19.4.2024 | Svátek má Rostislav


Diskuse k článku

ZEMĚDĚLSTVÍ: Posunutí termínu

Apely našich zemědělců na současnou vládu požadující změny ve Strategickém plánu SZP (materiálu nastavující podmínky dotací a jejich výši) na straně jedné, a naopak zachování podoby tohoto dokumentu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Š. Hašek 12.1.2022 14:29

Navrhoval bych změnu, ale nikoliv termínu.

Prostě komisařka pro pohlaví a komisařka pro biodiversitu nebude velet našim sedlákům. A ČR.

Ministra zemědělství se to netýká, je to hejhula.

Zavedl bych zas -Ministerstvo orby-, jako za Masaryka, 17% dnešních zaměstnanců a šéfem by mohl být nějaký sedlák, za kterého se hodně sedláků zaručí. A referenta, který sjednává dovoz paprik ze Španělska v srpnu, bych .......... jako za Karla IV. To se páralo zaživa. Odpoledne už bylo fertig..

Podívám se, co na tu cibuli z Belgie píše ten Fiala.

J. Novák 12.1.2022 12:15

rozklad a pohrdání národních zájmů,.......... to je politika vlády všech premiérů ke škodě většiny občanů!!!

K. Potoček 12.1.2022 9:54

Poněkud se opomíjí, kolik % půdy obhospodařují velké podniky. A podstatné je, co se ( nezáměrně či záměrně) uvádí o tzv."baronech". Velké podniky, jako a.s., jejichž akcionáři jsou vlastníci pozemků či družstvo vlastníků, nejsou "zemědělští baroni". Jinak. Kolik vlastníků začalo,po restituci, samostatně hospodařit? Př. 5-6 /z 65/ rodin. A to minimálně, do roku 1994-1995, jim šel stát na ruku. Dále. Kolik % výrobků dnes, tyto kategorie vyrábí a kolik jich chová zvířata? Zemědělská politika, byla hozena, přes palubu, již před a při vstupu do EU.:-(

V. Pokorný 12.1.2022 9:41

Nechápu, proč by o tzv. zemědělské politice České republiky měla rozhodovat nějaká sebranka z vedení EU. Tzv. dotace, podle mého uplácení, si může EK strčit do pr...e. Předsedkyně má k tomu povolení už svým jménem.

V. Wagenknecht 12.1.2022 8:27

Jak to tak čtu, kam se na Evropskou Únii hrabe nějaké RVHP se svými pětiletkami a centrálním plánováním. To byli proti EÚ žabaři, co nechávali skoro všemu volný průběh.

V. Kolman 12.1.2022 7:29

Veškeré dotace jsou špatné a deformují trh!!