Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PR

P. Ryšavý

26. 5. 2010 13:41
Nás se nikdo neptá !!!!

To mě na celé te ekopoliteice ŠTVE !!!!

0 0
možnosti
AH

A. Hrbek

26. 5. 2010 10:05
V podstatě jde

o stamiliónové zisky pana Babiše. Argumenty, které publikuje v médiích lze s pravděpodobností blížící se jedné označi za vylhané.

Pan Babiš investoval do výroby MEŘE, nic proti tomu, je to jeho riziko. Pokud je jeho výroba MEŘE konkurenceschopná, tak i ji prodává ná světových trzích. Pokud není, tak proč by měli jeho špatný investiční záměr platit čeští občané.

Ve svobodném státu by měla být dána možnost výběru, aby si spotřebitel mohl koupit takovou pohonnou směs, jakou chce. A ne povinnost.

0 0
možnosti
VS

V. Skalová

26. 5. 2010 11:02
Re: V podstatě jde

No vida, že se někdy shodneme... :-))

0 0
možnosti
MB

M. Bezouška

26. 5. 2010 8:59
blbosti jsou zřejmě nesmrtelné

především pak ty zelené. O nesmyslnosti výroby a používání tak řečených biopaliv už bylo napsáno nepřehledné množství studií, článků i všelijakých traktátů - opakovat cokoliv by bylo nošením dříví do lesa. Jenže, ono se na tom dá velice dobře vydělat a koho zajímá, že to je to ve skutečnosti chyba,  škoda a že to zaplatíme všichni, ve finále dokonce i ti dnes vydělávající. Blbost má ještě navíc vlastnosti kynutého těsta -  nabývá na objemu. Takže budeme teď vyvíjet, kromě jiného, taky  vodíkové pohony, ačkoliv jsou energeticky ještě horší než biopaliva. Pánbůh s námi.

0 0
možnosti
AB

A. Bocek

26. 5. 2010 7:04
Poslanci jásají ,

když budeme častěji tankovat , nebo měnit motory či auta  lidé dostanou práci, hlupáci nevědí, že když dám peníze automechanikovi nebude na boty.

0 0
možnosti
JS

J. Stejskal

26. 5. 2010 1:08
Ona je vždy pravda někde na půlce cesty.

Ti lobbisté tvrdí, že mají studie, že to neničí motory. Ti druzí jako vy, že ano. Vy tvrdíte že bez přimíchávání se neničí životní prostředí a oni zase že ano. Každý má nějakou studii. Patrně si nechám udělat studii, že oba tábory lezou už všem krkem.

Problém je v celé naší politice to, že jeden o druhém tvrdí že je nejen blbec, ale i lhář. Tak se dělají protichůdné studie od prodejných expertů a zaplatí to zase poplatník.

Co takhle umění konsensu, vy konzervativisto?

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz