Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

KORONAVIRUS: Najděte už odvahu

Jestli v Česku existuje entita opravdových demagogů a myšlenkových eunuchů, jsou to lidé a přívrženci iniciativy Chcípl pes.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DZ

D63a86v69i74d 82Z77í94t32k55o

25. 11. 2021 8:40

Kdo že je tu demagog? Co se takhle podívat do zrcadla Holásek?;-)

0 0
možnosti
JN

Další vakcinační demagogie. Švýcarsko a Švédsko mají zhruba stejnou proockovanost jako Litva a Lotyšsko, dnes tam vidíme řádově nižší smrtnost. Evidentně existují daleko významnější faktory než očkování.

Opravdu jsou vaxeri tak přesvědčení, že dvě či tři vakcíny ročně jim nijak neublíží? Existují studie, že po nich ztrácí tělo schopnost vytvářet přirozenou imunitu. Přitom ta je evidentně daleko účinnější a trvanlivější než po očkování, lidé po nemoci v nemocnicích prakticky nejsou, na rozdíl od očkovaných.

0 0
možnosti
MK

S výjimkou prvního odstavce s vámi dnes vcelku souhlasím. Ale to povinné očkování vidím jako nereálné. Co uděláte, až zjistíte, že část lidí tuto nařízenou povinnost neplní?

Když poruší zákon jednotlivec, tak má problém. Když poruší statisíce lidí, tak má problém stát. Jak postupovat? Pochytáte tyto lidi do sítí a napícháte je násilím? Nebo je budete rovnou střílet?

Nebo jim jen dáte domácí vězení? A oželíte přitom daně, které od nich tím pádem nevyberete? A budete jim místo toho raději platit dávky? Ono na to válení doma netřeba vydělávat, ty dávky bohatě postačí.

0 0
možnosti
FDW

Sakra Holásku vzmuž se! Takhle se chová sobecký zbabělec ochotný ze strachu o vlastní bídný život obětovat mladé lidi včetně dětí !

Vakcína je fajn a pomáhá, je-li aplikována tomu, koho může zachránit před márnicí.

Zároveň snaha nacpat vakcínu někomu, kdo jí nepotřebuje, je hloupé. Přínos nula, ale uškodit může.

Něco takového může požadovat jenom vystrašený sobecký zbabělec ! Howgh !

0 0
možnosti
PV

citace z jedné studie: „Došli jsme k závěru, že mRNA vakcíny dramaticky zvyšují zánět na endotelu a infiltraci srdečního svalu T buňkami, a mohou být příčinou pozorování zvýšené trombózy, kardiomyopatie a dalších cévních příhod po vakcinaci.”

https://www.ahajournals.org/doi/abs/10.1161/circ.144.suppl_1.10712

0 0
možnosti
JF

J45a92n 18F28r16á71ň66a

25. 11. 2021 8:04

Mám pěknou příhodu. Kolegyně dostala spálovou angínu, není lékařka, takže diagnózu učinil až lékař v ordinaci. Zcela normální řeknete si. Jenže, spálová angína je vysoce infekční onemocnění a přenáší se údajně i dotykem s infikovaným předmětem, jako Covid. Normálně se léčí, chodí na kontroly atd. Proč lidi nemocné Covidem nekontroluje lékař? Nechápu.;-D

0 0
možnosti

Vážení spoluobčané, pokud se nechcete smířit s omezováním občanských práv pod hlavičkou boje proti covid-19 podpořte prosím petici :

https://www.petice.com/petice_obcanu_nesmirenych_s_porusovanim_prav_neockovanych_proti_covid_19

0 0
možnosti
RT

Je to tak-politici (a Babis specialne) jsou zbabelci a nechteji nic vyresit. Jim staci "resit".

0 0
možnosti
JF

J20a10n 46F28r76á77ň36a

25. 11. 2021 7:52

Koukám, že vše při starém. Vakcinační agitka v plném proudu, lockdowny se připravují a magoři pořád věří, že virus ovládají a regulují. Pro Covid pozitivní pořád platí, buďto půjdeš za 10 dnů do práce, nebo na JIPku, hlavně neotravuj předčasně u doktora. Nás začneš zajímat až tě přiveze sanitka.;-D

0 0
možnosti
Foto

Jak tady kdosi trefně poznamenal:

Ještě že internet nebyl v době, kdy se zavádělo povinné očkování proti neštovicím, obrně, tuberkulóze, záškrtu, černému kašli, tetanu . . . .

0 0
možnosti
RL

Hm, ano, dozvěděl byste se totiž hned, že to povinné očkování proti smrtelným chorobám nemá s očkováním proti chřipce nic společného, protože na ni žádná skutečná vakcína neexistuje. Nás to učili ještě na základní škole, takže jsme věděli i bez internetu, že je to blbost. Od té doby se evidentně řada věcí změnila. :-P

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz