Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Karel

31. 7. 2008 12:50
Příští zviditelňovací příspěvek - bude na téma: Soulož v kopřivách urychlí orgasmus.r

Na konci bude poděkování kopřivám i souložícícm.... 

0 0
možnosti

Jiří K.

31. 7. 2008 9:07
Pane doktore,

slibte nám alespoň, že po volbách nás přestanete obšťastňovat svými svěžími dílky.

P.S.: Jenom doufám, že podobné zviditelňovací aktivity nemají nachystány i ostatní krajští lídři ODS. No, koneckonců, nejenom papír snese všechno a kyberprostor je na rozdíl od listu papíru takřka nekonečný.

0 0
možnosti

david

31. 7. 2008 7:48
maly dovetek

BS"D

Vam muzeme zavidet jednu vec - promenlivost a sirokou obec umelcu ucastnicich se na kulturnim povzneseni takovych mist, jako jsou nemocnice obecne nemocnice (ktere mimochodem po takovych krocich doslova "nahlas" volaji). Pro mistni pomery je typictejsi nez konkretni pece o estetickou stranku daleko vic permanentni rozestavenost a nesmirne obtizna silnicni komunikace uvnitr arealu.

S opravdovymi diky za Vas neobycejne zajimavy a mile vzpominky vyvolavajici prispevek,

Dr. David M..Danek

0 0
možnosti

david

31. 7. 2008 7:34
pozdrav byvaleho zamestnance

BS"D

Zaujal mne Vas prispevek o socharskych opusech v nemocnici, kde jsem mel tu cest pracovat nekdy koncem sedmdesatych a zac. osmdesatych let (jestli se nemylim, byl jste tehdy clenem rtg teamu FN). Pracuji radu let v nemocnici Hadasa Ein Karem v Jeruzaleme a mohu Vam rici, ze fenomen, vami popisovny, je tu take v mire vice nez uspokojive - at se jedna "celkou" Hadasu (Ein Karem) anebo malou - na Har HaZofim. Jde o jev, ktery mne oslovuje mnohem vice, ac ne vsechna dila stoji za istalaci, nez napr. vsudypriomna televize. ta je kdekoliv, na chodbach, v cekarnach, u vchodu,  vychodu - kam se clovek jenom "pohne". Doufam, ze hradecka FN nepodlehne takovemu programu, jenz pres vsechnu svudnost  a psychologickou lakavost nenahradi nic z toho, co pripomina stare dobre pravidlo, ze "ticho pomaha lecit".

Srdecne Vas zdravi z Jeruzalema Dr, David M. Danek

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz