Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

POLITIKA: Jak vyrobit rasisty snadno a rychle

Má to svůj název. Říká se tomu „vyhodíte někoho dveřmi, a on za vámi vleze oknem“. Alternativně se mluví o „stokrát nic, které i vola umoří“. Je to takový psychologický zákon akce a reakce. Tlačte na pilu příliš, a kousne se.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KK

13. 3. 2017 9:09
Vybírám si restaurace s Hatefree nálepkou.

Nechám si přinést jídelní lístek, vyberu nejdražší jídlo, a pak se zeptám co to mají za nálepku na dveřích. Když vrchnímu řeknu: " Sorry, ale tady nebudu jíst, nemám tu fašounskou organizaci rád" tak protáhne ksicht a omlouvá se. Dost často jsem pak viděl, že ta nálepka zmizela.

Hezká zábava. Provětrám smoking, a bavím se. :-)))

0 0
možnosti
PR

P. Rudolf

13. 3. 2017 9:30
Re: Vybírám si restaurace s Hatefree nálepkou.

A teď ještě tu o Karkulce, prosím.

0 0
možnosti
MP

13. 3. 2017 8:34
Co se týče cikánů,

tam je "rasismus" dán hlavně špatnými zkušenostmi s naprosto konkrétními jedinci tohoto etnika. A v tom, obávám se, žádná kamaň nepomůže (tedy, pomůže pouze jejím provozovatelům).

0 0
možnosti
JS

13. 3. 2017 7:33
Je třeba současné

vládnoucí politické strany vyměnit, a to co nejrychleji. Nejen že se nechají korumpovat penězi z ciziny, ale jimi řízené úřady si počínají naprosto šíleně a kontraproduktivně když stíhají a vyhošťují potřebné pracující cizince / eshop Rohlík / kvůli "špatnému vízu" a přitom podporuje import nepracujících, nekompatibilních a nepřizpůsobivých cizinců z Afriky a Blízkého východu. Tam se angažuje spousta státním rozpočtem placených "neziskovek", ombudsmanka, ministr spravedlnosti... Kdo z těchto parazitů se zastane cizinců potřebných ale ostudně úřady šikanovaných?

0 0
možnosti
JF

13. 3. 2017 7:21
Zjednoduším to - není imigrant jako imigrant. Myslím,

Zjednoduším to - není imigrant jako imigrant. Myslím, že DRTIVÉ VĚTŠINĚ lidí u nás, ale i jinde v Evropě a ve světě nevadí imigrant " NEPOTÍŽISTA " - a víme, že takoví existují. Tak například - Židé, Vietnamci - většina z nich usilovně pracuje, respektují způsob života v nové zemi, jejich děti studují střední i vysoké školy - přinesli i určité obohacení do naší země. Přitom přicházeli-přichází ze vzdálených částí naší planety a ze zcela jiného civilizačního okruhu. Oni prostě respektují platná - i když nepsaná pravidla života v zemích kam přichází a proto lidem nevadí.. Také samozřejmě záleží na množství příchozích v určitém časovém období - rozumné množství je obohacením, přehnaně velké množství-tedy statisíce-miliony, tak to je KATASTROFA...

0 0
možnosti
JH

J. Hanke

13. 3. 2017 7:10
no a co?

Lze konstatovat, že Ku-Klux-Klan.je proti kampani "Hate free" zlatej, mírumilovnej, přímo sluníčkovej..........

0 0
možnosti
KN

K. Novák 396

13. 3. 2017 6:55
Pokud vím,

Island, Lichtenštejnsko a Norsko platí nějaké peníze EU za to, že mají přístup na volný trh EU. Část těchto peněz pak dostává jako členská země EU i ČR. Na to, co se s těmito penězi u nás děje, nemají Island, Lichtenštejnsko ani Norsko žádný vliv. To už je jenom naše věc, konkrétně ministerstva financí. Čili žádný cizí stát si neplatí na našem území prosazování svých ideologií. To Babiš.

0 0
možnosti
JD

J. Dusitko

13. 3. 2017 7:23
Nechci se vás nikterak dotknout

ale to víte blbě...

0 0
možnosti
BM

13. 3. 2017 6:48
Pokud se vám autorka nelíbí

může vás potěšit blog pana Hornera:

http://horner.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=592252

Za přečtení stojí i ten jeho předchozí, který to vlastně rozpoutal (Kdyby se Šichtařová narodila černá):

http://horner.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=591832

Ty blogy nijak výrazně nevybočují z dikce a zaměření dotyčného autora, demagogický a nechutný je často, ale tady se opravdu "vyznamenal".

0 0
možnosti
MP

13. 3. 2017 8:37
Re: Pokud se vám autorka nelíbí

To je ale vůl .... i na socana nadprůměrný.

0 0
možnosti
JJ

J. Jurax

13. 3. 2017 3:17
Akorát k nasrání

"Kampaň za 40 milionů totiž byla z osmdesáti procent financována z takzvaných norských fondů, tedy peněz od Islandu, Lichtenštejnska a hlavně Norska, podle kterého se fondy označují. Zbytek (tedy osm milionů) doplácel český státní rozpočet."

Že Norové, Islanďané a Lichtenštejnci mají tolik peněz nazbyt, že je mohou takto vyhazovat do hayzlu je vcelku jejich problém, přesněji problém nějakých papalášů, co o těch prachách rozhodují. Možná obyčejný Nor etc. ani netuší, na jaké krávoviny přispívá. I když si dovedu představit pro nás podstatně lepší využití těch peněz, když už nám je dávají.

Ale séře mne velice velmi, že ti naši pitrysové takto vyhodí osm melounů našich peněz. Já vím, není to ve státním měřítku až tak moc, rozkrade, rozšpidlí a prošustruje se na státní úrovni jistě řádově mnohem víc, ale stejně je to dost peněz vržených pro něčí blbost do WC a tam spláchnutých zcela bez užitku. Věčný problém dobroserných dotací - milostivě nám dají prachy, co se smí použít jedině a výhradně na nějakou olbřímí krávovinu nějakými ušlechtilými dobrosernými hlupci vymyšlenou, a naši odpovědní pitrysové v hrůze, aby o prachy nepřišli, ze státního přihodí balík a tu krávovinu ruče realizují. Probůh proč?

Neboť kampaň HateFree byla na dvě obvyklé věci - na nic a na howno. A pak ještě k nasrání sprostného lidu, co si z toho pak dělal srandu.

0 0
možnosti
JP

J. Pospíšil 402

13. 3. 2017 5:01
Re: Akorát k nasrání

Oni musejí. Ty fondy jsou jejich daní za to, že nevstoupili do EU, ale do hospodářského prostoru a Schengenu a jsou ve výši, jaký by byl příspěvek, kdyby do EU vstoupili.

0 0
možnosti
BC

B. Carina

13. 3. 2017 2:13

Kampaň hate free a jí podobné vycházejí z jedné zásady: Kdyby u nás rasismus neexistoval, museli bychom si ho vymyslet.

0 0
možnosti
OZ

13. 3. 2017 12:21
Re: což se děje.

Co je vlastně ten název "HATE-FREE"? Kdo nenávidí koho a kdo se má nenávisti zbavit? Já myslím, že hlavně ten, kdo hlásá, že jeho náboženství musí ovládnout celou planetu a příslušníci jiných náboženství je zapotřebí buď přinutit ke konverzi nebo podrobit, příp. vyhubit, ten, kdo najíždí auty v pěších zónách do klidných nakupujících chodců, kdo bere rukojmí a pak je podřezává, nahrávaje si vše na video pro odstrašení celého světa - tak tohle je nenávist, a kdo chce od tohoto osvobozovat svět, může si dát do erbu název HATE-FREE. Jestliže ale chce nazývat "nenávistí" to, když oběti pojmenují zločin na sobě páchaný, tak to je, s odpuštěním sranda!

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz