Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Chceme pro vás bezpečné a kvalitní diskuse, proto mohou diskutovat pouze přihlášení uživatelé.

Využijte nejrychlejší přístup do diskuse pomocí přihlášení přes Bankovní identitu.

Přihlásit / Registrovat

Foto

Tu " brilantní rétoriku, předvedl, jako už v minulosti tolikrát. Už nepomohla.😅

J89a79n 64Č48e53r82n59ý

10. 6. 2024 23:29

Sobotka s Prouzou a Pokorným poslali socany do háje a zdá se, že definitivně. Takový je život. Kde je třeba ODA, US-DEU...také v háji

LP

spekulovat, proč socanům - těm starým i těm v novém kabátku, odešli voliči není přeci vůbec složité - jejich voliči byli "lidé práce" a ti, kdož upřednostňovali nějakou sociální spravedlnost, sociální smír - jejichž zájmy původně socani hájili. Původní voliče socanů nezajímá 100 pohlaví a ekonomicky zničující green fanatismus - zajímá je s lušná mzda za jejich práci a politická strana, která hájí jejich zájmy, ne zájmy nadnárodních korporací, neziskovek, Bruselu a svých vlastních kapes - takže libtardí korporativističtí socani jsou k ničemu. Skončili.

KA

K27r17e70i91d87l 53A18.

10. 6. 2024 13:48

Socdem se odstřihla od názvu ČSSD, odstřihla se od Zemana, zbavila se lidí s ním spojených, přísahala věrnost liberální (!) demokracii. To vše na přání miliardáře Barty, který ji za to slíbil platit kampaň podobně jako pětikoalici. Výsledek se dostavil. Bartova šestikoalice nedopadla a Šmarda dostal, co si zaslouží. Byť se urputně snažil maskovat, že nemají s progresivismem nic společného, a předstírat, že jsou stranou pro pracující. Myslím, že pracující to pochopili v zásadě dobře.

Foto

Tak spousta lidí si myslela, že je v politice za ČSSD, pak za SOCDEM, ale všichni měli číst pečlivěji. Je tam Za orálek. Asi Šmardovi.

SG

No vidíte pane Bartoni, nakonec měli Přísaha-Motoristé 10,26, ČSNS+KSČ 9,26. Za mě voliče Turka super!

JR

Zaorálek byl jeden z prvních, kdo začal podporovat pučistickou Ukrajinu. V době, kdy ještě ČT vysílala otřesné záběry z řádění různých Azovů a Pravých sektorů , žádali vyděšení etničtí Češi o možnost utéci před násilnostmi do Česka. Zaorálek to tam jel vyřešit a protože se mezi tím změnil přístup k pučistům, doma pak nahlásil, že jde o nedorozumnění, že ti lidé chtějí jen prohloubit vztahy k Česku. Pak to vyřešil Zeman jako prezident a všichni kteří chtěli z toho pučistánu utéci, byli přijati.

PD

Pučistickou Ukrajinu a agresivní Rusáky zde podporují jiní, než Vladimír Iljič Zaorálek.

FN

Sociální demokracie bývala stranou, která hájí zájmy zaměstnanců a malých podnikatelů. Jejího vedení se zmocnila Sobotkova a Dienstbierova parta udělala úkrok k městským liberálům a své tradiční voliče opustila. Změna názvu a volba zdeúředního nevýrazného předsedy nejsou změnou, ale jen potvrzením skutečnosti, že socdem už nikdo nepotřebuje.

VK

Sobotkova a Dienstbierova parta se v nás snažila vyvolat pocit viny že i my jsme se podíleli za války na holokaustu ale voliči jim na to neskočili. Nakonec se sociální demokrati začali paktovat se zelenými a to byl jejich konec.

TK

Byl to on, kdo prosazoval změnu úžasného jména Česká republika na různé paskvily. To mu nikdy nezapomenu.

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz