Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Standa Gross

10. 6. 2008 8:57
532.711.000,- Kc

To jsou 8-o pekne penize i pro me,

JUDr Gross

0 0
možnosti

dvd

10. 6. 2008 8:54
Taková prezentace ČR

je větší příležitost pro výdělet než nějaký trapný pokus o olympiadu 2016. A protože se přiživí i všelijaci rádobyumělci, může se stát, že za expo budou bojovat všichni potenciálně zainteresovaní od Bacha po Vlacha.

0 0
možnosti

Arthur Longen

10. 6. 2008 8:53
Zazil jsem pripravu minulych EXP

jsou to nechutne tahanice o prachy mezi kamarady. Tahanice o fleky (ze pane Jezek a jak pak se nam dari v narodni knihovne?). Uplne zbytecna akce a USA ma v tomh;le pravdu.. Dalnice, nemocnice, platy ucitelu... sami si to spocitejte.. Jenze lidi typu Dalika, Sloufa, Tlusteho, Langr atd. se proste za svoje ciny nestydi..

0 0
možnosti

Papouch

10. 6. 2008 14:14
Re: Zazil jsem pripravu minulych EXP

jj, taky pamatuju, treba takovy Aurel Klimt tenkrat neprisel zkratka

0 0
možnosti

vajan

10. 6. 2008 8:47
Bohužel

Ač pravicová, chová se naše vláda (i bez závazku snižovat deficit po socialistických vládách) jako neřízená střela. Hovořit o koncepci se prostě nedá a pak tohle jsou konce rozhodovacích procesů. Pokud by každý  (i poslanci) ze členů vlády znal principy úsporného hospodaření , nemohl by nikdo s takovým návrhem přijít. Natož, aby to vláda schválila. Ach jo.

0 0
možnosti

ceskej Honza

10. 6. 2008 8:45
politictí hlupáci

se domnívají, ze kdyz se presentují nekde na expu v daleké cizine, ze to nasi Ceskou republiku povznese. Nepovznese! Je to hloupá predvádecka a kazdej to ví. Daleko více by prospelo, kdyby peníze sly na infrastrukturu napr. do pohranicních oblastí. 

0 0
možnosti

Milan

10. 6. 2008 6:50
VYhazování peněz z nostalgie.

Protože se dělávaly jakési světové výstavy v době, kdy státy a národy byly značně izolované, udržují romantičtí nostalgici tuto nákladnou tradici i v době, kdy není vůbec k ničemu.

Z těch peněz se nevrátí ani desetina. Tuzemští výrobci z toho také nebudou mít žádný prospěch. Jen pár papalášů se přiživí a zadarmiko si pocestuje...

0 0
možnosti

Jura Jurax

10. 6. 2008 15:56
Re: VYhazování peněz z nostalgie.

Asi tak ... :-/

0 0
možnosti

abc

10. 6. 2008 6:49
Specialistou na Expa i světovou architekturu je pan Ježek

Možná by mohl vyhlásit mezinárodní soutěž na výstavní pavilon a zajistit vítězství světovému architektu Kaplickému. Musí přece z něčeho žít.

0 0
možnosti

venca

10. 6. 2008 8:57
Re: Specialistou na Expa i světovou architekturu je pan Ježek

A az by tu mezinarodni soutez nekdo vyhral, tak by sanghajsti radni rekli, ze se spletli, a ze u nich zadne expo vlastne nebude, protoze na to nemaji dost mista. Aby byl pribeh cely....:-P

0 0
možnosti

zalozak

10. 6. 2008 4:09
Obavam se Autore ze Cina Expo k legitimizaci opravdu nepotrebuje...

Podivate-li se doma na spodek sveho laptopu, zadni desku televize, spodek salku na caj ci taluru, ci zalozky svych kalhot, spodek a kosili , mozna zjistite ze Cina se jiz legitimizovala i bez Expa ;-D;-D;-D  Cinske firmy, take diky stupidite "trznich-slepcu" jako jste vy, dnes nejenze prevzaly temer vsechny technologie (vcetne know-how) ale krome exportu maji take k dispozici miliardovy trh doma. Takze ony CR ani ceske firmy zase tak moc k nicemu nepotrebuji a vyhledavat je nebudou.  Takze pokud se CR nekde presentova nebude - nikdo jiny na tom nic neztrati... nez opet zase jen a jenom CR.  (Souhlasim nicmene ze by se nekdo mel divat tem penezum pod nehty... jak se utraceji a za co, ale naprosto nesouhlasim ze by statem organizaovana representace ceska a ceskych firem byl nejaky intervencionalismus.

Pokud si kongres USA myslim neco jineho je to jejich vec... ono take toho prumyslu z USA  ktery jeste nebyl preveden do Ciny tak jako tak je dnes spise pomalu ( a presentaci tam tedy nepotrebuje), na prani pradla a vyrobe hamburgru neni co predvadet a zbrojni veletrhy se konaji jinde.;-D;-D

0 0
možnosti

68

10. 6. 2008 4:33
Re: Obavam se Autore ze Cina Expo k legitimizaci opravdu nepotrebuje...

Také na ten kongres moc nedám, úplně irelevantní, co ten si myslí. Od nepaměti. Svět by měl pozorně sledovat myšlenky vaše, osvojovat si je a neztrácet čas s jejich uváděním do života těžkého. Tak nějak?

0 0
možnosti

Emanuel

10. 6. 2008 1:33
zrušit i zpětně a všechno

Při té příležitosti by nebylo od věci zrušit zpětně naše všechny účasti na Expech v minulosti. Tj zpětně se odhlásit z Bruselu, z Montrealu atd. To pak teprvne budeme ti správní frajeři a přetrumfneme i USA. To vytřeme zrak úplně všem. A taky se odhlásilt z Olympiád, vystoupit z OSN a z Evropy. Všechno je to na kočku a jsou to pro-komunistické výplody kde se provádí rudá propaganda.

Tento dobrý nápad a námět vám dávám zcela zdarma, přestože má miliardovou hodnotu.

0 0
možnosti

BOMBON

10. 6. 2008 0:34
chjo...

proc ja to jenom ctu? vzdycky jsem z toho znechuceny...:-/

kdyby aspon desetinu te castky dal stat na preklad filmu, pohadek apod., ktere by se pak daly sehnat/vypujcit aspon v tech nekolika zoufalych ceskych centrech, ktere po svete funguji, toby byla vec... jenze koho by zajimalo, ze nekde jsou deti uplne vypleskle z krtka nebo tri orisku pro popelku, fajnsmekri zase ziraji na marketu lazarovou nebo na kladivo na carodejnice...

za zbytek castky by se dala poridit nejaka chemikalie, kterou by se zasmradily vsechny vladni a urednicke budovy, aby do nich nikdo nemohl bez toho, ze by se pozvracel... rychle by se zjistilo, ze stat skoro nepotrebujeme (o dementech z expa ani nemluve), budovy by se vyvetraly, prodaly a dnesni byrokrati by sli o zebracke holi....

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz