Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

EKOLOGIE: Řekni, kde ti tupci jsou

Měl jsem možnost projet se v poslední době po naší zemi, a zvláště Českomoravskou vrchovinou. Když jsem viděl tu zkázu, ty nastojato uschlé a od kůrovce sežrané lesy, stovky hektarů lesů, celé kopce a doliny, byl bych rád někomu nafackoval. Jen ho mít po ruce.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DS

D. Stirský

5. 8. 2019 17:59

Vlk by si zasloužil tento úkol: to, co vždy sepíše, zhustit na jedinou stránku wordu. Jestli tomu rozumím, tak za stav českých lesů a oteplování mohou neomarxisté, Němci, ekoteroristé, neziskovky a Bursík. Já se jen pamatuji, že různí seriózní autoři psali, že je-li co na nacionalním socialismu resp. nacistickém Německu pozitivního, tak to byly říšské zákony na ochranu zvířat a přírody, některé možná platí dodnes, byť asi s novelami.

0 0
možnosti
RT

5. 8. 2019 19:39
Re:

Platí. Göring. Když jsem to sem napsal, vyjela na mě Netzerová, že jsem blb. Dala sem odkaz a ejhle, platí. Ale jinak, Vlk má pravdu.

0 0
možnosti
PR

5. 8. 2019 20:35
Re:

Jen tu svou pravdu má kde kdo. Ta obecná řídící se přírodními zákony se pozná podle toho, že umožnuje dělat předpovědi s vysokou pravděpodobností které si mohou nezávisle ověřit i další lidé.

Přírodní zákony se podle libovůle lidských rádoby-pravd neřídí a to ani když se o nich píše pod přírodovědní hlavičkou. Někdy mi to spíše přijde, že kdosi odpovědný za tento portál se systematicky snaží ekologii dehonestovat.

Pokud by si Vlk a jemu podobní pamatovali a havně reflektovali míru pravdivosti obecných klimatologických předpovědí učiněných před cca 20lety a i dříve když vyšla prvá hodnotící zpráva IPCC - nemuseli by se dnes bezmocně koukat na skázu našich lesů a vymýšlet si hlouposti - jen aby nevyšlo najevo jak obecnými pravdami opovrhovali v minulosti když byly opakovaně navrhovány novelizace lesního zákona navyšující tempo obměny dřevin za odolnější druhy. I klimatologové dnes uznávají, že to co se svého času jevilo na horní hranici až alarmistické je dnes k realitě blíže. Vlk se tomu ale dodens posmívá .. "řekni kde ti tupci jsou"..."blábolí, že to prý způsobilo „globální oteplování“"...

https://www.novinky.cz/pocasi/511507-klimatolog-pred-30-lety-se-vedcum-smali-ze-prehaneji-ted-se-scenare-naplnuji.html

0 0
možnosti
LN

L. Novák 475

5. 8. 2019 23:50
Re:

Blbe zelený prolhaný, ukážeš nám nějaký příklad předpovědi s vysokou pravděpodobností úspěšnosti na desítky let dopředu, zveřejněné před desítkami let? :-P

0 0
možnosti
VV

5. 8. 2019 19:59
Re: Pro pana Stirského

Jistě pane Stirský. Je vidět, jaké "seriózní autory" čtete. Jeden z ekologických nacistických zákonů , na který dnešní zelení idioti vzpomínají, například zakazoval týrat zvířata při lékařských pokusech. Takže němečtí nacisté, a znovu zdůrazňuji němečtí, považující se za nadlidi, podle jejich logiky prováděli "lékařské pokusy" na méněcenných lidech. 'Zidech, Cikánech, Slovanech, duševně chorých Němcích,a "politicky nespolehlivých". DO jaké kategorie spadáte vy? Protože bylo málo utišujících prostředků, tak bez nich. Počet lidí, na kterých se takové pokusy dělaly, dodnes Němci tají. Byly jich desetitisíce, včetně na 1 500 párech vězněných dvojčat v Osvětimi. Dvojčatům byly například do očí vpichovány injekce pro změnu barvy, a dokonce byla sešívána, aby vznikla siamská dvojčata.V polovině roku 1942 v Baranavičy v Polsku byly pokusy prováděny v malé budově za soukromým domem důstojníka SS Dr. Wichtmannem. „Jedenáctiletý nebo dvanáctiletý kluk tam byl připoután k židli tak, že se nemohl hýbat. Nad ním bylo mechanizované kladivo, které po intervalu několika sekund dopadalo na jeho hlavu.“ Chlapec byl dohnán k šílenství. Pokusně bylo sterilizováno 300 000 pacientů -vězňů. Další najdete na wiki- Nacistické experimentování na lidech." Tak to je ten úžasný ekologický zákon, co platil v Německu do orku 1974. Jen ty pokusy na lidech se momentálně nesměly dělat.

0 0
možnosti
PR

5. 8. 2019 21:17
Re: Pro pana Vlka

Pane Vlku ekologie je už s definice vědní obor o vstazích v živé přírodě a je nadstavbou přírodních věd. To, že Vy osobně si pod tímto oborem představujete jen krajnosti je součást Vaší hlavy.

Vztahy dominantně mezi lidmi naopak řeší celá škála humanitárních věd, které by spíše měli dát i odpovědi na nacistické zvrhlosti. Zde by jste proto mohl najít něco adekvátnější.

Lidé přeci od-nepaměti dokáží ten samý nástroj (nůž, ekologii, tušku...) používat i zneužívat nebo toho samého druha milovat či nenávidět.

Analogicky to udělali nacisté kdy nástroem jim byla vyvolená rasa, fragmenty ekologie a dalších věd. .... To přeci ale ještě vůbec neznamená, že onen nástroj sám je vinen.

0 0
možnosti
AN

A. Nový 840

6. 8. 2019 0:02
Re: Pro pana Vlka

Dnes vyvolená nikoliv rasa, ale nadlidi - greténi, ke kterým se hlásíte i VY.

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz