Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

DOKUMENT: Dva projevy Giorgie Meloni

Každý člověk má vždy dvě možnosti. Buď si přečte, co si má o někom myslet, nebo si přečte, co daná osoba říká nebo dělá, a pokusí se udělat si názor sám. I s přihlédnutím k tomu, že nikdy nemůže přečíst všechno a že třeba výběr z jejích projevů níže není kompletní a tedy z definice objektivní.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KK

Ty dva projevy jsou skvělé ! Ta dáma má víc rozumu, než celá banda, pětikolka, co nám vládne. Jsem zvědav co udélá s Italií.

0 0
možnosti
Foto

Já vám tady na projevy kašlu, Itálie hlavně koná a nerecni, staví třeba perfektní dálnice. Taky mají standardně rozpočtový přebytek, což je i při jejich dluzích skvělý výsledek. Zatímco my tady nemáme ani dálnice, ani přebytek rozpočtu.

0 0
možnosti
FZ

Slova jsou to hezká, sám bych je z fleku podepsal. Ale daleko důležitější bude, co soudružka předvede ve vládě.

0 0
možnosti
JU

J49a23n 95U11r45b41a18n

30. 9. 2022 14:01

Docela dobry projevy.R^

0 0
možnosti
VC

Je pochopitelné, proč na Meloni ta zelená von lejnová vzteky vřeští a vyhrožuje Italům sankcemi za to, že Meloni a Salviniho zvolili natruc Bruselu. Lejnová moc rozumu nepobrala, ale navzdory tomu byla schopna pochopit, že byrokratická direktivní přehrada EU se začala kácet, a že se díra v ní nezadržitelně zvětšuje. Inu bylo na času!!:-P [>-]

0 0
možnosti
JU

J88a29n 96U23r35b82a88n

30. 9. 2022 14:04

Kdyz to mate tezky. Z puvodne ekonomickeho projektu EHS se stal politicky a pozdeji predevsim ideologicky projekt EU. A vsichni, co v nem jsou, jsou na nem zavisli. Neni nic jineho (nebo se nam to aspon snazi namluvit). Soudruzka Merkel by rekla, ze je to "alternativlos". Ale to nema pravdu. Vzdycky jsou alternativy. Ne vsechny jsou lepsi. Ne vsechny museji byt nutne horsi.:-)

0 0
možnosti
RT

R95o61b58i80n 37T81o20m97a34n

30. 9. 2022 11:45

Rozumná ženská, jen tak dál. Itálie bude významnou oporou pro Maďarsko a Polsko, aby společně zabránily těm blbostem co přicházejí z EU. Např. zrušení práva veta pro jednotlivé státy. :-)R^

0 0
možnosti
Foto

No nejsem si jist, že to bude zrovna Itálie dělat. Ta je ráda, ze zvládá platit dluhy. Ale budete se divit, moc nadšený není ani Fiala, viz clanek: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/evropska-unie-reforma-zmena-smluv.A220719_092217_domaci_knn

0 0
možnosti
Foto

Well, ten druhý projev podepisuji bez výhrad. Netuším tedy, je-li ještě cesta zpět od chovného dobytku k svobodné pastvě, ale chtěl bych věřit.

0 0
možnosti
KK

Doufám, že očistí Italii od muslimů a ne grů.

0 0
možnosti
PS

Ale na ČT pán říkal že je paní zlá a strana Bratři Itálie je nacionalistická a populistická. Navíc Nacionalistické Bratry Itálie vede Giorgia Meloniová, někdejší obdivovatelka Benita Mussoliniho a krajní pravice(slova ČT). Mussolini by fašista a ona ho obdivuje. Navíc i von der Leyen tvrdí že paní je zlá a říká že EU má nástroje jak krotit vítězné strany co se nelíbí v bruseli.

Podtrženo sečteno ČT i EU říká že je zlá musí být zlá.

0 0
možnosti
VM

Takže pravda přesně opačná - jak už se mnohokrát ukázalo.

0 0
možnosti
Foto

No, Maloni je taková prostinka duše, která věří, že se lze domluvit na koexistenci člověka a tygra v jedné kleci. Bohužel ji pánové Salvini a Berlusconi rozemelou na prášek. Snad nedopadne jako Slansky v 50. letech.

0 0
možnosti
FK

Měloni vyhrála volby, co jste vyhrál Vy? Asi byste ji nevolil. Vaše právo a Vaše věc. A o tom ta paní mluví. Chápete to?

0 0
možnosti
VK

V63. 87K73u24h95a12j

30. 9. 2022 9:06

Díky za ty projevy. Už chapu, proč je naším mainstreamem dehonestována jako fašistka. Snad vydrží.

0 0
možnosti
VP

Maloni není žádné ořezávátko ? Je to stará politická Harcovnice !

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz