pocit, že koktal inteligentněji? Až na to odstoupení, to se nějak nekoná. Souhlasím s Esmeraldem, i když podle toho, zda je fešák, hezky mluví, hodně slibuje atd. voli i muži. 

Esmerald 26.6.2008 9:55

Re: část pravdy

" .....i když podle toho, zda je fešák, hezky mluví, hodně slibuje atd. voli i muži.  " Ano.

 " Ani velikost, ani tvar pohlavního ústrojí nechrání plně před zodpovědností za stupidní rozhodnutí, učiněná jejich vlivem ! " Tak pravím já. 

Mistr Jan Hus 26.6.2008 9:15

Tam kam patří, tedy do vězení!

;-€;-O

jirka.s. 26.6.2008 9:45

Re: Tam kam patří, tedy do vězení!

Že bys byl až tak tvrdý, hnuse? No jo, ono je  fakt, že nejdůležitějším pocitem pro bolševika tvého typu je závist! A pak je vlastně jedno komu se závidí, viď, hnuse? (Y)

Zdeněk 26.6.2008 9:12

Také se Vám zdá že...

Také se Vám zdá jako mně že Neviditelný pes plodí poslední dobou úplně slabomyslné články?Nedostal od Dalíka nějakou dotaci !

Esmerald 26.6.2008 9:41

Zdeňku...

...proč by mělo být slabomyslné psát články, které jsou založeny na zcela reálné a pravděpodobné úvaze, když stačí si sundat koňskou ohlávku, která jedinci brání vidět do leva i do prava ? Jaká hluboomyslnost se skrývá za tím, že potenciální skutečnost prohlásíme za " konspiraci ", kterou dokazujeme jen jinou, svou vlastní " konspirací " a gauneři si příspěvky s pocitem sebeuspokojení čtou při sklence archivního vína ?    

Esmerald 26.6.2008 9:03

Vychytralí vizážisté a hloupí plebejci.

Zhruba polovinu voličské populace tvoří ženy. Pokud tyto budou ve volbách volit podle toho, že někdo " je fešák " či podle toho, zda jeho kravata " ladí ", ( Gross, Klaus ), pak odevzdávají klíče od státní pokladny výměnou za rezavý šperhák ( a dokonce se snad cítí i dobře ). Nekamenujte mne dříve, než se sami/y nezaujatě zeptáte ve svém vlastním okolí.    

dino 26.6.2008 9:54

Re: Vychytralí vizážisté a hloupí plebejci.

Esmeralde, kamenovat vás nebudu - jen se zeptám: jste přesvědčen, že všichni voliči pana Paroubka jsou MUŽI? To nás tedy pánbů natřes!