Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

POLEMIKA: Dilema voliče ODS

Před pár dny mě na Neviditelném psu zaujal článek Dilema voliče ODS od paní Kateřiny Lhotské. Článek se týká tématu, jež bylo obsahem mé nedávné minidebaty s Astonem v článcích Budou volby, co vy na to? a Naděje pro Kasandru. Nicméně aktuální článek přidává ještě několik dalších argumentů, na které bych rád ve formě volně propojených poznámek reagoval.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Nějak jsem si nevšiml, že by ODS(b) nějak Green Deal již předtím, než ho Andrej podepsal, rozporovala. Vlezdobruselismus těchle pohrobků VK je dost zřejmý i pro bývalé sympatizanty strany.

0 0
možnosti
MK

Sázka na Pekarovou v Praze je podle mne naprostý nesmysl (pokud byl záměr takový, jaký v tom shledává autorka). Salonní levičáci Spolu volit nebudou, když mají k dispozici autentickou neolevici (Piráty) a konzervativní voliči kvůli ní buď k volbám nepřijdou, nebo to hodí Trikoloře.

0 0
možnosti
ŠH

Po volbách, do večera, se budou nenávidět. A nadávat si jak mnozí manželé u rozvodu.

Snad jen Lidovcům bude "všechno jedno", tedy, pokud na ně zbude nějaký ministr "Pro místní a církevní rozvoj".

0 0
možnosti
AP

No a proč vlastně nevyměnit Fialu za Kubu? V covidové krizi se prokázal jako schopný organizátor. "Fiala je tuhej jako nikdo druhej."

0 0
možnosti
ŠH

No, proto ..... ODS je spící, zlevicovatělá, bruselská strana.

Probudí se jen, pokud slyší slovo Rusko. Nebo Babiš.

0 0
možnosti
RG

Z ODS s Pekárovou či Jurečkou mě jímá hrůza. Co vše musí tato strana udělat, aby porazila Babiše a programem to neumí....

0 0
možnosti
FN

ODS se vydala na cestu sebezničení tím, že si dobrovolně a bezúčelně pověsila na krk dva mlýnské kameny v podobě TOP 09 a lidovců. Druhý krokem, který by tuto cestu dokončil až k rozpadu strany, by bylo vládní spojení s Piráty.

0 0
možnosti
VK

ODS ve volbách vůbec nekandiduje, takže jaképak "dilema voliče"?

Odhaduji, že v Praze budou kočkopsa SPOLU volit převážně jen příznivci TOP09, kteří si své kandidáty navíc pro jistotu zakroužkují. Z Pekarové - Adamové se většině tradičních a příčetných voličů ODS zvedá kufr, takže raději zůstanou doma. A žádná kampaň ani polemika na tom už nic nezmění. Chyba se už stala a nedá se odestát!

Už teď je jasné že Fiala prohraje a bude muset odstoupit. A teprve tím získá ODS šanci na dobrou budoucnost pod vedením nějakého nevykastrovaného nepolitologa - třeba Martina Kuby, to by byla vynikající volba!

0 0
možnosti
PN

No nic z toho se nevykecáte;-D;-D;-D

0 0
možnosti
AB

a co takhle zkusit trikoloru.

0 0
možnosti
LF

Ods? Tak to je smutný příběh.

0 0
možnosti
PH

P13e29t17r 35H14a12n

26. 8. 2021 7:50

... odhlédneme-li od fantazií typu „uděláme czexit a Rusko/Čína se o nás za odměnu postarají.“

To je fantazie autora, nikoliv členů ODS. Myšlenku czexitu, jakkoliv nepříliš relevantní, s přitulením se do ruskočínské náruče spojují úplně jiní lidé, běžně označovaní jako "pražská kavárna".

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz