Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

KONFLIKT: Vzýváním míru se přivolává válka

Andrej Babiš a Alena Schillerová jasně říkají, že jsou proti posilování obranyschopnosti Česka a přípravám na vojenské ohrožení, nesouhlasí s dodržení spojeneckých závazků ve výdajích na obranu nebo s vojenskou pomocí spojencům.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

"My se nechceme připravovat na válku, my chceme žít v míru" A proto také paní Schillerová (a všichni členové strany ANO ba i jejich voliči) nemají v autě lékárničku, natož hasičák. Nechtějí totiž bourat. Ti co si lékárničku a hasičák vozí .... ti bourat chtějí. Co na to doc. Chocholoušek? J.L end.

0 0
možnosti
DL

Tak až tu pořádnou válku s Ruskem lidé jako vy, kteří se vidí v situaci srovnatelné s Mnichovskym diktátem konečně vyprovokuji, máte vy aspoň lékárničku v autě. Ta vás zachrání. 😉

0 0
možnosti
RV

Je pravda, že Hitler se dostal k moci kvůli tomu, jak se tehdejší velmoci chovaly (Francie, Británie) po 1. sv. válce k Německu. Až Němce přestalo bavit být otloukánky a zvolili si Hitlera, který světu ukázal, že Nemci otloukánky nebudou.

Teď stejnou chybu zkouší Amerika na Rusko a západ se diví, že si to Rusko nenechá líbit. Doba je ale už dál, vliv západu upadá a to je i nadějí, že Rusko - americký otloukánek - si nezvolí místo Putina jiného sekáče, který se nezakecá.

0 0
možnosti
JL

"Až Němce přestalo bavit být otloukánky a zvolili si Hitlera, který světu ukázal, že Nemci otloukánky nebudou" Německo spustilo - a prohrálo - 1.sv.válku. A tenkrát bylo zvykem, že kdo prohrál - ten platil. Předtím prohrála Francie - a zaplatila. Je na tom něco divného? No a Hitler ty Němce opravdu zdvihl, kupř. v r. 1945 to na Berlíně, Dážďanech, Hannoveru.... bylo vidět na první pohled. Svatá boží prostoto! J.L. end

0 0
možnosti
MK

Bojím se, že v případě vyjádření (a činů) stran je na prvním místě sebepropagace a lov na voliče a až na druhém cokoliv dalšího, jako například životy Ukrajinců nebo případné ohrožení naší republiky v budoucnu, tedy po volbách.

0 0
možnosti
RL

Jak říkám, bude se vesele válčit až do posledního Ukrajince. Potom ta legrace přestane být tak úsměvná. :-P

0 0
možnosti
JB

A vzýváním války se vybuduje mír. Když to náhodou nevyjde, tak po válce téměř jistě.

0 0
možnosti
Foto

Nevyjde to. Ani po té třetí, protože ve čtvrté se stejně bude zase válčit, i když znovu jenom klacky.

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz