19.4.2024 | Svátek má Rostislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Karel 31.7.2008 12:50

Příští zviditelňovací příspěvek - bude na téma: Soulož v kopřivách urychlí orgasmus.r

Na konci bude poděkování kopřivám i souložícícm.... 

Jiří K. 31.7.2008 9:07

Pane doktore,

slibte nám alespoň, že po volbách nás přestanete obšťastňovat svými svěžími dílky.

P.S.: Jenom doufám, že podobné zviditelňovací aktivity nemají nachystány i ostatní krajští lídři ODS. No, koneckonců, nejenom papír snese všechno a kyberprostor je na rozdíl od listu papíru takřka nekonečný.

david 31.7.2008 7:48

maly dovetek

BS"D

Vam muzeme zavidet jednu vec - promenlivost a sirokou obec umelcu ucastnicich se na kulturnim povzneseni takovych mist, jako jsou nemocnice obecne nemocnice (ktere mimochodem po takovych krocich doslova "nahlas" volaji). Pro mistni pomery je typictejsi nez konkretni pece o estetickou stranku daleko vic permanentni rozestavenost a nesmirne obtizna silnicni komunikace uvnitr arealu.

S opravdovymi diky za Vas neobycejne zajimavy a mile vzpominky vyvolavajici prispevek,

Dr. David M..Danek

david 31.7.2008 7:34

pozdrav byvaleho zamestnance

BS"D

Zaujal mne Vas prispevek o socharskych opusech v nemocnici, kde jsem mel tu cest pracovat nekdy koncem sedmdesatych a zac. osmdesatych let (jestli se nemylim, byl jste tehdy clenem rtg teamu FN). Pracuji radu let v nemocnici Hadasa Ein Karem v Jeruzaleme a mohu Vam rici, ze fenomen, vami popisovny, je tu take v mire vice nez uspokojive - at se jedna "celkou" Hadasu (Ein Karem) anebo malou - na Har HaZofim. Jde o jev, ktery mne oslovuje mnohem vice, ac ne vsechna dila stoji za istalaci, nez napr. vsudypriomna televize. ta je kdekoliv, na chodbach, v cekarnach, u vchodu,  vychodu - kam se clovek jenom "pohne". Doufam, ze hradecka FN nepodlehne takovemu programu, jenz pres vsechnu svudnost  a psychologickou lakavost nenahradi nic z toho, co pripomina stare dobre pravidlo, ze "ticho pomaha lecit".

Srdecne Vas zdravi z Jeruzalema Dr, David M. Danek