Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

MIGRAČNÍ PAKT: Jak jsme se zdrželi hlasování

Zástupci členských států Evropské unie dnes v Bruselu schválili konečnou podobu migračního balíčku. Proti bylo Maďarsko a Polsko. Česká republika se zdržela.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

I tento složitý problém má velmi jednoduché řešení: Nechceš mít dvorek podělaný od holubů? Nekrm je! Jak prosté drahý Watsone. Zatím je Česká republika mimo zájem Afričanů apod. neb je tady nečekají tučné dávky, ubytování, možnost si pozvat 35 příbuzných vč. 4 manželek.... apod. Zatím. Jakmile v kterékoli zemi EU MUSÍ kdokoli dostat xx E/den podpory a ubytování... tak nás zaplaví. Samozřejmě, že přijímáme Ukrajince kteří utíkají před "Speciální vojenskou mírovou operací" a první tady shánějí práci. J.L. end

0 0
možnosti
Foto

Nechci to dohledávat. Nemám ani čas, ani chuť.

Ale mám pocit, že jsem se někde (patrně na Neviditelném psu) dočetl, že částí toho paktu je i sjednocení těch dávek v rámci EU. Nebo se snad o tom už někde jednalo. A v takovém případě by na Říp velmi rychle vyběhl nějaký nový praotec.

0 0
možnosti
KA

K17r59e25i48d98l 65A62.

14. 5. 2024 7:24

Kotzian je možná zbytečně korektní. Podstata všeho je, že EU to prostě řešit nechce. Oni migranty chtějí.

Komisařka Johanssonová tvrdí, že 3,5 milionu migrantů ročně je pro EU málo, že je potřeba o milion víc! Řešení je jen předstírané. Komise tlačila na frontex, aby nebránil hranice, ale pouštěl migranty do Evropy. Francouzský velitel frontexu kvůli tomu rezignoval a teď kandiduje za Le Penovou, takže už i lidé, kteří byli součástí mainstreamových struktur se tu a tam přidávají k protimigrační opozici.

0 0
možnosti
PB

P57e53t38e 39B86r41i57c97h

14. 5. 2024 14:22

Pozdě bycha honiti!!;-€EU;-O

0 0
možnosti
LB

Relevantní jádro moci pro Českou republiku se od českých občanů posunulo do Berlína /trapnou odbočkou přes Brusel, aby to bylo jako že EU/ a této vládě je naše země ukradená /v přeneseném slova smyslu i doslova/, tudíž bude plnit příkazy toho mocenského jádra mimo naši zemi a doma se bude nanejvýš snažit působit dojmem neutrality. Je to klasický příklad situace, kdy se dlouhodobá mocenská korupce přemění v přímou zradu dané země.

0 0
možnosti
IM

I92. 97M69e12n62t87l45í53k

14. 5. 2024 6:29

Pořád mi jaksi schází vyhlášení ukončení jakékoliv podpory takto příchozích, zejména těch bez dokladů. Tuzemec bez dokladů má totální smůlu, tito nikoliv. Myslím, že by to hodně pomohlo, bez dodatečných nákladů, a ještě by se ušetřilo.

0 0
možnosti
HR

A co s nimi? všechny tyto lidi na místě zastřelit v první řadě děcka a ženské? Takovým správvným českým způsobem jak řešit etnické čistky? A na čem by se ušetřilo?

0 0
možnosti
Foto

Připomněli mi to konec reálného socialismu, kdy si z něj dělali srandu i mnozí komunisti. Tehdy kolovalo, že "socializmus se cílevědomě a důsledně vypořádává s problémy, které by v jiném společenském řádu... vůbec nevznikly. " Tehdy reálný, dnes nereálný. Mimochodem, nevíte kdy a kam budou studenti vyhazovat Myslbekův kříž z akademie výtvarných umění? Měl bych zájem.

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz