Středa 5. 6. 2024Dobroslav polojasno10 °C

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

  • Příspěvků: 78
  • Poslední: 14.12. 2013 9:50
  • Řadit dle: vláken
  • času vložení
E. Žampachová 13.12.2013 8:37

Pomalé pečení

Tak příspěvek o pomalém pečení mi to sežralo. Nevím, co bylo závadné, byla to samá chvála nejen informací, ale i jejich načasování před vánoci. U menších a sušších kousků jsem doporučovala košliku z anglické slaniny (třeba na bažanty nebo zvěřinu.) Není třeba omezit pomalé pečení jen na tučná masa, ale poklice je nutná! (lze i přikrýt celou nádobu alobalem - vyzkoušeno)

Ale většina informací je už v dalších příspěvcích a v původním článku.