Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

KONFLIKT: Vzýváním míru se přivolává válka

Andrej Babiš a Alena Schillerová jasně říkají, že jsou proti posilování obranyschopnosti Česka a přípravám na vojenské ohrožení, nesouhlasí s dodržení spojeneckých závazků ve výdajích na obranu nebo s vojenskou pomocí spojencům.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A vzýváním války se přivolává mír.

0 0
možnosti
PD

Si vis pacem, para bellum!

0 0
možnosti
JM

Vskutku dobrý předvolební tahák na hnutí ANO. Čapí hnízdo už není in.

Ano. My nemusíme lhát, nám stačí říkat jen pravdu.

0 0
možnosti
PH

P75e13t58r 18H27a43t82i62n96a

22. 4. 2024 11:11

Ale to se nebojte, vzhledem k tomu že loajální státní zástupce opět podal odvolání, tak se Čapí hnízdo bude připomínat před každými volbami ještě dlouho...;-D

0 0
možnosti
FDW

Tak soudruhu Baráku, už máte sbalenou plnou plnou polní a vyrážíte na východní frontu? Ne, jak to? Ukrajinci melou z posledního a brzy budou poraženi.

Já to za vás vybojovat nepůjdu. Ne, u Kyjeva se nebojuje za Prahu, stejně jako se za ní nebojovalo u Kábulu, Bagdádu, Tripolisu nebo Damašku. Nevnímám Rusko jako bezpečnostní hrozbu. Naopak shledávám největší bezpečnostní hrozbou pro tuto zemi naší současnou vládu, která se nás zatahuje do války za cizí zájmy. Podle toho se zařídím.

0 0
možnosti
DN

To je ale blábol. Je možné, aby někdo sepsal takovou pitomost? A kdo jiný, než jeho největší nepřítel to může zveřejnit. Aby okolí vědělo, jaké případy žijí vedle nás.

0 0
možnosti
RM

autor jak kafemlejnek se drží zásady, že stokrát opakovaná lež se stává pravdou. takže znovu: nepíše se rok 1938, autore. dnes Rusko vlastní desítky tisíc jaderných náloží. pokud Rusko napadne NATO ( nebo naopak), máme zde zánik civilizace se vším všudy, a už nenapíšete ani řádku. --zkuste prosím svoji propagandu na nějaké větší prosťáčky,-- buďte tak hodný. děkuji předem.8-o

0 0
možnosti
FN

Oceňuji úsilí, které autor vynaložil při skládání těch nejhloupějších argumentů proválečné propagandy. Na válku se těší jako hodný chlapeček na vánoce.

0 0
možnosti
Foto

Ale vsaďte se, že bojovat nepůjde. Za sebe pošle jiné

0 0
možnosti
Foto

Už to někdo řekněte: Bude ta válka nebo ne? Já žil celý život v přesvědčení, že tohle už máme za sebou... I když vlastně nevím, v roce 1968 to skoro jako válka vypadalo... Rok 1939 ovšem nepamatuju, podle fotek to bylo dost podobné... Jenže současné záběry z Ukrajiny, Sýrie nebo třeba z Gazy jsou podstatně otřesnější - na to se připravujeme?

0 0
možnosti
ZL

Ne. Připravujeme se, abychom se tomu ubránili.

0 0
možnosti
JN

Mohl by autor vysvětlit, co ho opravňuje k názoru, že by nás Rusko chtělo napadnout? Jaká pozitiva by mu to mohlo přinést? Samozřejmě nemůže, protože je to jen dnes moderní válečnická fantasmagorie. Chce abychom byli ochotni platit zbrojařům?

0 0
možnosti
ZL

Rusko považuje rozpad SSSR a světové socialistické soustavy čili své sféry vlivu ta geopolitickou tragédii a chce ji napravit neboli uvést do stavu před vstupem ČR do NATO a EU. Vám to nepřipadá jako důvod k obavám?

0 0
možnosti
DL

Další článek plný plytkosti, nesmyslů a polopravd. Musí to být?

0 0
možnosti
ZL

Otazka, jak zařídit, abychom žili v míru, mi plytka vůbec nepřipadá.

0 0
možnosti
PP

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz