30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Magor Milda 17.1.2009 10:26

Těm jmenovaným zástupcům národa v Bruseli nejde o nějakou českou

suverenitu, nýbrž o pěkné trafiky. Bez jakékoliv odpovědnosti mohou v EP pospávat, přesto každého prvního více než presidentský plat na kontě, kdo by si to nepřál? Navíc ta imunita evropského poslance je nejlepší zárukou pro čachráře, že je nikdo nebude otravovat soudy.

Budeme tedy svědky nelítostného boje o mandáty, k tomu bude dobré cokoliv, co u publika táhne. Budou to třeba Sudeťáci. Nejdřív Železný, teď s tím přijde jistě i Bobo. Pan Zahradil ovšem musí bojovat s evropskou agresí tím, že u ní bude brát královský plat. Právě vlivem těch věčně ospalých zástupců nemá Evropa potřebnou váhu v zahraničí. Potřebujeme konečně větší účast ve volbách a odmítnutí všech vyžírek, v Bruselu potřebujeme aktivní a mladé proevropské politiky bez komunistické minulosti!

PROKOP BUBEN 17.1.2009 8:30

MÁM ZA TO

Že se voliči  o volby do parlamentu EU v celku málo zajímají a pokud k volbám přijdou jsou ve vleku klamavé reklamy, nebo náklonosti k politickým stranám......Pokud by se podařilo přesvědčit větší množství občanů k účasti, snad by se i více nad problematikou i výhodami v EU zamysleli....Tah socialistů spojit tyto volby s předčasnými do parlamentu ČR je určitě na jednu stranu zištný, ovšem snad by tento aspekt mohl částečně splnit.....

hulwat 17.1.2009 1:08

Re: Nevěřím vlastním očím, že takový eurohujer jako autor připustí doslova

Když pán bůh dopustí, tak i motyka spustí.;-D

Jura Jurax 17.1.2009 0:42

Nevěřím vlastním očím, že takový eurohujer jako autor připustí doslova

 Lisabonská smlouva není projektem federalistů, ale nepříliš elegantním kompromisem vlád, jak za zády občanů posunout některé pravomoce z národní úrovně do Bruselu ... no a o tom to je, ne?

Přemysl O. 17.1.2009 0:27

Čas ukáže,kam se ta Evropa hne a kdo se blíží pravdě........

Rok 2009 má byt rokem změny-tak jsem zvědavý.