Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

POLITIKA: Aféra STAN není selhání jednotlivce

Korupce odhalená na magistrátu Prahy a následná rezignace ministra Petra Gazdíka a europoslance Stanislava Polčáka jsou důkazem toho, že politika STAN byla a je založena na lžích.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Aféra STAN je aférou komunální a vlády se netýká. Bude lepší počkat jak rozhodne soud. Do té doby jsou všichni nevinní.

0 0
možnosti
EV

Tento Barton uz roky nafukuje, umocnuje, strasi problemami a dosledkami politiky v podstate vsetkych stran mimo hnutia ANO. Ruka v ruke s tymto pristupom bagatelizoval Babisove problemy ako aj ludi okolo neho.

Netrpim predstavou, ze politici maju pokupenych novinarov, ale v tomto pripade sa da mozno urobit vynimka.

Ked nieco vyzera ako kacica, kvaka ako kacica, sprava sa ako kacica, je to kacica...

0 0
možnosti
Foto

Aféra STAN jen potvrdila změnu stylu vlády a vítězství hnutí "antibabiš". Vrátili jme se do časů před nástupem Andreje Babiše do politiky.

ANO jsem nikdy nevolil.

[>-]

0 0
možnosti
HU

Na tom něco bude, v té době se za podezření z nekalosti ještě taky odstupovalo.

0 0
možnosti
Foto

P26a52v26e96l 55M61o39l27í59k

23. 6. 2022 18:07

Sen mafiánských předáků o vlastnění úspěšné politické partaje, skrze kterou lze ovládat politické špičky, se naplnil. ČR se stala zemí neomezených možností.

0 0
možnosti
OM

O96. 91M64.

23. 6. 2022 19:36

Tenhle sen se naplnil už před třiceti lety.

0 0
možnosti
PS

Asi bych oddělil úniky a kradení. Úniky bych neviděl na nedbalost, ale na řízené aktivní opatření zpravodajské služby. Pokud kradení prorůstá do státu, stát se musí bránit. Na to trestní řízení nestačí a co je lepšího než ty, co kradou aby vyhráli volby, zveřejnit a tím jim do toho hodit vidle. Je to i legální, protože jde o veřejný zájem. Samozřejmě: advokáti jsou proti. To chápu.

0 0
možnosti
PS

Jo a to kradení je "normální" financování politických stran. Hlasy = pozice = zakázky = provize = reklama na volby. Tihle byli jen hodně drzí a hloupí k tomu. Jinak je ale zmanipulovaná prakticky každá zakázka a dosazený každý vedoucí na úrovni, kde se rozhoduje o financích. Kdo si myslí, že ne, tomu to přeju: sladká nevědomost. :-)

0 0
možnosti

Rozvahy, které k ničemu nepovedou. Rakušan padnout nesmí, protože by se 5tikola rozpadla na prvočinitele. Spíš časem ještě přitvrdí....;-D

0 0
možnosti
MP

Aféra STAN je selháním jednotlivce! Proč?

Cituji z článku: "... Celá aféra začala řízenými úniky informací, které nyní policie „prošetřuje“. ..."

Komentář: Šlo tedy o selhání jednotlivce, který zavedený korupční systém zbaběle udal. Ten parchant-jednotlivec bude určitě vyšetřen a exemplárně potrestán. Zavedený český systém zůstane nevinným.

0 0
možnosti
Foto

Aféra politiků STAN není žádné selhání jednotlivců. Oni neselhali, protože dělali přesně to, kvůli čemu se cpali do politiky. Tedy politické podnikání.

Selhalo ale jejich krytí. Selhal ten, kdo to vyžvanil. Selhal ten, kdo měl dělat, že nic nevidí. Selhal ten, kdo umožnil vyšetřování.

0 0
možnosti

" Synek sedí, bo byl hlúpý, nechal se chytit" ...;-D

0 0
možnosti
LS

Vina STAN vyniká ve srovnání s křišťálově čistými ostatními stranami či hnutí.

0 0
možnosti
JV

"Někde jsem četl" je nablblé a pomlouvačné vyjádření, nic nevíte a plácáte. Dokažte že je to pravda nebo mlčte, pane Sekanina.

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz