Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Re: Děkuji norským rybářům.
Ale člověk si v dnešním světě nevybere...
Re: Děkuji norským rybářům.
Tak to byl chudák určitě taky z farmy, těm mořským nikdo angínu neléčí :-)
Re: Děkuji norským rybářům.
O pár týdnů později jsem byl u zubaře, dostal jsem antibiotika a osypal jsem se úplně stejně. Jsem si to pak dal logicky dohromady.
:-)
Re: Děkuji norským rybářům.
Syntetický losos nad smradlavého kapra bahňáka! Nosí rybářské zástěry, v tom Norsku, tak jsou to rybáři.
:-)
Re: Děkuji norským rybářům.
Letos to u nás bude celé o moři, co se týče ryb, tak mám v plánu filety mořského jazyka na másle.
Re: Děkuji norským rybářům.
Každý rok střídáme, vloni kanic, předloni štička. Makro to jistí!
Jen na toho pangase nedojde nikdy.
:-)
Re: Děkuji norským rybářům.
Také to každý rok měním, jednou ragú z divočáka, jindy ryby a tak...
Re: Děkuji norským rybářům.
Zhýralí frantíci, no. Ryba musí být!
:-)
Dyť si mě tvrdil....
... že ryby nejíš ... že je ti po nich blbě a že radši si dáš kotletku smaženou... ty seš tak bezzásadovej....to není pro Oldu dobrej příklad.... potom nebude žrát ty výborný koblížky s výmluvou, že mu nich pelichá vocas...
JOHN SI JAKO OPAT DEBUŽÍRUJE
... štrudlíček s rozinkami,rumíčkem ochucený !!!
To mě poslal Duka na probošství loňský tvrdý perníky,co mu dali z betlému od sv.Matěje !!!
Budu to hlásit Halíkovi !!!
:-)))
Také úpím hladem a žízní, žluté vesty zablokovaly všechny obchody a zbyl mně ve spižírně jen sáček s instatní Yum Yum.
Re:
Kdo má pořád poslouchat to kručení v žaludku. Si pustím nějaký industriál, abych to neslyšel.
Nojo...
...komu se nelení, tomu se štrůdlikuje... zítra přijde kámoš s kámoškou na oběd, tak si jednu "sloní nohu" ponesou domů... udělal jsem dvě, v neděli udělám další dvě, abych měl co dobrého po štědrovečerní večeři zakousnout....hele... ráno na Hod Boží... okoralé obložené chlebíčky (ty jsou nejlepší).. se sladkým čajem a štrůdlíček... to je kamaráde poezie vánoc... co ti mám povídat...
Jinak... ale klasika...
... hladká mouka, sádlo a místo vody černý pivo... tak se to u nás dělá po tři generace...a trošku octa, abych nezapomněl... to pro tažení těsta... musí být tenoučké jak pavučinka... a jablka asi na 4mm plátky, aby to nebylo uvnitř štrůdlu blátíčko... A pěkně zavinout.... to se dnes nedělá.... ve Vídni jsem si dal štrůdlik, ale byla to je taková "vanička"... to samé letos v Tyrolích... úpadek... strašnej...
Re: Jinak... ale klasika...
A kolik přesně těch příloh na těsto používáte, pokud to tedy není svaté rodinné tajemství? Rád bych to vyzkoušel a ochutnal.
Re: Jinak... ale klasika...
Můžete mně to poslat i na mail, martin.marakarobázgmail.com, pokud to nechcete zveřejnit. Budu mlčet až za hrob, tak přísahám.
Kuwa... spadlo mě to... tak znovu... asi 35 40 dkg hladké.
... jedo vejce, k tomu jeden žloutek, asi decka-decka a půl černého piva, dát vařit do kastrůlku, do něj trošku soli, tři lžíce sádla, nechat vychladnout do vlaha,přidat lžíci octa, udělat těsto a dát do tepla, nechat ho "odpočinout, já ho dávám do trouby, dám jí na čtyřicet a hotovka.. potom rozdělit na dva kusy, pomoučit si povlak na polštář a na něm z počátku rozválet a potom prsty vytáhovat tenkou placku... tak na dva mm, případné díry "zalepíte těstem z okraje, které utrhnete.... placku potřete sádlem, nebo máslem, posypete smaženou na másle strouhankou, trošku, aby sála šťávu z jablek... dáte jablka, oskořicujete, trošku kůry z citronu, zakápnete máslem a točíte tím polštářem k sobě a pěkně placku s jablkama zabalujete... a šup s pacholkem na plech... bachy, ať vám nespadne na zem... do trouby je dáte a můžete se těšit na dobrotu...
V neděli ho budu znovu dělat....
... dopoledne, tak můžeme dělat spolu, budu sem dávat podrobný návod.... co právě dělám...
Re: V neděli ho budu znovu dělat....
Mockrát vám děkuji, recept jsem si uložil.
Česká televize
poté, co přišla o všechny důležité sportovní přenosy, tak biatlon v Novém Městě si zřejmě nechce nechat ujít ?! A tak tam vyhnala snad všechny sporťáky z Kavčích velehor. Ale pozor, nevidíme Robertka ... tedy Zárubu?? ....že by dal přednost porcování kapra ??
Re: Česká televize
Zlatej Ota Černý, co by šéfredaktor sportovní redakce.
Na co čumíš ?...
.. do jesliček máš čumět... rozjímat...postit se... roráty prozpěvovat ... to si říkáš křesťan?.. ty pse pohanskej ....
Re: Na co čumíš ?...
jsem křtěný, ale nejsem křesťan. Ale modlit se umím : Otče náš odpusť nám naše viny, jako i my odpouštíme Babišovi .....
Ježíšmarjááá....
... máš to blbě... jen advent mě brání, abych nepoužil ostřejší a vulgární slova.... musím se uklidnit štrůdlikem, již bude vlahý, jak... no nic.. jdu zakrojit...