27.4.2024 | Svátek má Jaroslav


Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
L. Peleška 31.3.2024 8:49

Energetika je základem průmyslu a ten zase základem blahobytu! Levičáky úspěch kapitalismu “sejří” a tak přišli s novou Biblí “Green Deal”! Kdo se protiví této ultralevicové Bibli patří na hranici! Matlové, kteří si - Bohužel- říkají redaktoři skrze nízké vzdělání se ke Green Croco Dealu musí připojit bo nemají v hlavě protiargumenty ( čest výjimkám) a nejsou schopni zavolat: “Zelený král je nahý lhář”! A tak snad jen zchudnem, nebude li válka? Jedno jaká. V USA se dokonce diskutuje rozpad USA na čtyři části? Neskrývaný boj marxistů ( Kamala Hariss) a komunistů ( Bernie Sanders) na nejvyšších pozicích nevyjímaje Bidena se skleněnýma očima se širokou frontou černých státních zástupců a soudců uvalujících extrémní a neústavní pokuty za nevzniklé škody, proti kandidátovi pravice Trumpovi, možná povede k rozpadu majáku svobody, kterými USA pro mojí generaci byly!? Levice se nikdy nezalekla hory mrtvých, ať ve Francii za Velké francouzské revoluce, v Rusku za komunismu a v Německu za národního socialismu! Bůh opatruj nás všechny! A hezké Velikonoce!

L. Peleška 30.3.2024 20:38

80% lidí má průměrné nebo podprůměrné IQ. Viz Gausova křivka. Na ně je cílená ohlupovací kampaň, rekrutuje se z ní většina voličů obou finalistů klání o prezidenta ČR! To ostatně řekl kdysi i prezident Z eman: ti chytří nám to nehodí, o ty nám nejde! Jde nám o ty zbylé! Levice z podstaty je kolektivní, vyrostlá na závisti a strašení! Vláda lidu je vládou lidí s omezenými schopnostmi. Čím víc demokracie, tím více komunismu! Co s le dá dělat? Nic...

J. Minarčík 29.3.2024 21:30

S hrůzou jsem zjistil,že se vracíme zpět k 1989r.-ba mnohem dál 69-70,není to dnes-minim. 10l,ovládli media,ale první byla EU,podařilo se jim lidi/hlavně mladé/vystrašit,zjistili ,že to funguje,zaštitili se" liberální" demokracií-čti lidovou-a tu už my známe,jen je to vláda levicových byrokratů-muže být ještě horší než komunistická,už dnes dehonestují odpurce,snaží se zavírat,vyhazují z práce,bude velmi nelehké je z těch pozic dostat-abychom nakonec za ty dělníky a rolníky v revoluci nebyli rádi,neb inteligence to nebude!:-P

J. Prikner 29.3.2024 19:20

Diskuzní příspěvky jsou většinou plodem lidí, infikovaných rusofobií a antikomunizmem, kteří nežili v té době a a ani neznají naše moderní dějiny (nezajímá je to) a současnost jim jakž takž zatím vyhovuje, i když nechtějí vidět, kam spějeme a jak skončíme. Nechtějí vidět příznaky možné jaderné války a tzv. "politiky", kteří podporují tento stav. Aktuální řízení státu musí být odstraněno, prostudujte si návrhy odpovědného řízení - viz ing Blahynka, kde se navrhuje úplná definice státních funkcí (návrhy jsou na zou tube ve formě prezentací).

S. Sedlák 29.3.2024 21:04

Nevím v jaké době jsi žil ty, ale já ve svých sedmdesáti zažil z toho bolševického dost, abych to nechtěl žít znovu a nepřeji ani svým potomkům.

L. Novák 29.3.2024 21:40

Když tihle staří komouši se měli za totality líp a vzpomínají na "staré zlaté časy". Teď ;-O fandí zločinci Putinovi a vraždícímu totalitnímu Rusku... Rv :-/

[>-] V [UA]

J. Minarčík 29.3.2024 21:50

Strašně se pleteš,komunistofobie je jejich nový nález,jsou to největší nepřátelé,neb přejímají jejich způsoby,jejich prvním výtvorem je gryndýl,tím Rusákovi pomáhají daleko víc,tzv.liberalizmem jak by smet,těm tzv.dezolátům už prostě vadí víc než ukrajina pod Putinem!

J. Majzlík 29.3.2024 22:16

Kontrolní otázka: Kam zařadit ty staré, kdož měli jedinečnou příležitost porovnávat jak režim protektorátní, před- a poúnorový s obdobím jarního tání a následné okupace RA po r. 1968 a následně s předlistopadovým i polistopadovým vývojem našeho státu?

J. Minarčík 29.3.2024 22:26

Rozumní komunisti toho nechali,a znažili se nevyčuhovat,vychcaní karieristi nalezli do všech stran,nová vlna liberálů je válcuje,znovu se přispůsobují!:-/

L. Novák 29.3.2024 23:00

Dementní komouši a spol. denně ;-O vytrubují na NP ruskou propagandu. Mnoho z nich systematicky téměř každý den, zbytek občas. Jediným kritériem výběru do seznamu je vědomé šíření ruské propagandy a lží:

Putinova prolhaná dezinformační PÁTÁ KOLONA aktivní na NP nejenom v posledních týdnech:

L. Kolman , P. Odložil = P. Dachmeister , A. Renjascu , I. Pávek , J. Černý , P. Černý , V. Zadák , D. Laurencikova , V. Machálková, P. Spáčil , V. Čermák , K. Filip , V. Pavelka , F. Pavelka , J. Novak , O. Vorálek , K. Nový , V. Kuhaj , J. Vlček , L. Beneš , L. Zídek , P. Brich , J. Drobný , J. Pšenička, D. Hubáčková , K. Křivan , J. Karza , M. Varadinková , M. Moravcová , Z. Linda , I. Kučerová , R. Sorge , J. Rybník , D. Černý , A. Mohela , P. Pepax , J. Rejzek , A. Jaroš , Z. Babek , P. Boublíková , P. Boleloucký , J. Sedláček , P. Brecík , J. Bárta , I. Teren , F. De Winter , Z. Babek , A. Teply , M. Hoblík , J. Kratochvíl , M. Boháček = M. Zasazabanovaný, J. Kostelanský , J. Krásenský , L. Hančar , J. Nevrkla , R. Langer , R. Gramblička , P. Nešvara , F. Navrátil , S. Vozka , V. Šťastný , V. Damec , P. Zeman , R. Lávička , J. Blahová , J. Dvořák , M. Grundmann , P. Vychodil , J. Fialová , J. Krejčová , L. Píchová , T. Kubín , V. Němec , J. Tulejová , I. Hermanek , F. Pokorný , O. Kaucký , S. San , Z. Grabec , J. Vrška , D. Rakous , V. Mokrý ("Kotaz") , L. David , B. Liborek , S. Ševeček , J. Trubač , J. Hanzal , F. Žůrek , E. Hlinovský , M. Šejna , R. Vacek , V. Podracký , M. Malovec , O. Hávová , K. A. , P. Vavruch , J. Uher , R. Woloszczuk , O. Seliger , Š. Hašek , R. Nešpůrek , P. Kozelský , L. Svoboda , J. Matuška , J. Červený , J. Kalina , V. Petr , M. Pesat , L. Frydryšek , R. Pavlik , I. Krahula , P. Marcín , ...

K. Křivan 30.3.2024 8:36

Sláva ! Jsem tam! Jsem na seznamu slušných a inteligentních lidí ! Díky ti udavači.

Až tě lidi budou věšet, pokusím se je přimět, aby tě pověsili bezbolestně tím americkým způsobem. Long Drop, a ne tak jak věšeli komouši na Pankráci.

L. Novák 30.3.2024 8:59

Ty na tom seznamu už dlouho představuješ jednoho z největších Putinových ČU;-OÁKŮ. Tak si toho užij! ;-) [>-]

R. Langer 31.3.2024 19:52

Putinův PSVB ve spolupráci s jeho KGB Bruselskou buňkou pokračuje v práci dnes i denně. ;-D

J. Majzlík 29.3.2024 23:08

Měl jsem na mysli spíše dotaz, kam zařadit nekomunisty a pasivní antikomunisty, tedy většinovou společnost. Omluvám se.

M. Kocián 30.3.2024 8:31

Mezi lidi, kteří si z různých důvodů hledí svého (své práce, svých zálib) a jací jsou doopravdy se pozná, až když je situace přinutí se rozhodnout. Je snadné být antikomunistou, když nesedíte na "devítce" u výslechu, a je snadné být zelený, když žijete v paneláku kousek od hypermarketu.

V. Kolman 1.4.2024 19:07

Nabízí se termín "skeptik", případně "realista".

Takový "přestárlý :-)" člověk se nenechá tak snadno "opít rohlíkem" jako "mlamoj" (mladý moderní jinoch).

Svůj úsudek si tvoří na základě svých životních zkušeností a reálných činů toho, kdo něco slibuje, nežli na základě slibů různých nevěrohodných "slibotechen";-D;-D;-D

Pravice a levice považuji za "provařený" a dnes již jen mlhavý termín.

J. Jurax 31.3.2024 10:36

No jo, jen aby si ti potomci a prapotomci onen bolševismus v novém hávu - třeba překrytý módně zelenou slupkou - ryze demokraticky nezvolili znova. Jeho teze jsou pro nezkušené mládí neznalé historie chytlavé, zejména je-li to mládí nezatížené vědomostmi, ale progresivní (resp. právě pro tu nezatíženost progresivní).

I. Teren 29.3.2024 19:16

V krajine fsetkeho pokroku a ziarivajsej buducnosti - ked mate vyhrady voci elektrickym autam ste sucastne aj rasista.

https://www.youtube.com/watch?v=HSrYKCQQP6E

L. Novák 29.3.2024 18:55

Putinův oblíbený filozof vzýval Hitlera a Mussoliniho. Rusové jsou vyvolení, tvrdil

Ivan Iljin nenáviděl komunisty a uprchl před nimi. Žil v Německu, kde snil o návratu cara do Ruska a vítal příchod Mussoliniho a Hitlera k moci jako úsvit nového, lepšího věku. Před sedmdesáti lety zemřel zapomenutý ve Švýcarsku - a zapomenutý by zůstal, kdyby si ho nevybral jako svého "spřízněného filozofa" Vladimir Putin.

https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/kdo-je-putinuv-oblibeny-filozof-ivan-iljin/r~d36416e2e6cf11eeb2180cc47ab5f122/

To je pro místní Putinovy užitečné idioty, aby věděli, kde si stojí... :-P

R. Langer 31.3.2024 19:51

Takže je to pro tebe, Putinův bolševiku z Brusele. :-P

K. Křivan 29.3.2024 17:38

Co je „krajní pravice“ ? Nevím. Leda snad monarchisti ?

M. Kocián 30.3.2024 6:20

Krajní pravice je výmysl, který má zdůvodnit, proč je lepší normální levice.

K. Křivan 30.3.2024 8:21

Levice není ani normální ani dobrá.

Každá konečná, srovnaná množina má nějaký kraj, okraj.

M. Kocián 30.3.2024 8:51

Dokud levice znamenala ty, co sedí v parlamentu nalevo, tak to určitě platilo. Od té doby se to ale stalo spíš strašákem a nadávkou, silně subjektivně vnímanou. Rozhodně se nejedná o exaktně definovanou množinu. Proto je většina politiků dnes tak nečitelných.

J. Uzel 29.3.2024 16:34

Levičáci potřebují zastřít tu skutečnost, že mezi nacionálním socialismem a diktaturou proletariátu není podstatný rozdíl.

P. Diviš 29.3.2024 16:46

Socialismus jako socialismus. Nacionální, jako internacionální.

J. Jurax 29.3.2024 12:46

Co je „krajní pravice“, určují levicoví novináři za podpory levicových stran a aktivistů, řečeno v článku. Naprostý souhlas. Přitom pravice, natož krajní, v našem politickém spektru zastoupena není - na rozdíl od krajní levice.

Potřebují negativně označkovat své politické odpůrce, řečeno v článku. To jo, ale není to specifikum jen levice, to je politický boj o moc a koryta, jehož se dopouštějí politické subjekty odleva doprava a zase zpátky.

Protože ti (míněna pravice) chtějí změnit podmínky a přerušit toky peněz, řečeno v článku. No, nedělejmež si moc iluze, mluvíme o politice a politicích. Tedy přesněji řečeno ne přerušit, ale přesměrovat toky peněz.

P. Diviš 29.3.2024 15:41

Jo, zatím nikdo významnější nehlásá, že EUnii i národním státům by stačila maximálně polovina toho, co teď dostávají.

M. Pesat 29.3.2024 12:32

"Podívejte se jak se diktátoři dostávají k moci. Vyvolají revoluci DĚLNICKÉ A ROLNICKÉ TŘÍDY. Nepřipomíná vám to náhodou něco? A je to "něco" pravice?"

Ano, delnicka a rolnicka trida vyvolavaji revoluce z pleziru, maji se tak "dobre" ze roupama nevi co delat. Vsechny revoluce, ano i ta francouzska byly zoufalym krokem z chudoby/bidy/hladu a u te francouzske samozrejne obrovska socialni nerovnost. Polska "revoluce" vznik odboroveho svazu Solidarnosc, ty stavky co zachvatily/paralizovaly cele Polsko /zrovna jsem tam v te dobe byl/ to nebylo nic nez hladove boure, prazdne obchody/katastrofani infrastruktura, obrovska korupce. Husakovska CSSR byla oproti tomu oazou klidu a socialniho blahobytu, pokud by to v Polsku bylo stejne tak tam delnickou tridu a rolniky do zadne revoluce/stavek nedonutil. Pravice ? Nevzpominam si zebych kdy za cely zivot potkal nejakeho tzv. pravicaka, vsechny co jsem kdy poznal, vcetne tech virtualnich tady na Psu, byli/jsou/a budou pravicaci pouze hubou. Ti "nejvetsi antikomuniste"=modrobolsevici, ti za rudobolsevika byli ustraseni kolaboranti/fizlove a praskaci, "partizani"20 let po dvanacte.

D. Laurencikova 29.3.2024 12:45

R^R^ Nekteri "antikomunisti" tady dokonce pokracuji ve fizlovske a praskacske cinnosti tvorenim seznamu de facto "tridnich nepratel". To je skoro az legracni.