Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

ondys

22. 11. 2006 10:52
Doležal a kongres

RvVe svém horlení jste opominul podstatný fakt, že KSČ-ods od voličů nedostala mandát na Topolánkovo kličkování po tenkém ledě ve spolupráci s KSČ-čssd. R^Umně umíte obhájit svinstvo.

0 0
možnosti

AeroKarel

22. 11. 2006 18:17
Re: Doležal a kongres

A proč to nepíšete do KSČ, popleto?

0 0
možnosti

penzista

22. 11. 2006 10:51
Pan Bárto

myslíte si, že se dá od politruka Doležala čekat něco jiného?

0 0
možnosti

oakman

22. 11. 2006 10:22
Konečně myšlenka..

hodná zamyšlení. Pan Bárta se na rozdíl od pana Doležala nesnaží politiku dělat, ale o ní psát. Na to, jak dopadly volby se tu nějak zapomíná - ještě hodinu před koncem sčítání byla situace taková, že jsme mířili do 101 koalice KSČSSD. Na poslední chvíli sebraly hlasy z Prahy a ciziny rudým šanci na pokojnou diktaturu sociálního parazitismu s křesťanským "ocasem". Je to plichta, Topolánek nemá 101 hlasů ani k tomu, aby se prosadil, nemá 120 hlasů na ústavní většinu a diskuse o předčasných volbách zůstane diskusí, protože z důvodů obecných nelze angažovat komouše, aby konkurovali socanům. Ti, co říkají, že na hlasy by v předčasných volbách vyhrála pravice, by měli zapřemýšlet, koho budou v situaci, kdy levici půjde o přežití, volit ti, kteří se k minulým volbám nedostavili. Je to skoro 40% voličů, nedělám si iluze, že budou volit jiné než rudé.. Pokud je společnost rozdělena na poloviny, musí strany usilovat o hlasy voličů a tvořit tak reálnou názorovou majoritu, cesta manipulace volebního výsledku pomocí přeběhlého poslance společnost ještě více vyhraní. Pravicoví štváči si neuvědomují, že klíčové není porazit Paroubka, ale jeho armádu fanoušků. Porazit je tím, že ODS dostane minimální šanci ukázat místním zideologizovaným proletářům, že lidově řečeno " nežere děti a hadry na nádobí" a je tudíž volitelná. Pak nastane situace, kdy pitomci levicového původu nebudou mít tu muniční základnu pomluv o tom, co vše se zhroutí, až to povede ODS. Nehledě na to, že ODS musí skládat reparát z vládnutí u mnoha nelevicově smýšlejících voličů, kteří opatrně sledují, jestli se partaj poučila a nezopakuje, co jsme zažili před lety. Topolánek se evidentně snaží udržet vliv na budoucnost země, pravicoví Pinocheti by radši viděli alibismus a partajní puritánství, odchod do opozice a další ztrácení času ve jménu ideologické čistoty. 

0 0
možnosti

Malý Aston

22. 11. 2006 12:40
Re: Konečně myšlenka..

Ano,souhlasím s Vámi a to plně.Kongres se vedl v rovině nemáme rádi Paroubka ale nevedl se v rovině,proč by občané měli milovat ODS.Já mám dojem,že v ODS není schopný ekonom,který má velmi dobře propracovaný plán na úsporu státních financí,počínaje počtem kopíráků až po placení telefonů u všech organizací napojených na státní rozpočet.Reforma,slovo které nahání strach normálním občanům není podložena vizí zlepšení pro všechny,kteří chtějí pracovat a pracují.Levice,říká. Všechno bude zadarmo,neříká kde na to vezme prachy ale řadě občanů to vyhovuje.Aby ODS mohla ukázat občanům,jak Vy říkate" Nežereme děti" tak  by měla mít srozumitelný program pro všechny,také mít prostor pro realizaci tohoto programu. Pokud občané nemají zájem,proč vnucovat něco co nechtějí?Chtějí občané skutečně vládu socáků a komoušů? Tak jim dejme možnost v nových volbách.Jít do šaškárny s Paroubkem? Tak budeme vypadat jako on.

0 0
možnosti

tony

22. 11. 2006 9:27
shoda

Pan Bárta to napsal jako P.doležal, jen v obráceném gardu a méně vkusně. (černá kůže, důtky)

0 0
možnosti

Mard

22. 11. 2006 9:12
Podiv

Pane Bárto, když mám hodnotit, kdo z vás dvou je blíž pravdě, tak se musím přiklonit k panu Doležalovi. I on občas fakta přizpůsobí obrazu svému, ale Vám se to stalo ve větší míře. Já osobně pokládám paní Němcovou za konzistentní političku a to že jí stavíte do role obhájce spolupráce s Paroubkem je dle mého dost falešné. Určitě se chová příměji a čitelněji, než mnohem více chameleonovitější Bém. Zkrátka se stalo to, že zákulisním kupčením se podařilo protlačit do funkcí místopředsedů, dle mého mínění, slabé lidi typu Béma a Bendla.

0 0
možnosti

Ale

22. 11. 2006 9:23
Re: Podiv

http://www.blisty.cz/art/31272.html

Miroslava Němcová je v mých očích také čitelnější, než Pavel Bém. Na straně druhé jsou ovšem Bém s Bendlem mnohem silnějšími politiky, než Miroslava Němcová. Zákulisní kupčení, to je stranický život. Před lety se zákulisním kupčením do místopředsednické funkce dostala Miroslava Němcová.

0 0
možnosti

huhu

22. 11. 2006 9:04
pane Bárto, souhlas

vidím situaci stejně. To jak situaci ODS a vyjednávací pozici Topolánkovu (nemá co ztratit, Paroubek je v koutě - nyní jde jen o to, zvolit co nejbezpečnější cestu k předčasným volbám) , tak nepochopení či manipulativní činnost mnoha medií vč. p. Doležala, kteří Topolánkovi přisuzují to, co nedělá...

0 0
možnosti

jerry

22. 11. 2006 8:57
Dobrá polemika,ale

doporučoval bych na tu připravovanou vládu počkat. Možná se alespoň v začátku trochu pobavíme-např. ,, Pane premiére, důrazně žádám o přidělení služební helikoptéry.Jako ministr zahraničí mám na ní právo!" Ale můžeme to vidět i z lepší stránky -tentokrát už ve vládě  nebude Kuchtová a nebudeme muset zbourat Temelín!;-D

0 0
možnosti

kapitán

22. 11. 2006 8:55
v čem má naopak Doležal pravdu

Pro samou kritiku Doležala se zapomíná, že konzistentně hlásá, že jedinou možností po volbách bylo držet a NEOPOUŠTĚT projekt trojkoalice. Jedině jistotou 100 hlasů mohl překazit Paroubkovi chuť na třetí pokus.

0 0
možnosti

Ale

22. 11. 2006 9:26
Re: v čem má naopak Doležal pravdu

Trojkoaliční projekt Topolánek neopouští. Nepochybně se s Doležalem shodují i v jiných názorech. Například na to, že dneska je středa

0 0
možnosti

Olda

22. 11. 2006 8:46
Snad budete mít pravdu, pane Bárto,...

... a ODS neslehne v nové vládě s ČSSD (a lidovci?), jak to tak podle různých novinových článků zatím vypadá. Nechci prognostikovat, ale v takovém případě by ODS ztratila minimálně 1 hlas do příštích voleb - ten můj.

0 0
možnosti

Jiří SOUKUP

22. 11. 2006 8:27
Pane Bárto moc děkuji.

Jsem rád, že jste si dal tu práci a vysléknul pana Doležala  do duševního naha. Již mnohokrát se pan Doležal odkopal ve svých hodnoceních,  tohle poslední je obzvlášť povedené. 

0 0
možnosti

mik

22. 11. 2006 22:52
Re: Pane Bárto moc děkuji.

Rv

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz