28.3.2024 | Svátek má Soňa


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
F. Eliáš 13.4.2011 20:20

Vnímám to,

jako znak dobré práce ministra Johna. Už dlouho se policajti hřáli na výsluní, aniž by k tomu byl jakýkoli důvod. Ti jejich odboráři musí být pěkní blbové, že?

J. Štrobl 13.4.2011 12:19

Politická činnost a odbory by se měly ve státní zprávě zakázat.

Upřímně řečeno, mám trochu strach z toho, že mně bude pomáhat a chránit policista levicový odborář. Už jsem si té ochrany užil dost a tu ránu pendrekem cítím ještě po třiačtyřiceti letech. Tenkrát mi ten esenbák říkal, že nám tu demokracii vyženou z hlavy. No vyhnali, podle toho, jak to tady dneska vypadá. A páter vyklouz Bublan je přesně ten týpek, který to tam chce dohnat nazpátek.

J. Schwarz 13.4.2011 10:58

Není divu, že

není na znalecké posudky, když policie dokáže dát za na svou objednávku spíchnutý "odborný posudek" soukromé firmě půl milionu. Posudek,  který je následně rozcupován jako buď naprosto nekompetentní či úmyslně manipulovaný...

M. Baloun 13.4.2011 12:32

Re: Není divu, že

to se teda divim, proč tu petici podepisovali, když si tam přihrávají takový super zakázky, policajti jedni darmožroutský.

J. Schwarz 13.4.2011 10:52

Ministr

má hájit zájmy občanů, ne zaměstnanců svého resortu. Pokud by tomu tak bylo,  byly by jednotlivé resorty podobné spíš mafiím a ministři kmotrům. K čemu je mi stát, ve kterém ministr zemědělství bude pečovat  o příjmy zemědělců, ministr vnitra o blaho policajtů, ministr zdravotnictví o spokojenost personálu nemocnic... to není ministr, ale šéf odborů či přímo vyděračů.

F. Doušek 13.4.2011 10:17

pane Bublane, svěřte nám jiné zajímavé tajemství.

Proč BIS sledovala firmu ABL v době, kdy jste byl ministrem vnitra? Na čí příkaz to bylo? Premierův? Proč jste včera v MFD uvedl, že jste s výsledky toho sledování nebyl spokojen? Bylo tedy záměrem firmu ABL zdiskreditovat?

 Proč tak činíte až nyní (jiné vysvětlkení zdroje kompromateriálů na ABL z té doby ani není možné!!!)?

Z. Bureš 13.4.2011 12:19

Re: Tak. . . . tak . . .

Slintat si na kravatu - tak to dovede každý !

Tož ale nalít si čistého vínka . . . . to by Bublo nešlo ???

F. Matousek 13.4.2011 9:28

pan John je slabý ministr....

Zato Vy, soudruhu Bublane, jste byl silný ministr.

Svou sílu jste demonstroval zmasakrováním mladých lidí na Mlýncích a od té doby jste pro mne ostudou ceské politické scény Nr. 1. Správne bych vám dal tento naprosto zbytecný zásah v Mlýncích k úhrade !

Je mi 60 let, nejsem vyznavac techna. Bydlím ale kousek od místa, kde se párty mela konat a  mohu DOSVEDCIT, ze vsechno bylo vyprovokováno Vasí policií a Vámi zrezírovanou mediální kampaní.

F. Doušek 13.4.2011 10:20

Re: pan John je slabý ministr....

Bublan není jen ostudou politické scény, je ostudou i tzv. 3. odboje, ke kterému se sám občas hlásí.

J. Štrobl 13.4.2011 8:32

Od Paroubkova poskoka,

který nechal zmlátit mládež na Czech-Techu, se taková moudra opravdu dobře poslouchají.

P. Čulík 13.4.2011 8:18

Že pan John měl raději zůstat novinářem,

o tom asi není sporu, že si politiku představuje jak Hurvínek válku bylo jasné už z jeho prvního rozhovoru s jeho kamarádem Kroupou. http://zpravy.idnes.cz/kampani-a-sliby-jsme-si-trochu-zavarili-priznal-sef-veckaru-john-p8u-/domaci.asp?c=A100603_222057_domaci_vel

Hasičům bych ty platy přál, ale ta naše Policie, ať vezmu dopravní nebo strážníky, tam bych nejdříve hledal vnitřní rezervy. Kdepak jsou ty slavné Passaty, radary a ostatní technika? Když se vracím o víkendu, o policajta, který by krotil agresory na silnicích ani nezavadím.

J. Šimek 13.4.2011 8:18

Alternativní postup ČSSD zapoměl Bublan uvést.

Naštěstí je notoricky znám - zdroje jsou a dluhy se nesplácí.

www.youtube.com/watch?v=shCl4DGqhyU

M. Baloun 13.4.2011 7:49

Radek John

- muž kterého nikdo nechce

Z. Ležatka 13.4.2011 7:39

Pane Bublane, jak byste to zařídil, aby vedle "Vám zvláště milým"

policistům a hasičům byli platově uspokojeny i ostatní profese?

Pokud Vás , potenciálního ministra vnitra, momentálně nic nenapadá, můžete se inspirovat ZDE:

http://lezatka.blog.idnes.cz/c/180313/

J. Vích 13.4.2011 1:58

petice je zouflé

volání líných  policajtů, aby bylo jak bejvalo. Aby moli být dále zalezlí na služebnách , číhali u silnic za 30 -tkami a rejžovali, vyhazovali oběti ode dveří, ignorovali stěžovatele a kamarádili se s lumpy. 

P. Skřivan 13.4.2011 1:37

Otázka ovšem je,

co bylo dřív, zda slepice či vejce, tj. zda petice vyjadřuje skutečný názor policistů nebo se jedná o manipulaci odbory, které nejspíš má někdo pod kontrolou a řadový policista to asi nebude.

Kromě toho, od dob socialismu mají policisti u nás poměrně výsadní postavení, takže jim  těžko bude vonět kdokoli, kdo toto nebude chtít respektovat. Osobně s Policií ČR nemám moc dobrou zkušenost, a to ne z pozice obviněného, ale několikrát z pozice poškozeného. V jednom případě se dokonce jednalo o úmrtí, které bylo řekněme po formální stránce vyšetřeno, ale pokud možno tak, aby byl případ odložen. V jednom případě dopravní nehody jsem dokonce soudruhy načapal při podvodu, kdy zfalšovali záznam a znaleckým posudkem jsem jim to musel prokázat. To bylo pak omluv !

Pokud to shrnu, tak já za práva svého policisty, rozhodně protestovat nepůjdu. Omlouvám se, ale ne.

O. Kadlec 13.4.2011 0:46

úsměvná petice

Pana Bublana žádná odborářská petice neodvolávala. Byl totiž neschopnej a nerušil jejich kruhy.

To si ovšem pan Bublan nepřizná. Ani jeho předchůdci a nástupci si nepřiznají, že katastrofální bezpečností situace národa je dílem těchto odborářů za spolupráce politiků, pana Bublana, a mnohých jiných. ¨

Odboráři protestují především proto, že je někdo budí. Dále také proto, že probuzeni zjistili, že je málo peněz a mohli by vyletět z pelechu. Osobně si myslím, že kdyby byla jedna třetina policajtů vyhozena, rozpočet by se ozdravil a bezpečnostní situace občanstva zlepšila. Jenomže bezpečnostní situace politiků jim velí aby vyhodili potencionálně nebezpečného Johna, posadili tam zas nějakého Bartáka a nechali všechno při starém.

P. Skřivan 13.4.2011 1:44

Re: úsměvná petice

Jak znám úřednictvo, tak jejich kruhy bude rušit každý, kdo bude normální a bude se normálně ptát, proč to a to tak funguje či nefunguje. Pokud se úřednictvu nechá volný prostor, tak dokáže vyprodukovat zcela neuvěřitelné věci.

M. Baloun 13.4.2011 7:48

Re: úsměvná petice

naprosto souhlasím, zbavením se třetiny policistů se zajisté radikálně zlepší bezpečnost obyvatelstva.