Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

JJ

17. 6. 2009 8:31
TOP09 ma sanci, diky neschopnosti lidi, jako je pan

Hamersky. Dnes znovu potvrdil, ze je radoby politik 4te cenove skupiny. Rv

0 0
možnosti

jouda joudovič

17. 6. 2009 8:26
nevím čím to je

ale cítím ve vzduchu obyčejnou závist...

0 0
možnosti

Malý Aston

17. 6. 2009 8:35
Re: nevím čím to je

Ona ta závist je ještě podložena obavou, že fakt Kalousek vyhraje volby a to sere nejvíce KDU a ČSSD. A tak budou plivat,pomlouvat a durdit se a přitom zapomínají, že vše je v rukou občanů-voličů. Když přijdou a lísteček Kalouskovi nedají, tak ten tu stranu rozpustí a vypustí a kníže odjede na své panství. Ale co udělá KDU když se nikam nedostane? Co udělá Paroubek až bude na pěkném pátém  místě za ODS pak TOP 09,pak BoBo,pak KSČM a na konci přítel Jiříček?:-P

0 0
možnosti

ladislav

17. 6. 2009 8:17
Politická prostituce

Jinak se nedá nazvat cestovní plán pana knížete.A TOP 09 , neboli podprsenka číslo 9 ? Politické komando profesionálů, které bere politiku jako JOB, čti kšeft,byznys. Prostě i politika se tímto stala definitivním předmětem podnikání, už bez trapných ideových nálepek.

0 0
možnosti

M. Zima

17. 6. 2009 8:42
Vzhledem k

tvrdému jobu prostitutek, (flatrate, commitmenty, ... cenový propad, ..v domech lásky) se dopouštíte nespravedlivého útoku na příslušníky čestného povolání a měl byste se za to omluvit.

0 0
možnosti

František

17. 6. 2009 8:08
Šikovný článek

Kalousek je opravdu kalousek a kníže se rozhodl jemu dělat loutku. Uvidíme, zda to lidé všechno pochopí. Zatím ale politickému cirkusu u nás mnoho nerozumíme.

0 0
možnosti

rozbroj

17. 6. 2009 10:18
Re: Šikovný článek

Panové,peníze a zase jen ty prachy,kdo je má ten je úcty hodný?

0 0
možnosti

Pišta

17. 6. 2009 7:46
Zrádce!

A  ze všeho nejhorší byla jeho podpora disidentů a rozvracečů socialismu před listopadem 89! Na to by vlastenci neměli zapomínat.

0 0
možnosti

Vinetou

17. 6. 2009 7:29
Hlavní viník objeven

Jsem rád, že po letech tápání, kdo je zodpovědný za volební výsledky Liberálů, se konečně podařilo nalézt viníka.

0 0
možnosti

brána

17. 6. 2009 7:20
Jsem spokojen

s naší pravicovou strategií. Nabídnout partaje, které uspokojí jak liberální monarchisty, tak zelené či ortodoxní křesťany a poté vytvořit koalici s námi - ODS.

0 0
možnosti

Mgr. Milda

17. 6. 2009 7:14
Nevidím rozpor ve směru Karla Schvarzenberga

jeho lesnictví, náchylnost k pravdolásce, dřívější účast v konservativních stranách bez velkých výkyvů pokračují. K té funkcedárné Straně KSČ měl vždy odtažitý postoj, proto jako kluk musel emigrovat. Jako člen velmi vlivné rodiny, sice první republikou zbavené šlechtictví, ne však etiky, patří ke stabilizujícím osobnostem celé republiky, nejenom Jižních Čech.

V Čechách to někdy vypadá tak, že v politice jde o soutěž krásy, bezvýznamná Bobošíková získává bez jakéhokoliv důvodu překvapivě mnoho hlasů, na to začnou strany verbovat do vedoucích funkcí blondýny. Jestli je třeba Paroubek trochu obézní, upocený atd. je jedno, důležité je jeho vystupování a charakter.Diskuze o tom, kdo má gule nebo jakékoliv tělesné vlastnosti je bezpředmětná, ani úlisným projevům pana Železného a našeho presidenta nelze věřit.

0 0
možnosti

JaS

17. 6. 2009 8:29
Re: Nevidím rozpor ve směru Karla Schvarzenberga

Plný souhlas s Magorem!

0 0
možnosti

Frank

17. 6. 2009 7:00
Blbci z institutu opět vylézají a žvaní.

Hamerský, proč řešíte Karla a jeho novou stranu? Máte mindrák, že jste se svoji pidistranou z výtahu projel volby? Tak už si na tento fakt konečně zvykněte. Šašků máme v politice dost a proč k nim přibírat další. Nejhorší lidská vlastnost je závist, od které je už jenom krůček k nenávisti. Předpokládám, že poskok Procházka už má taky svoje pindy připravené k otištění. Takže nechejte Karla Karlem a raději řešte, čím se budete živit, až vám ten slavný institut /který k ničemu není/ zruší. Třeba byste mohl TOP 09 vylepovat plakáty.

0 0
možnosti

diviš

17. 6. 2009 6:39
nový směr

českém doliku se jeví jako zachrana všeho živeho a mrtveho  připada mi to jako v občanskem džiudžidsu kdy pan zaplatil firmě předem a firma pote nic neudělala je vidět že se českí honza  nechce  poučit ani když ví co to je za firmuR^:-)Rv

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz