Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

fo-ol

5. 5. 2009 12:45
takovouhle ubohost jsem od p.Hvizdaly necekal...

na rozdil od mr. Hvizdaly se domnivam, ze zadavatele moc dobre vedeli kdo je pan Cerny a najali jej prave proto. co se tureckych zachodu tyce: mozna by neskodilo, kdyby si pan Hvizdala avuj zajezd do Bulharska - tentokrat jiz bez rodicu - zopakoval. zjistil by ze slapky jsou stale vsude (koneckoncu proc by nemely byt) a ze je to nejvyraznejsi odlisnost ktera cloveka ze zapadni evropy prasti do oci. mozna by to chtelo trochu mene pohrdani ostatnimi a sebejistoty ze ja jsem genius a ostatni nicemu nerozmejici volove.

0 0
možnosti

hank bukowsky

5. 5. 2009 12:26
Řekněme si rovnou o "umělcích" typu Davida či Havla.

jedná se o pouhé plagiátorství uměleckých počinů zejména 60-tych let.

Havel - plagiátor Woody Allena.

0 0
možnosti

Antonín Hrbek

5. 5. 2009 13:13
Re: Řekněme si rovnou o "umělcích" typu Davida či Havla.

Viselec je oblíbeným poutačem řady hospod v anglosaských zemích. Takže nic nového. Proslulý je zejména viselec v Saint Gorge na Staten Island. Takže skutečně "originální umění".

0 0
možnosti

karel-smichov

5. 5. 2009 12:09
pochvala

Tleskám p Černému !8-o>-

0 0
možnosti

xyz

5. 5. 2009 11:20
Dvacet let anitomunistického kvičení a strašení komančema v podání ODS a ČSSD

Jejich výsledkem je mimo jiné také disident Vondra a pan Černý.

0 0
možnosti

yorik

5. 5. 2009 11:13
Jací úředníci

Pan Černý je kamarád pana Vondry, to pan Hvíž´dala neví. A monstrum financoval mecenáš, zřejmě proto, že zesměšňuje hlavu našeho státu. Tak a´t si to mecenáš zakope pod zem vedle chalupy.  

0 0
možnosti

hank bukowsky

5. 5. 2009 12:14
Re: Jací úředníci

von to nebude vědět, i kdyby jste mu to napsal, nebo denně telefonoval. Někteří privatizéři mladé fronty jsou už takhle geneticky nastaveni. S tím se musejí smířit. ;-)

0 0
možnosti

brána

5. 5. 2009 9:32
Naše ouřednictvo

je mazané lajdáckou mastí. A čím jsou natřeni politruci třech partají, kteří za ně zodpovídají? Zřejmě všemi, ale lajdácky aplikovanými mastmi. A čím jsme natřeni my občané? 

0 0
možnosti

hank bukowsky

5. 5. 2009 12:15
Re: Naše ouřednictvo

nás lakují denně pomocí Hvížďalů

0 0
možnosti

kája

5. 5. 2009 9:04
Ve fungujícím řádném právním státě by se nic takového nemohlo nikdy stát.

"Ve fungujícím řádném právním státě by se nic takového nemohlo nikdy stát." Prostě mu to přihoďte a pak to dejte na papír, proboha, hlavně se v tom nešťourejte, za to jako státní úředníci nejste placeni....Tak to možná hypoteticky proběhlo :)

0 0
možnosti

viktor

5. 5. 2009 8:33
Obecnost a nezodpovědnost

Jak ze článku vyplývá, za vše může opět neosobní úřad vlády. Jak jinak v této zemi. K celé problematice se vyjadřoval - nevyjadřoval jak je jeho zvykem zodpovědný ministr za evropské záležitosti pan Vondra. Nebo pan ex- ministr neměl nikdy žádnou zodpovědnost?

0 0
možnosti

Sibi

5. 5. 2009 8:00
OBĚŠENEC

Ten oběšenec visel nějakou dobu na jednom komíně u  Masarykova nádraží.

0 0
možnosti

Komik

5. 5. 2009 7:46
Je zvláštní,

jak turecký záchod pana Černého na plastice popuzuje a vyvolává diskuse. Nad samotným názvem plastiky a nad akcí, kdy vytvořením fiktivních spoluautorů pan Černý svérázně komentoval snahy o shora vytvářenou spolupráci v Evropě, se kupodivu nikdo nerozhorluje, ani ho nekomentuje. Holt je ten turecký záchod tak nějak jednodušší. A taky se ještě dá (při dobré/špatné vůli) najít ve zpodobení Německa hákový kříž.

Podle mého názoru je to toiž celé od zaátku (název, mystifikace se spoluautory, atd.) komplexní dílo, se kterým lze nesouhlasit, nebo ho obdivovat, ale diskutovat by se mělo právě asi spíš s tou myšlenkou.

0 0
možnosti

Zdeněl z Bubenče

5. 5. 2009 8:54
Re: Je zvláštní,

Vy jste na to kápnul!

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz