Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

GLOSA: Snížit emise znamená zvýšit chudobu

Kdopak to vymyslel, s tím vylepšeným závazkem snížit emise CO2? Samotná Ursula von Leyen to asi nebyla, stojí za tím fanatici, kteří věští Evropě skvělou budoucnost, a/nebo oportunisti, kteří tu vidí příležitost se nadmíru obohatit. Tak či onak, nám Evropanům to setsakramentsky uškodí.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PL

P30e26t77r 60L95e57n40c

24. 9. 2020 9:54

Hrůza zvaná EU tvořená recyklovaným politickým odpadem začala být životu nebezpečná organizace, znovu vedená Německem.Se slzou v oku vzpomínám na opilce, který tu sebranku před tou německou katastrofou vedl.;-€;-O

0 0
možnosti
JN

V Bruselu jsou totálně odtržení od normálních lidí, nezajímají je, propadaji fantasmagorickemu šílenství. Nevidím naději na změnu, je třeba to urychleně zrušit, jinak ozebraceli lidé začnou další socialistickou revoluci se všemi důsledky.

0 0
možnosti
PS

Uršula by měla navštívit psychiatra !

0 0
možnosti
Foto

P34a92v50e78l 67R90a63d60a

24. 9. 2020 8:07

Možná by ji dobrý psychiate přitakal a omluvil se, že pro přežití fosilně zdrogovaného lidstvo, kde rozum nepomáhá, nezná jiný recept než dřinu.

0 0
možnosti
RT

No, tak konkretne pred LED nam vnucovali rtutove vybojky, ktere setri proud. To ze byli se rtuti, kterou posleze zakazali i v teplomerech, vyrabely se zcela neekologicky v Cine, to je nechalo chladne.

Nadlide v EU nas stavi do pozice bilych mysek, na kterych probiha vyzkum.

0 0
možnosti
Foto

P71a64v60e16l 43R88a48d75a

24. 9. 2020 6:56

Pokud by jste byl pane Franci odpovědným (občanem, finančníkem, vladařem...) kalkulujícím před celá století tak aby ona společnost, firma... za celou dobu nezkrachovala a nevyužívala přitom podvodných prostředků... kalkuloval by jste průběžně všechny náklady a přínosy za celé období.

Takováto kalkulace by ale obsahovala i dopady kyselých deštů, rtuti, prachu, vlivy změn podnebí na zemědělskou produktivitu ale i navozené náklady od nežádoucí migrace až válek.

Naopak fanatici (které nadhazujete)- tedy lidé s krajně jednostrannými postoji - zohlednují např. jen momentální zisky s takto navozené aktivity/výroby a dopady externalit od popílků doma až po CO2 od minulosti až do budoucna pro jejich kalkulace neexistují. Právě takový postoj zde ale předvádíte.

0 0
možnosti
LN

Fanatici, jakých jsi ty zářným příkladem, žvaní jen samé nesmysly, jimž ani pořádně sami nerozumí. Rv :-/

0 0
možnosti
LN

Potíž je, že než přirozený vývoj a krach způsobený zelenými idioty přiměje společnost a státy ke změně kurzu, prošustruje se astronomické množství peněz na blbosti. Jejich strůjci už nebudou mezi živými nebo už v demenci stáří, aby mohli být vláčeni ulicemi jako největší škůdci lidské civilizace... :-/

0 0
možnosti
Foto

P73a86v17e88l 28R24a34d15a

24. 9. 2020 8:04

Kdo jsou to "zelení idioti"? Dokažte či alespon doložte své tvrzení.

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz