1.5.2024 | Svátek práce


Diskuse k článku

EKONOMIKA: Příliš se mluví o snížení schodku rozpočtu

Se státním rozpočtem se musí něco udělat. Tak zní v různých variantách hlavní poselství volebních programů, zvláště jejich ekonomické části. Při pohledu na prognózu do roku 2025, kdy se deficit pohybuje mezi třemi a čtyřmi sty miliardami korun, se tomu ani nejde příliš divit.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V. Čermák 12.9.2021 16:51

Kdyby nebyla pravou rukou Babiše, byla by pro vás Sněhurkou...;-D

J. Nevrkla 11.9.2021 8:29

Ať se strany vyjádří jasné k nové energetice. Ty, které budou popisovat kroky, jak ji dosáhnout, může volit jen cvok bez zdravého rozumu.

V. Šedivý 11.9.2021 8:03

Pokud nějaká strana popisuje "cestu k nové energetice" znamená to, že rezignovala na zdravý rozum a žere bruselské nesmysly bez ohledu na následky.

Taková strana má být volitelná?

K. Kužel 11.9.2021 13:00

Neměla ba být, ale bohužel bude, ;-(

J. Novák 11.9.2021 6:22

Přepis ze setkání Bilderberg Group 1991 v Bádensku, Německo.

Rockefeller uvedl: Jsme vděční Washington Post, The New York Times, Časopis Time a další publikace, jejichž ředitelé se účastnili našich setkání a téměř čtyřicet let respektovali své sliby diskrétnosti. Bylo by pro nás nemožné rozvinout náš plán pro svět, kdybychom během těch let podléhali jasným světlům publicity. Svět je však nyní kultivovanější a připraven k pochodu směrem ke světové vládě. . . . Nadnárodní suverenita intelektuální elity a světových bankéřů je jistě vhodnější než národní auto-určení praktikované v minulých stoletích.

V roce 1994, Rockefeller na večeři OSN citoval „Jsme na pokraji globální transformace. Potřebujeme jen tu správnou velkou krizi a národy přijmou Nový světový řád.”

https://nastub.cz/...PdA

V. Pavelka 11.9.2021 20:44

Co jsem říkal ?? Řízená krize , a převzetí moci . Jak říkal Babiš , Metrix se západem ! Proto ty útoky na Rusko , nechtějí se přidat !!