Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

abyt

13. 3. 2008 12:11
Kůůůžéééé,

kůůůžééé, hyjó Fukso, ať si něco vyděláme! Úplně jsem na to zapomněla, dík za připomenutí.:-)

0 0
možnosti

eh

13. 3. 2008 11:10
Teda je to napínavé,

jak to dopadne s těma kalhotama. Doufám, že pokačování bude brzy následovat, že by třeba zítra?

0 0
možnosti

J.G. Pašek

13. 3. 2008 5:29
Kůžéé! Kůžéé!“

Na to volání po návsi se pamatuji, když přijel z města na kole . . . na nosiči měl hromadu kůží naskládané jako dříví . . . . za 1 králičí platil v nových 3-4 koruny, což byla cena 1 paklíku Taras Bulby tabáku do fajfky . . . 

Děda klepnul králíka za uši, uvázal za zadní na dva šrouby ve dveřích do chléva . . . a opatrně stahoval kůži, aby jí nepoškodil nožíkem . . .  natáhnul kůži na dřevěnou kostru a pověsil v kůlně aby vyschla a schovával je tam až na kole zase  přijel kůžař a smlovali se na ceně, za kterou dá 3 a za kterou 4 . . .

0 0
možnosti

Ladislav

13. 3. 2008 11:12
Re: Kůžéé! Kůžéé!“

Jezdi i dnes ale autem a maji tlampac. Kozku vykupuji za cca 15 Kc.

0 0
možnosti

Melein

13. 3. 2008 0:49
Moc se těším na dokončení.

Jenom k tomu Frantíkovi: pocházím z dost početné rodiny a takových Frantíků k nám docházelo hodně. Rozdíl je v tom, že náš otec nebyl tak posedlý a asi více ctil náš dětský mnohorozum. Mne uhodil jedinkrát v životě a já vím, že to bylo zasloužené a nikdy by nepozvedl ruku proti našim "Frantíkům". To přenechával (i když se dnes na tím zamyslím, tak asi ne) rodičům dotyčných. Prostě jsme vždy věděli, zač asi ten záhlavec schytáme a byli jsme s ním dopředu (v případě nepovedení akce) srozuměni. A myslím, že i kdyby existovali v té době nějaké ty linky bezpečí, či jak se tomu říká, stejně bychom nevolali. Trest byl adekvátní činu a byl vykonán a stěžovat si na vlastní hloupost, že jsem se nechal nachytat?

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz