Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

POLITIKA: ANO zavírá svou kavárnu

Andrej Babiš se přestal snažit, aby bylo jeho hnutí legitimní v očích těch, kterým je blíž Robert Pelikán než Tomio Okamura.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

16. 4. 2018 9:00
Zeman a Rusko nebo demokracie

a příslušnost k Západu. Babiš si bude muset dřív nebo později vybrat.

0 0
možnosti
JV

J. Vlček

16. 4. 2018 12:53
Re: Zeman a Rusko nebo demokracie

Pane Valento, a co takhle zůstat příslušníky českého státu, se všemi jednat jako rovný s rovným a od nikoho si nenechat foukat do kaše? Máme zapotřebí se pořád někomu cpát do ... přízně? Ať si každý spravuje své problémy, neb každý jich má až nad hlavu. Hlavně ať kdokoliv své problémy neřeší přesunem těchto problémů na někoho druhého.

0 0
možnosti
VC

V. Církva

16. 4. 2018 8:53
Pelikan a Krnáčová

Co se týče Pelikána, autor zmínil pouze pozitiva jeho snah. Nezmínil už rozšiřování paragrafu 355 trestniho zakona ani jeho podporu kvót a zákonů posilující Islám. Chápu že jako právník který chce být respektován EU, nemůže přímo bojovat proti dekadentnimu pojetí lidských dnešní EU, ale mohl alespoň zaujmout pasivní přístup.

Co se týká Krnáčové. Odvážné a správné čistit Hatefree kavárnu by bylo, kdyby byl rasismus skutečný problém naší země. Dnes je spíš odvážné leštit kliky Okamurovi a bojovat za oprávněnou ochranu hranic a třídění migrantů (a to ne podle rasy a vzhledu ale slušnostinanórávněnosti žádosti o ochranu) ne odpadu.

0 0
možnosti
VP

V. Pokorný

16. 4. 2018 8:24
Ti,

kteří podle pana Kašpárka a on je uvedl zde a vystoupili z ANO, těch není žádná škoda. To je právě ta tlupa vyžírků a kolaborantů, Jeden jak druhý. Pro většinu občanů Česka, si myslím, že jsou odpad. Co se týká práce pro občany, určitě.

0 0
možnosti
PL

16. 4. 2018 8:13
Včera

jsem si na Novinkách přečetl diskuzi kolem Babiše a nestačil jsem se divit.Ono to Babišovo laškovánís komunisty začíná odrazovat i jeho skalní příznivce.Asi začíná i jeho mnoha voličům docházet Babišovská realita.

0 0
možnosti
PG

16. 4. 2018 7:05

No ja nevim, opravdu na Babisovi nevidim nejak extra neco totalne blbeho, v porovnani s ostatnima. Takova ta psychoza, e Babis vsechny pripadne koalicni partnery vysaje, to je vazne usmevne a trapne. Asi jako vymluvy skolaka, proc nemohl udelat ukol. S Babisem by se dal udelat slusny stredopravy program, ne ze ne. Jenze tady nejde o program, tadyjde uplne o neco jineho, vzdyt to vidime uz nekolik let.

0 0
možnosti
MP

16. 4. 2018 10:27
Re:

S Burešem lze udělat jakýkoliv program, od komunistického po řekněme ODSácký, pokud budou zachovány dotace Burešovým podnikům.

Nelze se ovšem spolehnout na jakýkoliv Burešův slib nebo dodržování toho programu.

0 0
možnosti
JS

16. 4. 2018 6:51
Tak zrovna

Pelikán se Zlatuškou a Teličkou byli důvodem proč jsem ANO nemohl volit...

0 0
možnosti
PL

16. 4. 2018 8:09
Re: Tak zrovna

Jenom oni?

0 0
možnosti
TK

16. 4. 2018 6:08
2 ptákoviny

Tabulka z vládních materiálů byla jenom manipulativně a slizce zneužita pro další vymytí mozků poslušných rybiček v pražském akváriu. No a to srovnání Economist a Sputnik sedí, prvně jmenovaný plátek proslul lhaním, překrucováním a propagandou.

0 0
možnosti
PH

P. Han

16. 4. 2018 5:56
Pelikána je škoda,

ale je jasné, že do Anofertu nepatřil. Ale politický turista Zlatuška? O Teteličkovi a Krndě nemluvě. Ať už se konečně nad nimi zavře voda. A kdyby je následoval i Bureš s celou svojí skvadrou, ANO, bylo by líp.

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz