Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

KOMUNISMUS: Hon po sezóně

To, že komunisté už dnes nejsou hrozbou, neznamená, že k návratu nesvobody a totality nemůže dojít. Jenomže v tom by už neměli prsty oni.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

D. Hašek není první tohoto příjmení, kdo si vyřizuje svoje účty s dávno padlým mocnářstvím.

0 0
možnosti

Komouši v ČR již 34 let nevládnou. Nyní zde vládnou DemoKraďy, sice lépe, ale ne o Dost lépe. Komouši byli v chomoutu Sovětského Sojuzu, nicméně Museli, to víme. DemoKraďy jsou v chomoutu USA EU Sojuzu, který je stejně škodlivý pro obyvatele jako ten dřívější, ale My nyní Nemusíme, jsme tam Dobrovolně. A taktika vlády a jejich přicmrndovačů Pisálků je taková, že vždy, když teče do bot, vytáhnou se dávné hříchy Komoušské, většinou zveličené, dávnou nepodstatné, často zkreslené. Důvodem je Odklánění do dávné minulosti od problémů současných a také Vymývání mladých mozkoven novodobých Svazáků. Nejhorlivější jsou mladí rychlokvašení rádoby historici, kteří minulý režim vůbec nezažili..

0 0
možnosti
LN

Takhle to vypadá, když starej komouš-bezmozek začne blábolit... :-P

0 0
možnosti
FS

Na vytlačení komunistů ze slušné společnosti je sice pozdě dle většiny diskutérů, nicméně myslím, není nikdy pozdě. Výsledkem by alespoň bylo , že komunisté by nemohli volit svého europoslance , takže fanatická soudružka Konečná by si musela najít jiný kšeft, než špinit naši vlast v Bruselu!!!!!!

0 0
možnosti
PD

Ze společnosti je nutno vytlačit (spíš maximálně omezit) komunistický způsob myšlení a chování. Což se netýká jen komunistů.

0 0
možnosti
OM

O12. 30M81.

4. 3. 2024 19:44

Progresivisti jsou komunisti, co změnili společensky nepřijatelnou značku za přijatelnější.

0 0
možnosti
OM

O42. 32M84.

4. 3. 2024 19:40

Rušení komunistů je gesto nějakých 30 - 35 let s křížkem po funuse. Podobným "hrdinstvím" je snižování důchodů komunistických pohlavárů vzešlé z dílny lidovce Jurečky.

0 0
možnosti
PM

P23e56t37r 47M65a86n41d50a

4. 3. 2024 18:53

Ale já si myslím, že by to mělo být. Co takhle referendum.

0 0
možnosti
FN

Fialová vláda a její aktivisté nemají co nabídnout. Tak předkládají iluze v podobě bourání pomníků a kulturkampfu. Pokud chtějí Haše a jeho parta zahájit hon na komunisty, pak by měli začít na Hradě.

0 0
možnosti
PD

Bylo by dost hrozné, kdyby měli nějaké nabídky, přijatelné pro vás.

0 0
možnosti
VC

Ano, paní Lhotská, novodobou totalitu zavádí EU svým diktátem zvaným Green deal. Je to už teď ten nejšílenější tunel do ekonomik všech 27 členských států. A Lejnová arogantně vyzývá k vyhazování dalších bilionů do té zelené propasti. Vůbec ji nezajímá, že tím ožebračí čtyři sta milionů Evropanů. Rv :-/!!

0 0
možnosti
PD

GD je zbytečný nesmysl.

Zbrojení je bohužel nevyhnutelné, Rusko má imperiální recidivu.

0 0
možnosti
MP

Cituji z článku Kateřiny: "Komunisté ... Oni totiž už ani neštěkají. Navíc nemají ani žádného silného zahraničního ideologického souvěrce, který by je držel u moci tak, jako tomu bylo po čtyři desetiletí u nás, kdy budovali reálný socialismus ..."

Komentuji, lingvisticky upřesňuji:

Reálný socialismus v ČSSR "budovali" členové KSČ, nikoliv komunisté. Komunismus byl jen jakousi vizí vzdálené budoucnosti, na kterou ale přísahalo asi 11% populace ČSSR, tedy nejvyšší procento lidské populace z okolních evropských států.

Spíše příslibem, než hrozbou budoucnosti, jsou tzv. technologičtí progresivisté. Nehovořím tedy o více druzích pohlaví a manželství pro všechny, jako o progresivistech. Proč tyto odchylky neoznačovat jako "dekadenci"?

Technologická vize budoucnosti je samozřejmě současně jak příležitostí, tak i hrozbou. Každou silnou technologii lze totiž jak pozitivně využít, tak i zneužít. Metaforicky se to asi nejlépe sdělí takto: "Nůž v rukou chirurga život zachraňuje, nůž v rukou vraha život bere." (Dnes se za kriticky důležitou technologii považuje umělá inteligence, AI).

Věcně podstatné je také toto:

Tzv. Pandořina skříňka byla již dávno v historii lidstva otevřena, a dnes už určitě nelze zavřít!!! Metaforicky lidové rčení k tomu tématu jadrně praví: "Proti větru nelze čůrat!" (Pozn.: I tato jadrná slova patří do pokladu jazyka českého).

0 0
možnosti
LN

Komunistický agent StB Pyjvoda si taky přidal hromádku... :-P

0 0
možnosti
Foto

Nevím , kdo všechno je ještě " honí". Vím však , že vždy bude nebezpečné je podporovat 🤮

0 0
možnosti
PD

Všechny s jejich totalitním myšlením, na označení nezáleží.

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz