Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

KOMUNISTÉ: Utněte zbraně Izraeli

Šéfová KSČM Kateřina Konečná by zakázala dodávku zbraní do oblasti Blízkého Východu. To by ovšem znamenalo konec Izraele. To ale nepřekvapuje. Rudí totiž trvale stojí na straně jeho nepřátel.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FN

Kdo vyzbrojuje a financuje islámský terorismus na Středním východě? Pokud půjdete po stopách financí, tak dojdete do Saudské Arábie, Kataru a také do Bruselu. To si fakt ta soudružka Konečná moc dovolila, štvát proti zájmům našich přátel nejvěrnějších.

0 0
možnosti
PS

Dojdete hlavně do Ruska. Na toto téma existuje i ruská píseň "Kalašnikov", takže je zbytečné se o tom hádat.

Kromě toho: Arafat tu byl za totáče pečenej, vařenej, takže kdo ho asi tak podporoval ? Imperialistický hrdlořez z Wall streetu, ne ? :-)))

0 0
možnosti
KD

„Pro Konečnou ani toto nebyl důvod k odsouzení barbarství. Místo toho plácá nesmysly a přichází s otřesnými nápady, které by vedly k jedinému - likvidaci Izraele. Ona prohlásila doslova: „Osobně jsem si přála, aby se v textu objevil též požadavek na klid zbraní a zákaz dodávek dalších zbraní do dané oblasti.“.“ Pro pana Zieglera: „Při dotazu na zvěrstva Hamásu – vraždění, unášení civilistů do Pásma Gazy, znásilňování žen – a zda toto europoslankyně Kateřina Konečná (KSČM) také odsuzuje, šéfka komunistů uvedla, že jde o „neskutečné lidské svinstvo“, ale úkolem politiků má být, aby se neopakovalo. „Samozřejmě, že to odsoudím, já myslím, že to odsoudí každý normální člověk. Ale pak je tu B: co s tím dál? To bezpochyby neskončí pouze tím, že Izrael si to vezme zpátky, ale měli bychom opravdu reálně začít jednat o tom, jakým způsobem si tam ty dva státy představují své žití a naplňování rezolucí Rady bezpečnosti OSN,“ uvedla Konečná s tím, že „pokud nechceme, abychom tyhle záběry viděli znova a znova v dalších letech, tak musíme jako politici a OSN se musí přičinit, aby k tomuto už nedocházelo“.(https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-politika/754799/znasilnuji-zeny-a-tahaji-je-za-auty-odsoudil-hamas-zdechovsky-konecna-lidske-svinstvo.html) https://www.youtube.com/watch?v=q3enS7A5cNs

0 0
možnosti
PG

Je třeba si uvědomit, že 90% Palestincův Gaze není z Gazy. Jsou to Palestinci, kteří nejprve odešli po vyhlášení samostatného Izraele do okolních států (Egypt, Jordánsko, Sýrie, Libanon). Tam ale nebyli sto se sžít s místním obyvatelstvem a dělali tam takovou rutiku, včetně mocenských požadavků, že došlo k jejich vyhnání a vytlačení do tehdy kvetoucího Libanonu. Tam přispěli ke vzniku občanské války a zničení Libanonu. V důsledku toho byli nakonec většinově vytlačeni do Gazy. O jejich další existenci by se tedy měli postarat nejenom Židé, ale i okolní arabské země. Podmínkou ovšem je, že se Palestinci vrátí k mírumilovnému způsobu žvota.

0 0
možnosti
JJ

J97u43r65a 30J51u63r13a22x

11. 12. 2023 13:25

Šéfová KSČM Kateřina Konečná by zakázala dodávku zbraní do oblasti Blízkého Východu.

Jakže? I Hamásu? Nedopustila se nám soudružka ideologické úchylky? Aby nám ji soudruzi po odhalení oné úchylky a řádném procesu nepověsili!

Slánský by mohl povídat, kdyby to přežil.

0 0
možnosti
PS

To jsou tajné dodávky zbraní, na ty to neplatí. :-)

0 0
možnosti
Foto

Už se tak narodila a také tak dožije. Je totiž soudružka Nekonečná 😍

0 0
možnosti

Kadet Biegler Ziegler si zase zaPábil, to on Umí... Soudružka Konečná nepodpořila Fanatické Palestincev zabíjení Izraelců, ale vymezila se proti Fanatickým Zabijákům Palestinců. A těch je dost i zde na Psisku. Kdo nechápe ten rozdíl, je Idiot, že p. Zieglere? ;-D

0 0
možnosti
PD

Ve vašem případě zaručeně.

0 0
možnosti
PG

Postojům soudružky Konečné se není co divit. Vzdělání nic moc, k tomu rudo v hlavě a tudíž i před očima. Jinak by si uvědomila, že blokáda Gazy, částečná, protože dodávky vody, elektřiny a PHM šly naplno, byla vyvolána neustálkým ostřelováním Israele raketami Hammásu právě z území Gazy. A ty rakety si Hammás pořizoval nejspíš i z prostředků, původně určených na humanitární pomoc. Ale to je pro s. Konečnou, zřejmě příliš složité na pochopení.

0 0
možnosti
JP

Je prima, že Káča Konečná stojí v čele této odporné partaje. Být v jejím čele někdo sympatičtější a inteligentnější, třeba Jiří Dolejš, pořád by partaj mohla přitáhnout pár slušnějších lidí. Dokonce už i lidi spjaté s bývalým šéfem Filipem se, aspoň slovně, drží zpátky. Tato "vůdkyně" se naopak klidně spojí s tou nejodpudivější verbeží, aspoň u nás. Jestli i v Bruselu to nevím.

0 0
možnosti

Káča Konečná je oproti druhým lídrům docela sympatická na rozdíl od EuroHujera Dolejše, který byl vysmahnut. Mimochodem, jsou mnohem Odpornější partaje, např TOPka s Pekarovou STAN s Rakušanem, Piráti s Bartošem, Klidná síla s Jurečkou a ODS s Nutelínem... ;-DRv

0 0
možnosti
PZ

P29a21v81e27l 84Z59e21m13a29n

11. 12. 2023 9:18

vidím vodu hořet 8-o , poprvé můžu souhlasit s větší části článku Zieglera

0 0
možnosti
BR

Článek je vysoce manipulativní v tom smyslu, že jediný rozumný tlak na Izrael, aby zastavil páchání válečných zločinů v Pásmu Gazy, může spočívat právě v tom, že mu Američani pohrozí ukončením dodávek zbraní. Tomu, že se k tomuto "nápadu" přidali i komunisté, se není co divit. Ale to neznamená, že to není jeden z mála způsobů jak ukončit izraelské zločiny v Pásmu Gazy.

0 0
možnosti
VP

Izrael má rozvinutou zbrojní výrobu, takže není na dodávkách ze zahraničí závislý tak, jako třeba Ukrajina. Je to dáno tím, že od svého vzniku je obklopen nepřáteli, takže být ozbrojený a silný je podmínka jeho existence a přežití. Jinak by už dávno neexistoval.

Měl byste taky vymyslet, jak ukončit palestinské zločiny na území Izraele. To je totiž skutečný oříšek, se kterým si doposud nikdo neporadil. I když upřímně míněné pokusy byly, ale Palestinci je shodili ze stolu. Protože jejich hlavním cílem je zničení Izraele. A mají teď v této bohulibé činnosti dosto spojenců, i OSN jim jde na ruku.

0 0
možnosti
SS

S79t13e32p18y 77S14a71n

11. 12. 2023 7:27

Klasická demagogie neonácka Zieglera...Nebo má jenom IQ ještě nižší než Pávek?Kdo by asi tak profitoval ze zákazu dovozu zbraní na STREDNI VYCHOD?Izrael který má jeden z nejvyspělejších zbrojních průmyslů na světě nebo nějací jeb... velbloudů?I ten Irán je světelné roky za ním. Ale tady o realitu nejde, že?

0 0
možnosti
PD

Jak komu. Vám asi ne.

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz