30.6.2024 | Svátek má Šárka


Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
L. Burget 14.5.2024 7:14

Relevantní jádro moci pro Českou republiku se od českých občanů posunulo do Berlína /trapnou odbočkou přes Brusel, aby to bylo jako že EU/ a této vládě je naše země ukradená /v přeneseném slova smyslu i doslova/, tudíž bude plnit příkazy toho mocenského jádra mimo naši zemi a doma se bude nanejvýš snažit působit dojmem neutrality. Je to klasický příklad situace, kdy se dlouhodobá mocenská korupce přemění v přímou zradu dané země.

I. Mentlík 14.5.2024 6:29

Pořád mi jaksi schází vyhlášení ukončení jakékoliv podpory takto příchozích, zejména těch bez dokladů. Tuzemec bez dokladů má totální smůlu, tito nikoliv. Myslím, že by to hodně pomohlo, bez dodatečných nákladů, a ještě by se ušetřilo.

H. Rybnická 14.5.2024 14:24

A co s nimi? všechny tyto lidi na místě zastřelit v první řadě děcka a ženské? Takovým správvným českým způsobem jak řešit etnické čistky? A na čem by se ušetřilo?

J. Horáček 14.5.2024 16:47

V tomto punktu však žádný český způsob řešení (Vámi zmiňované etnické čistky) nedosahuje ani náhodou rozměrů řešení (velko)německých. Zrovna od Vás dost chucpe, madame.

H. Rybnická 14.5.2024 20:57

TAk mi tuhle někdo vysvětlil. že chuzpe je, ukončit jakoukoli jednomu nepříjemnou debatu poukazem na Hitlera nebo nacizmus. Okamžitě se diskuze zarazí. Prostě takový čecháčkovský trik.

Napsal jste, že byste ukončil jakoukoli podporu migrantů což znamená je nechat vyhladovět, bez jídla a potí, přístřeší a základních potřeb. Otázka byla, co byste s těmi lidmi dělal. Odpověd (o nějaké koncepci nemluvím) typický český obyčej, nemáte, protože nepřemýšlíte, jen kecáte,

Přesně jako etnická čistka.

J. Horáček 14.5.2024 23:04

Nic o ukončení podpory a dokonce ani o migrantech jsem nepsal. Podívejte se ještě jednou, na koho a na ci vlastně reagujete a přestaňte se ztrapňovat!

H. Rybnická 15.5.2024 0:58

Takze pitome kecani a nikde nic

A priucte se. Zda se nekdo ztrapnuje je jeho vec, dokonce svate demokraticke pravo a Vam do toho nic neni cechacku.

J. Krásenský 14.5.2024 5:47

Připomněli mi to konec reálného socialismu, kdy si z něj dělali srandu i mnozí komunisti. Tehdy kolovalo, že "socializmus se cílevědomě a důsledně vypořádává s problémy, které by v jiném společenském řádu... vůbec nevznikly. " Tehdy reálný, dnes nereálný. Mimochodem, nevíte kdy a kam budou studenti vyhazovat Myslbekův kříž z akademie výtvarných umění? Měl bych zájem.