Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

POLITIKA: Babiš, Zeman, Temelín a Dukovany

Bez větší pozornosti proběhla minulý týden v médiích zpráva, že o den dřív, než Andrej Babiš jednal 7. března 2019 v Bílém domě s americkým prezidentem Donaldem Trumpem, se setkal český prezident Miloš Zeman na Pražském hradě s ruským ministrem průmyslu Denisem Manturovem.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VN

16. 3. 2019 17:48
Westinghouse možná něčím disponuje, ale nikde nic nestaví.

A jeho palivové soubory se v Temelíně chovaly tak, že musely být nahrazeny ideově zajisté nesprávnými, leč nekroutícími se ruskými z TVELu.

A protože Ukrajina, která vyhlásila velmi hlasitě odchod od TVELího paliva a jeho náhradu Westinghousím (samozřejmě ideově správným, navíc NATOvským) po několika letech zkušeností prodloužila (v tichosti) smlouvu s TVELem o 5 let, nejspíš se na tom mnoho nezměnilo. On měl Westinghouse za stálého měnění majitelů asi jiné starosti. A když hrozí maléry s dodavateli 50% elektřiny pro stát, tak to jde ideologie stranou...

Dokonce i na Ukrajině...

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz