28.3.2024 | Svátek má Soňa


Diskuse k článku

POVÍDKA: Šovinistické prase

Přečtěte si, co napsal jeden zkrušený manžel, když jsem mu ukázal dvě kresby. První jsem teď umístil na začátku a druhou na konci jeho příběhu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Kyselková 6.6.2015 22:50

Je to strašné.

Člověk má svoji důstojnost i když je zamilován jako blázen. Když s Vámi paní takhle mluví a nepřitahujete ji jako muž, tak to vemte na vědomí. Třeba dobře vaří, to je taky dobré. Hoďte očkem po sousedce, ale šarmantně, třeba jí chybí obdiv a bude Vás chtít. Ty obrázky jsou alarmující, ale lepší je vidět muže jako hrdinu než chcípáčka pod střevícem.

P. Kersch 6.6.2015 13:21

Co mne zajímá nejvíc

Co mne zajímá nejvíc na prózách pana Kutílka (je to pseudonym nebo není?) je fakt, že se tady v takzvaném diskusním prostoru nikdo k těm prózám nevyjadřuje. Zdejší klub vyvolených diskutérů si zřejmě s daným literárním jevem neví rady. Nehnusí se jim, to by se ozvali hned. Nelíbí se jim - to by se někdo taky pochvalně vyjádřil, obvykle se tady aspoň "děkuje". Nemají tu trpělivost číst delší články? To není pravda, čtou a hádají se nad mnohem delšími. Nestojí jim to za to, zmínit se - museli by mít svůj vlastní úsudek a to se tady nepěstuje. Nerozumí mu? To by se taky ozvali, to umějí: "blábol", "moudra", "nedovedou si představit", jejich muniční sklad je známý.

Já jsem se tady občas projevil, tak pro dnešek taky - domnívám se, že Kutílkovy prózy (jak jinak ty texty nazvat?) jsou jedinečné nápaditostí, představivostí, vtipností a v neposlední řadě zajímavou češtinou.