Pondělí 3. 6. 2024Tamara polojasno10 °C

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

  • Příspěvků: 306
  • Poslední: 28.4. 2006 19:57
  • Řadit dle: vláken
  • času vložení
ticha@dohoda 27.4.2006 20:20

pane kunetko jen rychle at neztracim cas, Cituji:

"Vam ovsem soudruh pro takovou ulohu pripada vhodny a pokud nahodou mate jiny nazor, urcite si jej schovate pro sebe".

Tim je mineno pane Kunetko, ze pokud nahodou mate jiny nazor, tak s nim rozhodne nechodite na nejaka fora, protoze na to jste opatrny, mineno jiny nazor nez zni oficialni line.

Kritizovni soudruha Tlusteho mate u vas povoleno, mineno opatrnou kritiku, to se o vasich nepovazuje za zradu proto jste me odkazal na nej aby jste mi dokazal , ze vy se do svych taky "dokazete oprit".

Me pane Kunetko pripada smesne aby mi "kazala vodu" strana , ktera se za 16 let zkompromitovala 10 x vice nez komuniste za 40 roku, je to stejne, jako by si komuniste jako predvolebni tema vybrali posilovani demokracie, urcite byste jim veril, zejmena pokud by diskusi vedl soudruh Stepan. Proto jsem panu Pospisilovi napsal, ze s nim v teoreticke rovine souhlasim ale bohuze praxe je jina a ODS se na te praxi podepsala a podepisuje stejnou merou jako jine polit. subjekty.

Pavel 27.4.2006 20:29

Re: pane kunetko jen rychle at neztracim cas, Cituji:

no, no, no. S těmi komanči, 40 lety a zkompromitováním jste trochu přestřelil, ne? Trochu soudnosti! Nicméně s tou teorií a praxí mi to přijde celkem přesné.

Petr Kunetka, zlocinec 27.4.2006 20:43

Re: pane kunetko jen rychle at neztracim cas, Cituji:

Nevim, koho citujete, mam nazor svuj, a ne oficialni (nemam skutecne zadnou vazbu na ODS), kritizoval jsem i jine cleny ODS, nez p. Tlusteho... jestlize mate pocit, ze vystupuji v souladu s nejakou lini ODS je jasne (diskutoval jsem zde jiz s kde kym, ale tento Vas nazor na me prispevky je skutecne unikatni), ze me prispevky nijak zvlast nectete, zato jste schopen k nim napsat sahodlouhy elaborat.

Kazdopadne, s clovekem, ktery je schopen srovnat nekolit set politickych vrazd a nekolik set tisic znicenych zivotu s 6 letou vladou ODS (at si o ni myslime cokoliv) nemam jakoukoliv spolecnou bazi k diskusi. Prenechavam Vam prostor.

Ladislav N. 27.4.2006 23:23

Re: ticha@dohoda "...strana , ktera se za 16 let zkompromitovala 10 x vice nez komuniste za 40 roku..."

Jestli to vidíte takhle, tak nemá cenu s vámi vůbec diskutovat. Proč sem vlastně píšete takovéhle bláboly?