Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Malý Aston

11. 10. 2007 8:53
Pan poslanec je debil!

Pan poslanec Paroubek si může říkat co ho napadne.Pokud by většina občanů,voličů měla základní informace o ekonomice,základní informace proč řvali nechceme vládu komančů,musel by soudruh Paroubek mluvit pravdu.Ale většina občanů jsou debilové,kteří zapomněli kde a jak žili a nostalgicky vzpomínají na báječná léta když vládl Jakeš.Já tu socialisticko-komunistickou chátru chápu.Klaus prosadil privatizaci malou i velkou a vše je již v privátních rukou a šlape to. Jen to, co je ve vlastnictví státu nebo co stát řídí nebo co stát rozděluje tam je to pořád jako za socialismu. Pokud občané budou debilové,budou politické strany a to na levici i pravici i středovci a zelenáči vedeni také debilními vůdci.:-D

0 0
možnosti

Jan

11. 10. 2007 9:07
Re: Pan poslanec je debil!

Souhlasim, ze diky emigracnim vlnam v minulosti, nezustalo v Cesku zas az tak velke procento inteligentnich lidi. Koneckoncu, i ja jsem z Ceska odesel.

Jde to videt i v tom, ze vice nez 50% volicu dava hlasy totalitnim leninskym stranam jako jsou KSCM a ODS. U ODS navic by zadny inteligentni clovek nemohl volit tuto stranu vedenou hloupym buranem se stredni vojenskou skolou a IQ v pasmu debi.lity (20-40). Nedokazu si predstavit inteligentniho cloveka, ktery si vazi sam sebe, ktery by mohl hodit do urny hlas pro Topolanka nebo odsouzeneho zlodeje stribra, ktery byl druhym na prazske kandidatce.

0 0
možnosti

kritik

11. 10. 2007 8:11
snížil majetek státu?

Za vlád Václava Klause se výrazně snížil majetek státu. Ale bylo to úmyslné a je to dobře!!:-( SNÍŽIL ?  Jediné zdůvodnění - rozkradl, prožral.

Proboha tohle může říci ekonom?

0 0
možnosti

MF

11. 10. 2007 8:14
Re: snížil majetek státu?

Nemluvte o něčem o čem nemáte ani ponětí.

0 0
možnosti

Klemix

11. 10. 2007 7:46
Vymaštěnec Mach

Pokud se ten primitiv Mach ptá, kde vzal Paroubek ta čísla, není nic snažšího než se podívat na stránky Eurostat, kde je nalezne. To by ale ztratil všechny modré iluze.

0 0
možnosti

Tino

11. 10. 2007 8:17
Re: Vymaštěnec Mach

 Nevím, kde jste na eurostatu čerpal ony čísla. Já je tam nenalezl. :-)

0 0
možnosti

Lerak

11. 10. 2007 7:25
Směřováno hlupákům

Co chcete po komunistickém agentu Rokovi. Jeho plky jsou určeny levicové lůze.

0 0
možnosti

Kleopatra

11. 10. 2007 6:06
No, já se panu Paroubkovi moc nedivím.

Za komunistů vykonával funkci kontrolora a všichni dobře vědí, jak to tehdy chodilo. Člověk nemusel "mít v hlavě", hlavně, že  pěl ódy na tehdejší komunistický režim! A to pan Jiří pěl!

0 0
možnosti

Slava

11. 10. 2007 2:54
Pan Mach dezinformuje, ba bezostyšně plká.

protože neuvádí metodiku vykazování. Měl by uvádět také mimorozpočtovou bilanci, protože tam Klaus strkal kostlivce, které vypadly socanům ze skříně o pár let později. Mohl,  ba měl zrekapitulovat genezi a historické proměny české konzolidační agentury a vývoj portfolia nedobytných pohledávek. A konečně, napsat větu "Za vlád Václava Klause se výrazně snížil majetek státu... a to je dobře" může jen ekonomický magor. Kam se ten mjetek poděl? Do státních aktiv evidentně nikoli. Odpověď se nabízí sama.

0 0
možnosti

Vasekpasek

11. 10. 2007 0:28
Banky

Bohužel ale za vlád socdem padaly taky banky, takže dost peněz se nalilo tam a nedá se říct, že by to byla úplně vina socdem. Každopádně např. IPB byl slušný zářez a tady bych řekl, že to oranžoví nezvládli...

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz