Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

DOKUMENT: Dva projevy Giorgie Meloni

Každý člověk má vždy dvě možnosti. Buď si přečte, co si má o někom myslet, nebo si přečte, co daná osoba říká nebo dělá, a pokusí se udělat si názor sám. I s přihlédnutím k tomu, že nikdy nemůže přečíst všechno a že třeba výběr z jejích projevů níže není kompletní a tedy z definice objektivní.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FN

Slova jsou to hezká, ale počkáme si na činy. Také premiér Fiala dokáže hezky mluvit, rozhazovat rukama a signalizovat. A skutek utek.

0 0
možnosti
FK

Tak nevím. Pro mě jsou Fialovy projevy prázdné a samé fráze. Katastrofou je, když se vyjadřuje o odborných věcech. Nikdo to po něm nechce, měl by na to mít lidi.Třeba ministra průmyslu a obchodu, že.

0 0
možnosti
OK

HI, vzdávám hluboký hold madame Meloni, která má hlavu nejen k nosení klobouku a brilantně popsala dění tak, jak to ve skutečnosti je.

0 0
možnosti
Foto

No, Belgie ovšem jako jeden stát funguje. Ano, vlamdtina a valonstina jsou zcela odlišné jazyky, ale oba národy sr považuji za Belgičan. To samé Švýcarsko, Dánsko Norsko a Švédsko jsou 4 státy s téměř identickymi jazyky. My si rozumíme se Slováky, v R-U byli dokonce 16 národů a vydržely s Vídni 4 století. Všechno jde, když se chce.

0 0
možnosti
Foto

No, ono se paní Mělník mýlí. Jen v Bavorsku žijí 4 narody: Franková, Svabove, Sudetští Němci a Bavori. V Sasku Sasove, v Braniborsku Branibori. Německo ma16 spolkových zemí a v každé je zemský rozhlas. Spolková je jenom televize. Přesto se považují všichni za Němce, což zařídil nějaký Bismarck, který na to měl koule narozdil od autora článku.

0 0
možnosti
Foto

Proto je u nás v téměř naprosté tichosti připravováno zrušení rodných čísel, protože se z něho na první pohled dá poznat (óóó hrůzo!!) zda se jedná o muže nebo ženu.

Takže kvůli utajení bude každý tahat po kapsách papírek s jakýmsi vygenerovaným číslem sociálního pojištění.

0 0
možnosti
Foto

To se chystá už řadu let, a není v tom žádná genderova rovnost, ale ochrana osobních údajů. A v době schválení projektu se ještě žádná genderova rovnost neřešila.

0 0
možnosti
TK

Jo, každý člověk je individuum. Pokus zrovna není v davu.

Rodina je ideální, pokud je funkční. Pokud se tam nehádají od rána do noci.

To povídání o "bohu" mě děsí. Já nechci, aby o mě rozhodovala "nejvyšší autorita", jako v Iránu nebo Polsku. A ta "nejvyšší autorita" se právě skrývá v té "temné místnosti" odkud rozhoduje a terorisuje.

Všeho s mírou!

0 0
možnosti
ET

Díky, že jste ty projevy sem dal. Jsou mimořádně poučné.

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz