Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Chceme pro vás bezpečné a kvalitní diskuse, proto mohou diskutovat pouze přihlášení uživatelé.

Využijte nejrychlejší přístup do diskuse pomocí přihlášení přes Bankovní identitu.

Přihlásit / Registrovat

LH

Na kdyby se nehraje, ale kdyby soc dem tehdy volila Zemana, stejně těch hlasů nebylo dost a navíc mu měla být za co vděčná. Tedy nejen soc dem, jenom to, že s atomovým dědkem Gregrem rozjel Temelín, byl za tehdejší situace malý zázrak, škoda že se nepodařílo dostavět další reaktory. Rusko nám dlužilo, nebyly s ním problémy a Škodovka měla technoloiji i kapacitu. Proti dnečku to mohlo být doslova za hubičku.

JV

J 32V68l76č97e45k

30. 5. 2024 8:47

Kalouskovu popularitu vytvářejí především veřejnoprávní média, která se s každým prdem na něho obracejí.

S oblíbeností u lidí to nemá nic společného. Pokud byl Kalousek ve funkci, byl na žebříčku oblíbenosti mezi lidmi na poslední příčce.

Proto také odstoupil z předsednictví TOP09 a zanechal politické činnosti. Teď mu politika chybí, vlivem médií mu opět narůstají křídla a touží po návratu. ;-O

FN

Vliv Kalouska v české politice se přeceňuje. Mediálně je možná zajímavý, ale naprostou většinu voličů nezajímá. Autor jeho vládní angažmá charakterizuje jako fiskální konzervatismus, zatímco ve skutečnosti šlo o fiskální neschopnost a chaos.

RL

Ono v jeho případě je opak pravdou, ale málokdo si to uvědomuje. On se ale postaral hlavně o sebe. A to velice dobře. Někomu to ovšem může připadat jako chaos. Mně ne. :-(

RL

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz