Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

PROBLÉM: Kdo se v Česku dožije penze?

Současní padesátníci mají jít podle nového návrhu zákona do starobního důchodu v 66 nikoliv pětašedesáti letech. Aktuální čtyřicátníci a čtyřicátnice budou mít nárok na důchod v 67 letech a lidé, kterým je nyní třicet čtyři let a méně, půjdou do penze dokonce nejdříve v „jágrovských“ 68 letech.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

Když ale Adamova Pekarová říkala že.... myslela že....

0 0
možnosti
VN

Když ale Adamova Pekarová říkala, nemyslela.

Jak je u ní běžné...

0 0
možnosti
JK

Ženy v průměru žijí déle, ale penze mají mnohem menší.

0 0
možnosti
VK

Matematika zde neplatí, podobně jako v kvantové fyzice.

0 0
možnosti
LH

Po přečtení úvodníku jsem se s manželkou pohádal nad diskriminizací mužů, v průměru umírajících o 6 let dříve. Žena má argumenty veřejnoprávní TV: to protože chlastáte a souložíte! Já vidím jen jeden prohřešek a s ním se mazlím skoro každý den. A ejhle , už první článek řeší tu stejnou prkotinu. Je to jinak: my, páni tvorstva, sice žijeme v průměru o 6 let kratší život, ale na rozdíl od žen si ho dokážeme patřičně užít. Příklad: my paříme v hospodě a ženy se žerou vzteky před TV obrazovkou plnou mladých, krásných, inteligentních a bohatých blondýn.

0 0
možnosti
FDW

Jo, soudruzi, co jste si zvolili, to máte. Bohužel my s vámi. :-P

0 0
možnosti
FN

Lidovec Jurečka zatroubil k útoku na důchodce, protože se spolu s fialovou vládou domnívá, že tak nejsnadněji získá peníze na podporu hroutícího se státního rozpočtu. Samozřejmě nehledá úspory například v nedávno stachanovsky navýšených platech politiků, nehledá úspory ve státní správě, v omezení sociálních dávek pro nepřizpůsobivé, kteří nepracovali, nepracují a pracovat nikdy nebudou, i když by mohli. Šetřit nehodlá ani ve výdajích na parazitické neziskovky, protože by to ohrozilo příjmy Fialovy rodinné neziskovky, která vysosala 100 mil. korun ze státního rozpočtu nebo rozpočtů vysokých škol. Jen aby se sociální buldozer Jurečka nemýlil, když strčil své zlodějské paprče do peněženek důchodců.

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz