Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

huhu

11. 10. 2007 10:54
politik má své posluchače

Paroubek ví ke komu mluví - mluví k šibalům, kteří vědí, proč lže a k hňupům, kteří jsou blbí, nerozumí věci a těm dává pocitový náboj nenávisti. Mají další zdůvodnění a ospravedlnění vlastní vyžírky. Socialismus totiž není ničím jiným nežli tím, že ze zlodějny dělá "ušlechtilou" záležitost

0 0
možnosti

Malý Aston

11. 10. 2007 12:02
Re: politik má své posluchače

To je ten problém.Pokud by občané měli nějaké základní ekonomické vzdělání,nebo aspoň uměli počítat do deseti,neměl by Paroubek žádné posluchače.S tím se nedá nic dělat.Pokud si připustíme,že cca 50% občanů touží po návratu komančů do vlády a Paroubek dělá všechno pro aby to byla realita,není českému človíčkovi pomoci. Je jediná možnost,vykašlat se na politiku,pracovat a pracovat a mít se báječně.Ti kterým se pracovat nechce, pozdechají hladem nebo jako Lenin udělají revoluci a zase nikdo nic nebude mít.:-D

0 0
možnosti

Josef J

11. 10. 2007 10:24
Pro autora článku

Pane Machu, už jsem se dlouho tak moc nezasmál. Děkuji, kdo Vás za ty bludy platí ? Doufám, že nejste placen z daní, že kradete mazaně, jako ODS.

0 0
možnosti

JE

11. 10. 2007 10:47
Re: Pro autora článku

A nemohl byste, pěkně prosím, konkrétně uvést, jaké bludy máte na mysli? Co konkrétně autor řekl nepravdivě? (Místo těch urážek.)

0 0
možnosti

lucina

11. 10. 2007 10:19
Paroubek vědomě lže

Paroubek vědomě lže, je to propracovaný postup Ratha, Sobotky a spol., von se někdo najde, kdo tomu nerozumí a uvěří, je to razantní, progresivní a socanští voliči se radují, jak to zase ODS nandal.. Jako při fotbalu, ale ten aspoň neovlivní náš život a vstupné nebudou muset splácet naše děti.

0 0
možnosti

erre

11. 10. 2007 10:16
dobrá trefa p. Machu

Pozdrav Pán Bůh a všechno zlé pryč. To, že pp. Paroubek (dluh, deficit a další)  a Sobotka (dańová kvota a složená daňová kvota, jeho oblíbené téma) zcela záměrně takto oblbují obyčejné lidi, kteří, přiznejme si, nemají o těchto pojmech hluších znalostí  je stará píseň. Co mě zarazilo je, že se „diskutující“ nechali vytočit jakýmsi Janem emigrantem. Jeho pobyt v cizích krajích  připomíná jednu pohádku „ Jak hloupý Honza šel do světa“ Po návratu ohromil rodiče znalostmi cizích jazyků: Tujekára, tenturyje, rystupije atd. Bohužel komentáře ke článku, mimochodem docela odvážnému a hlavně pravdivému, se jaksi vytratily. A to je škoda.

0 0
možnosti

PetrK

11. 10. 2007 10:03
Paroubkova hospodská matematika

je nám známá, nicméně jeho nohsledi jsou příspěvkem rozpáleni do rudé barvy, což je vidět i v jejich reakcích. Kéž by je skolil vysoký tlak.

0 0
možnosti

www racek

11. 10. 2007 9:56
ježíáši kriste, pane machu,

v letech klausových vlád šly do příjmů rozpočtu příjmy z provatizace a vůbec se tam neobjevila konsolidačka se svými 300 miliardami. až za pilipa se v tom udělal pořádek.

opravdu, zkuste to jinak. jo jo, půl evropy má rovné daně ... že vás huba nepálí.

0 0
možnosti

milan007

11. 10. 2007 10:13
Re: ježíáši kriste, pane machu,

zdá se , že moc čtete Právo.

0 0
možnosti

zloch

11. 10. 2007 9:46
Řadový poslanec Paroubek

si stejně bude plkat co bude chtít, svolávat denně 10 tiskovek a slibovat blbcům pastelky i fixy a ještě větším blbcům bude tvrdit, že pečení holubi právě startují z letiště v Mošnově. A když eskadra nedoletí, může za to stejně Klaus. A Paroubka nerušte, musíte se kát před kostelní svatbou!

0 0
možnosti

karel

11. 10. 2007 9:35
příspěvek modrého doprde.vleza nebo diletanta ?

Kdyby si autor příspěvku chtěl pamatovat a ne záměrně lhát lidem v ekonomice se neorientujícím, musel by napsat o tzv.Klausových transformačních nákladech, jednoduše řečeno několika stovkách mld Kč, které zůstaly po tunelování devadesátých let, následně přes očištění bank od klasifikovaných úvěrů přešly na Konsolidační banku a ve finále se staly státním dluhem. Takže jen člověk neznalý nebo lhář může tvrdit, že za Klause byl minimální dluh, jen byl v té době skrytý a nyní důsledky těchto tunelářských dluhů ponese ještě několik dalších generací.  Soc.dem. dělala následně  jen to, že tyto obrovské klausovsko-odesácké dluhy ještě tvrději nesplácela na úkor sociálních výdajů.

0 0
možnosti

zloch

11. 10. 2007 9:47
Re: příspěvek modrého doprde.vleza nebo diletanta ?

karlíku, pokuď si Jyrka nebo štětinatý Bohouš, pochopitelně že píšeš "správně" ;-D

0 0
možnosti

vlasta232

11. 10. 2007 9:17
pro autora Jan

Ptala jsem se proč lžete o vzdělání pana Topolánka??? Co jste dokázal v životě Vy, že si dovolíte tak ubohé odsudky i profesora Klause??  Víte, co říká jedno naše přísloví:: ""Vždy se otírá menší špína do větší"""! Doufám, že jste pochopil!!!

0 0
možnosti

Jan

11. 10. 2007 9:27
Re: pro autora Jan

Ja jsem napsal, ze Topolanek absolvoval stredni vojenskou skolu a to je pravda. Ani on sam se tim netaji.

O Klause se neotiram, vim jen, ze to je takova ikona (pod)prumernych, kteri potrebuji nejake "bozstvo", ktere jim bude rikat, co maj delat. A na Svejnara proste nema.

Tim Vasim prislovim jste chtel rici, ze pan Klaus je vetsi spina? S tim bych si dovolil nesouhlasit. On je jenom takovy prumerny clovicek, ktery touzi po obdivu davu, ale snad to jinak nebude tak zly clovek.:-/

0 0
možnosti

Jan

11. 10. 2007 9:02
Velmi jednoduse lze poznat, jaky typ volicstva zastupuje ta ktera strana.

ODS + KSCM maji jako sveho prezidentskeho kandidata Klause - podprumerneho ekonoma, jeste mizernejsiho predsedu vlady z let 1992-97,cloveka vychodniho typu, ktery nevaha pomlouvat zapad (Evropskou unii i Spojene staty v r. 1999 a 2003), krcil se celou normalizaci pred komunisty a podkuruje Putinovi. To musi zajiste imponovat volicum obou techto stran.

Zeleni + socdem budou podporovat (na rozdil od Klause) skutecneho profesora Svejnara, cloveka, ktery se uplatnil ve Statech, na rozdil od Klause je odbornikem a umi jazyky, ma smysl pro humor a spoustu dalsich P.

Nastavajici prezidentska volba bude skutecne volbou mezi Vychodem (Klaus spolecne s leninskym slepencem  ODSCM = ODS + KSCM) a Zapadem (Svejnar podporovany demokratickymi parlamentnimi stranami).

Je uplne k zbl.ti, jak se ty leninske totalitni strany stale inspiruji na vychode - leninismus, rovna dan a podobne nesmysly.

0 0
možnosti

vlasta232

11. 10. 2007 9:06
Re: Velmi jednoduse lze poznat, jaky typ volicstva zastupuje ta ktera strana.

Když pominu, že tu jde o naprosto jiné téma k diskuzi- musím konstatovat, že to máte v hlavičce pěkně pomotané!!!!

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz