Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

POLITIKA: Hry špionů

James Jesus Angleton (Jesus jako Ježíš, jeho matka byla Mexičanka a tam je to běžné mužské jméno) byl šéfem kontrarozvědky v rámci CIA v letech 1954–1975. Jeho úkolem bylo dohlížet na to, aby cizí agenti neinfiltrovali CIA, a pokud agent CIA zradí, aby byl odhalen.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VL

Jenom pár otázek: Zeman chce po BIS nějaké informace. Jak je možné, že se tento požadavek, at je jakýkoliv, okamžitě dostal na veřejnost? To jsou tajné služby? Zeman udajně chce seznam ruských špionů. Kdo potvrdil mediím, že Zemanův požadavek je právě tento?

Ale nechme těchto otázek. Jak pan Joch správně píše, v politice a v tajných službách zvlášt se nedá věřit nikomu a ničemu. Tady plně platí heslo, že účel světí prostředky, a tak se lže, když je lež výhodná, a mluví se pravda, když je výhodná pravda.

Pan Joch předkládá scénář, totiž, že Zeman chce seznam špionů, a pokud mu BIS nějaký dá, tak že jej promtně zašle do Moskvy. Ano, je to možný scénář.

Další možný scénář je, že se nepodařilo Zemana sestřelit ani vylhanou zprávou o jeho rakovině, ani snahou senátora Lásky o ústavní sesazení pro vlastizradu, tak se pokouší BIS o jeho sesazení touto cestou.

A pochopitelně existuje řada dalších možných scénářů.

Problém je v tom, že, jak jsem uvedl, politikům, natož tajným službám, se nedá věřit ani slovo, takže si každý může domýšlet, co chce.

0 0
možnosti
Foto

Žádost poskytl médiím vrchní hradní čučkař Zeman, nebo spíš nějaký jeho poskok, asi mluvčáček.

Nikomu jinému se únik nehodí.

A akci začal Zeman, tou totálně debilní žádostí. Podobný seznam mu žádná tajná služba dát nemůže, to by se mohla rovnou rozpustit a vypustit.

0 0
možnosti
OM

O39t74t69o 36M23a14y55e45r

5. 12. 2020 10:41

.. z BISky už prosákly první jména ze seznamu agentů, připravovaného pro p. prezidenta: jsou to jacísi Zeman (krycí jmeno "zombie"), Nejedlý ("prasečí hlava") , Mynář ("lanovkář"), Ovčáček (krycí jmeno je nepřeložitelný ruský výraz pro kus čehosi, co člověku uvázne na podrážce při procházce v parku).

0 0
možnosti

Myslíte, že urážkami se z vás stane intelektuál?;-D

0 0
možnosti
Foto

Pane Joch kvalitní článek což potvrují čtenářské reakceVVV

0 0
možnosti
VP

Prý, podle pana Jocha, pan Zeman by neměl dostat informace od čučkařů z BIS z živých případů špiónství ruských agentů. Zasmál jsem se. Chcíplotinky z BIS dovedou tak akorát psát jakési zprávy, tvořit osnovu výuky dějepisu na školách, vykecat cokoliv, ztrapňovat svou firmu a kolaborovat. Doživotní plukovník Koudelka je toho dokladem. A ještě se nechá dekorovat podobným spolkem z USA. Fuj.

0 0
možnosti
Foto

Chápu, že vám Kremrolím Joch vadí. To je dobře.

0 0
možnosti
RM

...no, pane autore,,--a co ten šéf naší *tajné* služby Koudelka,, který s každou informací a s každým dotazem na něj, tak hned běží do českého rozhlasu?-- napište i k tomuto něco, ať se ještě víc pobavím. ---umíte si něco podobného představit u CIA?

0 0
možnosti
RV

Zeman je samorost. Na základě zpráv od BIS získal názor, že se jedná o čučkaře. Tento názor mu (pravděpodobně) potvrdil bývalý zaměstnanec BIS, který nyní pracuje pro prezidenta. A čučkaře prezident nemá rád, jak ukázal, když se chystal holí přetáhnout jednoho našeho ministerského předsedu.

0 0
možnosti
DH

Zeman dobre vi ze u lidu je cuckar on a take kolaborant s ruskem Ale stale rika na vsechno i vazne veci ze vysumi,ale co tim dedek na hrobem sleduje je jina

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz