Úterý 28. 5. 2024Vilém polojasno10 °C

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

  • Příspěvků: 142
  • Poslední: 4.12. 2020 11:59
  • Řadit dle: vláken
  • času vložení
J. Ticháček 3.12.2020 21:23

Četl jsem diskusi. Ale všechno je jinak.

Pan Zinga je mimo, z počátku jsem dokonce chtěl dát za pravdu panu Radovi. Pan Řada o můj mimořádný souhlas přišel o vlákno níže, takže se k jeho hloupostem nemusím vyjadřovat (i když bych s ním občas velmi rád souhlasil, jen jeho argumentace a odkazy mne vždy natolik vyděsí, že i téměř proti mému přesvědčení s ním raději nesouhlasím. On totiž má pan Rada velmi výjimečnou schopnost tvrdit že dvě a dvě jsou čtyři tak úpěnlivě, že si to člověk několikrát přepočítá, a pak zůstanete v pochybnostech. Je prostě úplně šejdrem.) Ale kašlemež na Radovy ptákoviny, kterými dokázal zaplevelit tuto diskusi, a pojďme k tomu, v čem je mimo pan Zinga.

Něco se nepovedlo. No a co? Ještě jsem se nedoslechl o něčem, co fungovalo napoprvé. I když to někdo šel veřejně presentovat. Doba je taková, že se věci presentují dříve, nežli je funkční prototyp. Inženýři jsou z obliga. Nevynalézají. Plní zadání.

Popravdě řečeno, největší problém jsem měl s původním článkem. Anál a anály.

J. Jurax 4.12.2020 1:59

Ehm ... on totiž spíš má pan Rada velmi výjimečnou schopnost tvrdit že dvě a dvě jsou ne čtyři, nýbrž pět zelených, a dokládat toto tvrzení četnými odkazy, které se týkají něčeho jiného.

A. Pakosta 4.12.2020 11:33

Byla v historii techniky spousta věcí, pane Ticháčku, které fungovaly napoprvé. Nadzvukový Concorde například, nebo americký raketoplán, když se omezím pouze na Hi-tech produkty. Ale ten megadron prostě fungovat nemohl, a ti technici to věděli a museli vědět. A že do toho přesto šli - inu, za cizí peníze se vyplatí světu dokázat, že vyfukováním tabákového dýmu do vody zlato prostě nevznikne.