Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

POLITIKA: K „výzvě osmdesáti“ Fialově vládě

Signatáři výzvy uvádějí, že v politice Fialovy vlády (ve vztahu k arabsko-izraelskému konfliktu; ještě se o tom zmíním níže) čemusi nerozumí.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Jedním z faktorů důkladné informovanosti veřejnosti ( i Halíka a podobných tajtrlíků ) může být soustavné zveřejňování zvěrstev, která t.zv. palestinci páchali v prvních dnech po útoku na Izraelský stát a národ - sadistické vraždění osob se "nesmí" z humanitárních důvodů ukazovat ??? a proč ne !!!!!!

0 0
možnosti
PK

P57e36t90r 83K49u62b36á92č

12. 2. 2024 8:51

Putin vede válku a říká tomu "speciální operace"..... Izrael vede - de facto - "speciální operaci" proti teroristické organizaci Hammás a říkají tomu "válka"

Nejsem si jistý že "rytířský způsob boje" přes léto, ve dne, bez účasti civilistů a s výměnou zajatců po bitvě není přesně to co by Hammás považoval za slabost a tudíž styl boje, který provozuje Izrael není jediný možný, kteří tito lidi berou opravdu vážně.

0 0
možnosti
Foto

Zpravodajka při OSN pro okupovaná palestinská území Francesca Albaneseová označila loňský teroristický útok Hamásu na Izrael za „odpověď na útlak“. Uvedla to v reakci na středeční prohlášení francouzského prezidenta Emmanuela Macrona, který útok označil za „největší antisemitský masakr našeho století“. Výrok zpravodajky OSN už odsoudily Francie a Německo.

0 0
možnosti
Foto

L79u79b32o26š 69K95r25á75l

11. 2. 2024 23:48

Progresivní levice je jednoznačně antisemitismem prolezlá, jen to maskuje za pseudomorální vyhlášení a jednoznačně straní muslimům, protože převzali prapor antisemitismu od sovětského bloku.

Stačí si jen přečíst jména signatářů a další text jejich prohlášení je předvídatelný.

0 0
možnosti
Foto

O21t82a75k64a42r 69B88u37d19a

11. 2. 2024 19:37

Jestli není zásadní omyl všech snah o "řešení palestinského konfliktu" v tom, že "ti či oni rozhodli"... Lhostejno kdo a kdy, ale nikdy to nedopadlo dobře. Je potřeba si připustit, že jediní, kdo mají právo rozhodovat na území Izraele, o Izraeli, o Židech, jsou Židé sami. Zbývá jediné externí rozhodnutí: všechny organizace na obou polokoulích, které se řídí mezinárodním právem, zejména OSN a EU, všechna globální uskupení, pakty i vměšující se nevládní organizace musí přijmout rozhodnutí, že budou bezvýhradně respektovat suverenitu Židů v rozhodování o dění na celém území Izraele. Žádné další konstrukty vznikající mimo Izrael nemohou vyřešit nic.

0 0
možnosti

J42a42n 49Č32e58r28n70ý

11. 2. 2024 18:25

Mrtvých v Gaze je údajně asi 28 000 obyvatel. Prý teroristů.

Nacisté také považovali partyzány za teroristy a měli takový zvyk , že za jednoho zabitého Němce popravili třeba 100 obyvatel. Třeba v Kragujevaci v Jugoslávii popravili celou třídu gymnázia i s profesorem. U nás zase heydrichiáda.

Fakt je že Židé stavějí nezákonné na palestinských územích své osady. Největší židovská osada tam má 80 000 obyvatel.

Divím se, že nejvyšší státní zástupce Stříž nestíhá ty co schvalují tuto sionistickou genocidu.

0 0
možnosti
Foto

Stříž by měl stíhat především ty, co schvalují palestinskou genocidu židovského obyvatelstva. Izrael tuto válku nechtěl, byl do ní vtažen palestinskými teroristy. Z těch údajných palestinských obětí prý 28 tisíc (čísla uvádějící Hamásem, nikdo neví, zda jsou pravdivé nebo ne, protože Hamás lže) je přes 10,5 tisíce teroristů z Hamásu, ozbrojených bojovníků.

A i za zbývající palestinské oběti může Hamás, který působí v civilních oblastech, tj. kolem domů, škol, nemocnic, mešit. A většina Gazanů nejsou "nevinnými civilisty". 76% z nich schvaluje Hamás a jeho zvěrstva, která spáchal.

A o jakých "nezákonných osadách" mluvíte. Území Judeje a Samaří je historické židovské území. V dějinách nikdy neexistoval Palestinský stát, ani neexistuje palestinský národ, palestinská kultura. Je to arabská náplava z okolních arabských zemí.

0 0
možnosti
Foto

Připomeňme si, jak to vše začalo. "Česká velvyslankyně v Izraeli viděla obrázky setnutých dětí: Bylo to opravdu strašné".

"Hovoří se dokonce o stínání hlav dětem.

Bohužel je to potvrzená informace, izraelská vláda a armáda k tomu mají obrázky, které jsou opravdu hororové, opravdu strašné.

Vy jste je sama viděla? Ano, já jsem ty obrázky viděla."

https://www.novinky.cz/clanek/podcasty-zbytecna-valka-ceska-velvyslankyne-v-izraeli-videla-obrazky-setnutych-deti-bylo-to-opravdu-strasne-40446690

0 0
možnosti
KF

Bezvýhradný souhlas pane Stejskale! Teroristy je nutné likvidovat, ne jim posílat petice. V tomto jediném se současnou vládou souhlasím.

0 0
možnosti

P65e57t15r 59Č21e88c29h

11. 2. 2024 9:00

"Signatáři výzvy uvádějí, že v politice Fialovy vlády (ve vztahu k arabsko-izraelskému konfliktu; ještě se o tom zmíním níže) čemusi nerozumí"????

Čemusi? Oni nerozumí ničemu a je to z jejich "výzvy" zcela patrné. Nerozumí ničemu, ale do všeho kecají. Takto si přesdtavují demokracii a podle toho to také vypadá. Zejména tam (ponejvíce v Praze), kde podobné "osobnosti" disponují nemálo lidmi, kteří se jimi nehcají ohloupit.

Politika Fialovy vlády směrem k Izraeli je asi jedinou věcí se kterou u této vlády lze souhlasit.

0 0
možnosti
HS

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz