Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

CLA: Klasický první výstřel obchodní války

Na oltář volebních hlasů dělníků bude proto slavnostně položena i nová americko – čínská obchodní válka.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VP

Nevim odkud pan Smrcka dostava nepresne a dokonce lzive informace o Spojenych Statech Americkych. Ta zminka o podzemnim pozaru ve Meste Centralia....ten pozar vznikl pote co nekdo zapalil smetiste pod kterem byla uhelni zila. Mesto Flint si otravilo pitnou vodu olovem samo sobe pote co starosta vymenil dodavatelskou sluzbu (byla levnejsi) ktera take vymenila zdroj vody.O tom ze byla potreba pouzivat fosfaty na udrzbu alkalinity teto kysele pitne vody se nikdo nezajimal/nevedel.Slo o usporu penez ktere byly rozkradeny cernym starostou a jeho cerneho tymu.Olovene potrubi neexistuje,kazdy dum mel pripojku na vodu ktera byla vyrobena z olova protoze byla odolna proti pohybu zeminy ve ktere byla ulozena.Pri pouziti Ortophosforecnanu Sodneho je olovene potrubi potazeno nerozpustnym povlakem ktery zabranuje otraveni olovem. To ze ta cerna mafie rozkradla mestske penize a federalni vlada vykompenzovala obyvatele mesta Flint s penezmi danovych poplatniku naseho naroda (jsem obcanem USA) pan Smrcka bud nevi anebo ho to nezajima.

0 0
možnosti

Děkuji autorovi za jeho text!

A je zde otázka: Řídí politika svět?

Není to také... ekonomika, výroba důležitější? Také ještě finace a banky velkou úlohu hrají. Ono je to všechno spojené s politikou, samozřejně, ale teď jak to... SPOLUpůsobí... Kdo to ví,,,?

A teď je průmysl všude!!! Nejen v Americe, ale také v Asii! A Asie je veliká a má bezpochyby dnes svůj vliv... Takže... Světe div se... když je tady... !globalizace!... atd.

0 0
možnosti
PB

P84e95t95r 93B81r33e23c49í77k

25. 4. 2024 20:56

Článek = fakta. Stručně: Obchodní válka mezi USA / Čínou. Rusofobové, propagující konec Ruska, jak Čína zabere jejich Sibiř .... jsou trochu mimo. Čína / Indie / Vietnam mají obrovské populace. Ty potřebují: Potraviny + Suroviny + Energie. Všeho má Rusko moc a moc a moc. Sázka USA/NATO na sankce tedy nevyšla. Naopak. Všichni budou vyrábět = cokoliv a Rusko bude kupovat, co potřebuje. Jak dopadne EU / ČR uvidíme brzo.

0 0
možnosti
Foto

Chtěl bych mít takové starosti jako autor, tedy volby v USA.

0 0
možnosti
PD

Žádný problém, stačí se trochu zajímat. Ono se to totiž nevylučuje s jinými starostmi, spíš zájmy.

0 0
možnosti
JN

Já už se přikláníme k názoru Jimiho Cartera, že volby v Americe jsou jen loutkovým divadlem, že americkou politiku řídí jiní lidé za kulisami.

Poslední klasický příklad - Trump, největší ochránce před migrací, největší odpůrce pomoci Ukrajině, vykládající, jak 24 hodin zastaví na Ukrajině válku. Když přijde na věc, na imigraci zcela zapomene, podpoří další peníze a zbraně pro Ukrajinu, aby se konflikt dále prodloužil. Kdysi jsem byl jeho fandou, dnes už ne. A už vůbec nejsem fandou jeho hesla Amerika v první řadě. Amerika nemá žádné právo být první a řídit svět, nemá právo pořád za to v zahraničí bojovat a zabíjet. Už nikdy svět řídit nebude. Je z toho hysterická, snad v zoufalství nepoužije jaderné zbraně, mám strach.

0 0
možnosti
MV

To není žádné tajemství, že Vy máte jiného kandidáta na ředitele Zeměkoule.

0 0
možnosti
SPP

doufám, že to Doník zase pro.ere, za ten jeho veletoč vůči UK

0 0
možnosti
RL

Ale on zase tak moc neotočil...

0 0
možnosti
FN

Velkoměsta Rezavého pásu už dávno ovládly Afroameričané žijící ze sociálních dávek. Proto volí demokraty. Bitva se vede na jiné linii. Trump slibuje práci, Biden sociální dávky.

0 0
možnosti
PD

i͇, ledaže by to byly černošky. :-P

0 0
možnosti
KZ

Prezidentské volby rozhodne počet hlasů probidenovských voličů na hřbitovech..

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz