7.5.2024 | Svátek má Stanislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
S. Rehulka 13.5.2010 12:27

vetoval hloupou novelu....

Už několikrát jsem psal, že (z osobních důvodů) nejsem fandou Václava Klause, ani občanem České republiky, ale naprosto souhlasím s jeho pevným názorem na nevinu lidstva na jakoukoliv změnu světového počasí. Zrovna tak souhlasím s jeho skepicismem k EU a jeho byrokratům. Pro tyto dva body budiž prvním argumentem islandská sopka (boží příroda je pán, člověk je jenom červíček !) a druhým argumentem nechutné tahání s Euro měnou. Jsem zvědav, najdou-li se v Č.R. občané, kteří tyto pravdy panu Klausovi poctivě přiznají a řeknou : "Sorry Venco" !

J. Jonášek 13.5.2010 12:48

Re: vetoval hloupou novelu....

A nejen v CR by se mu meli omlouvat. Po celem svete a predevsim v EU ho malem chteli ukrizovat po vydani jeho Modre planety. A par let ubehlo a ukazalo se, ze ma pravdu. A stejne tak v dalsich vecech, namatkou hysterie kolem praseci chripky, otazky kolem Eura a fungovani EU obecne (mam na mysli LS a otazky ztrat suverenity - viz napad na schvalovani rozpoctu EK a dalsi), zminena biopaliva, obnovitelne zdroje energie vubec a tak by se dalo pokracovat...

U nas by se mu meli omlouvat kazdy den Bursikove, Paroubkove a spol, kteri ho prohlasovali za senilniho starika a nevim co jeste!

Bravo Pane Prezidente!

L. Kahunová 2.7.2010 18:43

Re: vetoval hloupou novelu....

Taky vidím, že čím dál častěji dochází na jeho slova.