Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Chceme pro vás bezpečné a kvalitní diskuse, proto mohou diskutovat pouze přihlášení uživatelé.

Využijte nejrychlejší přístup do diskuse pomocí přihlášení přes Bankovní identitu.

Přihlásit / Registrovat

KV

Tak nevím, ale ty baby si popletly válku s hokejem...

LZ

L26u38i50s 47Z52í81d24e81k

29. 5. 2024 18:16

Jasně ! Přeci nejsme pokrytci ! USA po přepadení Srbska, Lybie, Syrie, Afganistánu, ......taky nesměli posílat své sportovce na OH, MS, ME.......

DL

Presne tak. A prave kvuli teto nesmlouvave spravedlnosti a ferovosti mame tento Zapad tak radi a vazime si ho! :-/

VK

V50. 75K15u59h18a70j

29. 5. 2024 17:17

Já jim to vítězství přeju, ale že se tahle soutěž zpolitizovala, o tom svědčí nejen povinné záběry ČT do tribuny na naše rozesmáté a šťastné politiky MPA, Fialu a Rakušana. Ještě že Záruba řekl, že politiku komentovat nebude, klobouk dolů. Jsem zvědav, jestli si za ta slova ještě někdy něco zakomentuje. Ze všeho se už stala politika.

JP

Pane autore, jako dříve narozený, nemám co dodat. Napsal jste vše. Přesně!

TP

Mnohokrát děkuji. Už si připadám také jako dříve narozený, protože sleduji hokej od roku 1982...

;-)

DL

Predpokladam, ze byl autor v minulem rezimu svazakem, pozdeji komunistou a referentem pro agitaci a bohuzel uz mu to zustalo. Je take jednim z tech, kteri vubec netusi, nebo nesmeji tusit, ze v konfliktu na Ukrajine nejde o Stredni a Vychodni Evropu, kterou se Rus pres Ukrajinu snazi dobyt. A pokud Stredni a Vychodni Evropa bude vtahnuta do valky, tak jenom proto, ze o to sama ze vsech sil usiluje, a ne protoze ji Rusove povazuji za sve drzavy a sebe za lenni pany. My uz jsme drzavou jinych lennich panu, to bude Rus take vedet.

Zajimalo by me, jak celosvetovou dehonestaci vseho ruskeho (i beloruskeho), necim tak hloupym a brutalne neferovym, chcete vzbudit v Rusech "moralku, etiku a svedomi", autore. Tim dosahnete nanejvys pohrdani a toho, ze se rusky narod proti teto hlouposti a nespravedlnosti, ktere ve sportu s zadnou moralkou a svedomim sloucit nelze, jeste vic semkne.

A konecne: Zajimalo by me, jak chcete nalozit se sportovci USA, jejichz vlada velmi rada poslapava mezinarodni pravni principy svobodneho sveta. Tam jiste udelate vyjimku, ze? ;-)

Foto

Vrabci cvrlikali, že válka na Ukrajině se možná stane světovou. Macron mluvil o tom, že by vojáci ze zemí NATO mohli narukovat do války, no a Rusové prý verbují vojáky "potravu pro děla" v Africe, již někteří černošští vojáci bojují za Rusko. A oboje bojující strany Rusové i Ukrajinci nabírají do armády odsouzené vězně, vrahy a násilníky. Hezké. Docházejí asi vojáci.

MK

Domnívám se, že takováto důsledná izolace měla by jiný následek,i ti kteří nepodporují součsný režim v Rusku by se stali protizápadními .

Foto

Jak může autor vědět, že ruský hokej chřadne? Ruští hokejisté hrají v NHL a rozhodně tam nechřadnou. Ruská KHL má pořád stejně vysokou úroveň.

To, že Rusové nesmějí hrát na MS, neznamená, že bude jejich hokej chřadnout. Kanada a USA málokdy posílají na MS nejlepší hokejisty, takže ani tyto dvě země nelze hodnotit podle jejich výsledků nebo dokonce absence na MS.

TP

Jak víte, že KHL má pořád stejně vysokou úroveň?

MV

Jedině důsledná izolace, a to ve všech oblastech, přiměje mužiky k přehodnocení svého konání.

DL

To je naprosty nesmysl. Tim jenom "muzikum" dokazete, vy, kteri toto prosazujete, ze jste lidske nuly a navic pokrytci. A to vy jste.

JN

Pana Procházku bych možná bral vážně, kdyby se zasazoval za zákaz amerických sportovců kvůli americkým invazím a válkám. Byly jich desítky po celá desetiletí. A narozdíl od Rusů jim nikdy nešlo o řešení nějakého ohrožení své země či zabíjení Američanů v sousední zemi, vždy šlo pouze o agrese v zájmu posílení své nadvlády nad jinými. Nehoráznost a drzost propagandistů jako pan Procházka bere dech.

MK

Nehoráznost a drzost páně Nevrkly rovněž bere dech. Za svého života nepamatuji jediný případ, kdy by si USA válečným konfliktem připojili nějaké území a změnili v tom duchu i Ústavu. Russák vede dobyvačnou válku, která svým rozsahem od WW2 nemá obdoby.

Vyloučení Russáků je naprosto správné. Stejně jako bylo správné vyloučení Němců a Japonců po zmiňované WW2. Drtivá ětšina slušných lidí to tak chápe. Ne tak ovšem pan Nevrkla. Vypadá to, jako že on do této skupiny nepatří.

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz