Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

whocares

17. 9. 2008 10:39
Oh,oh, co si to ti Tschechen dovolují, Hvížďala, že

Nejde o znevažování světové.. eh čo hovorím.., evropské socialistické soustavy ? :-/Rv

0 0
možnosti

Zaprodanec Moskvy

17. 9. 2008 10:28
Český cukr šel do řiti hned po listopadovém puči

První roky po sametovém puči 1989 ihned začaly roční dovozy statisíců tun cukru do ČSFR, přestože republika měla mohutný cukrovarnický průmysl, založený na pěstování suroviny a zpracování v cukrovarech. Dovozy cukru přesahovaly absorpční možnosti české spotřeby a navíc ve skladech ležel vyrobený český cukr. Pod planými Havlovskými hesly se řízeným ničením české ekonomiky, od zemědělství přes průmysl, podařilo dosáhnout, že to bylo všechno dokonale zničeno. Toto jsou "úspěchy" tzv. ekonomické transformace pod vedením Dona Tunela a jeho nejbližších šíbrů, kteří si dnes užívají peníze z těchto svých úspěchů.

0 0
možnosti

poťouchlík

17. 9. 2008 9:44
VČERA Gruzie, DNES cukr, ZÍTRA ???

0 0
možnosti

libero

17. 9. 2008 9:32
"Evropě to osladíme německým cukrem a naší poťouchlostí"

On nám už náš, český cukr, po unijním řádění s cukrovary moc nezbývá.

0 0
možnosti

V.Novák

17. 9. 2008 9:35
Kdy jste naposled viděl český cukr,

tedy vyrobený v cukrovaru patřícím jakémukoli českému subjektu?

Já naposled někdy v půlce 90. let minulého století...

0 0
možnosti

M. Zima

17. 9. 2008 9:08
Pane Hvížďala,

to "osladit" má v Německu přeci stejný dvojvýznam, jako v češtině, na tom spotu není to nejhorší jeho hloupý obsah, ale to, že za takovou hovadinu byly vydány miliony a to idioty, kteří nemají v hlavě nic jiného, nežli to předsednictví. (Myšleni jsou Vondra, Topolánek, c. Svoboda, Bursík, ...) A přitom, jak bylo nedávno naznačeno ve veřejnoprávní německé TV, v Bruselu, když jsou pohromadě Staří Evropané, bez Východňárů, dělají o těch z Východu vtipy a posměšné poznámky. A tak se chovají právě ti, kteří při rozšiřování tak selhali, že dovolili těm českým hlupáčkům vstup bez přechodné nucené zprávy EU. Když to uvážíte, je vlastně vše v pořádku, ať si to EU s českými šašky užije, když není schopna je udržet v kleci. A když už hledáte evropské asociace k tomu cukru, pak opakuji: "Gib dem Affen Zucker", to nejspíš napadne Evropana, při "české kostce cukru". Jak možná víte, má to také poťouchlý význam.

0 0
možnosti

Finkelstein

17. 9. 2008 9:51
Re: Pane Hvížďala,

Vidím Zímo, že vy už  tadyani nikomu nestojíte za komentář. Slituju se. Je pozoruhodné, jak univerzální  pocit trapnosti obecně lidé zažívají, když někoho  zaslechnou pomlouvat národ, nebo národní komunitu, z které vzešel. I když se pomlouvající domnívá, že se pomlouváním "zavděčí".  Je zcela lhostejné, co vy fakticky napíšete pod jakýkoliv článek tady na psu.. Vaše sdělení je vždy jediné: patologicky se vám hnusí, že jste se narodil jako Čech. Důvody přirozeně neznám, ale zjevně jste prošel něčím, s čím se neumíte vyrovnat. Nechci vám tady nadávat jako ostatní, jen řeknu -beze stopy ironie - dělejte se sebou něco. Myslím, že jste trochu nemocný člověk... 

0 0
možnosti

Krtek

17. 9. 2008 7:59
ach ten zeměpis !!!

Výroba cukru v Kostelním Vydří se odehrávala jenom na území dnešních Čech, dřívější Bohemie

Už to na Psu jednou bylo. Dačice byly a jsou na Moravě.  To že dnes jsou v Jihočeském kraji je jen další příklad jaký sranda stát je Česká republika, která se honosí ve svém státním znaku znaky zemskými, aniž ctí hranice těchto zemí.

0 0
možnosti

zvědavec

17. 9. 2008 7:46
Modrý chlívek tady se dneska zblázní

V modrém chlívku bude zase dupot, protože Hvížďala rýpe do modro-zeleno-černé vlády. Čím dřív půjde tahle kolaborantská vláda do ha jzlu, tím líp. Doufejme, že to Paroubek nezvorá.

V tom modro-zeleno-černém vládním klipu je nafilmovaná jakási nudící se parta, která se nudí evidentně a nemá co na práci (snad paralela s českou vládou?). Normálně řečeno se v klipu všichni kopou do zadku. Např. jedna členka nudící se party si staví z cukru domeček. Nudící se Jágr hází cukrem po ostatních členech z nudící se party. Další nudící si tam cosi čte. Maxová s velmi inteligentním výrazem v průběhu nudy pojídá cukr. Jiný člen party cáká kolem sebe kafe, protože si kafe neumí osladit normálně. Celý klip působí naprosto nesrozumitelně a přes několik shlédnutí není možno pochopit o co jde. Kdyby k filmu nebyla vysvětlovací kampaň s vládním výkladem, tak nikdo nikdy nepochopí, co že tím modro-zeleno-černá vláda vlastně chtěla světu sdělit.

0 0
možnosti

miki

17. 9. 2008 7:56
Re: Modrý chlívek tady se dneska zblázní

v červeném chlívku na Novinkách se už po tobě ptají, tak tady nesmrď a plav, ferdo

0 0
možnosti

Petr Kohout

17. 9. 2008 7:41
Já v hesle "osladíme" vidím jemnou připomínku zločinného spiknutí,

kdy firma East Suger po předchozí dohodě s Euroúředníky zničila značnou část našeho cukrovarnictví a ještě chtěla, aby jí zato česká republika zaplatila.

0 0
možnosti

V.Novák

17. 9. 2008 9:26
VAŠEHO cukrovarnictví? VY jste měl nějaké cukrovary?

A proč se, člověče, nesoudíte, když VÁM nějaká firma zničila VAŠE cukrovarnictví? Koukněte, kolik vysoudil Diag Human - a to jenom na základě jednoho úkecu jedoho dávno zapomenutého ministra.

MNĚ nikdo žádné cukrovary nezničil, neb jsem žádné neměl. Jakož i naprostá většina občanů ČR.

0 0
možnosti

Stenly

17. 9. 2008 6:15
Osladíme to spíš polským cukrem

Poté co EU dostala naše cukrovarnictví do kolen a ČR už není ve výrobě cukru soběstačná je to  heslo s hořkou příchutí a divím se, že to politici (zejména "zemědělští" lidovci) přehlédli.

0 0
možnosti

V.Novák

17. 9. 2008 9:27
Sakra, to je tady ale najednou

majitelů cukrovarů... Skoro to vypadá, že co Čech - to cukrobaron...

0 0
možnosti

Vladimír

17. 9. 2008 5:56
vy koze a reklama o voze

Myslím, že zcele úmyslně posouváte celou diskusi na jinou kolej. Účelem reklamy bylo a je zaujmout občany České republiky, že se blíží 1.1.2009 a to tato reklama splnila. Vedlejší efekty jsou trochu problematické, ale nemyslím si, že mají tu váhu, které jim dáváte pane Hvížďalo.

Když někdo řekne, že kostka cukru vznikla na našem území, tak nerozumím vaší polemice a komentáři nebo respektive tomu rozumím tak, že jste našel oslí můstek abyste se dostal ke své účelové argumentaci a posunoval tema úplně jinam, aby to vypadalo jak protistrana je hloupá. Pokud takto polemizujete a takto zacházíte s fakty, v tematech, které nejsou tak jasné, tak ztrácím zájem váše články číst. 

0 0
možnosti

Vladimír

17. 9. 2008 6:00
Re: vy koze a reklama o voze

oprava vypadlo mi ne správně - ........nemají tu váhu kterou jim dáváte pane Hvížďalo.

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz